Zdravim,
Pred nedávnom som si zaobstaral nový telefon xiaomi redmi 4x a som sním mega spokojný !! /celková cena 155€ objednadný z číny a prišiel za 5 prac. dní/
Len mám jeden problem a to, že mi nejde spárovať s mojím xiaomi fitness náramkom my band 2. Predtým čo som mal mobil to šlapalo bez problémov, no teraz si neviem rady. Soft mam aktuálny, zapnem modrýzub, otvorím appku na to určenú my fit a dám vyhladavať náramok no nenájde ho. Neviete mi niekto poradiť čo stým ? Dakujem
Xiaomi redmi 4x problem s my band 2
Re: Xiaomi redmi 4x problem s my band 2
My fit? Modrý zub?
Level ekspert.
Na novom mobile si si v mi fit urobil nové konto, alebo si sa prihlásil na staré?
Na starom mobile si náramok v mi fit odpojil?
Level ekspert.
Na novom mobile si si v mi fit urobil nové konto, alebo si sa prihlásil na staré?
Na starom mobile si náramok v mi fit odpojil?
Re: Xiaomi redmi 4x problem s my band 2
Na novom mobile som si spravil nové konto to je pravda, na starom som sa neodhlasil lebo som ten mobil stratil a rovno som si kupil nový.
Nedá sa ten náramok nejak resetnut ? aby sa mu premazali všetký údaje ? možno by to pomohlo
//autoeditácia príspevku (13 Sep 2017, 1:36)
Na novom mobile som si spravil nové konto to je pravda, na starom som sa neodhlasil lebo som ten mobil stratil a rovno som si kupil nový.
Nedá sa ten náramok nejak resetnut ? aby sa mu premazali všetký údaje ? možno by to pomohlo