Kompozitova hokejka
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Kompozitova hokejka
bauer total one ma(l) skoro kazdy treti spoluhrac a nikdy sa nestazovali, zeby nasuvna cast bola bars hruba alebo daco
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dnes sa uz robia dva typy shaftov, niektore su tensie ako ostatne. Vzdy sa ma predavac pyta aky shaft mam. Posledne tri cepele som ale vzal tie iste - Combat Caliber 52 Composite
-
michalko5551
Novice
heker ano sú to menšie hokejky 
Potrebujem radu ako hokejku kupit (velkostne) pre hraca ktory meria 194cm bez korculi. A pripadne aj nejaky konkretny model kompozitnej hokejky. Pre amatera...takze nie 200eurove.
To mas jedno. Predpokladam, ze na lad. Pri tej vyske nieco tuhsie, mozno flex 110-112 az. Nech si vyberie podla ceny, dlzky, uhlu. Zrejme pojde o amatersky hokej na lade. Pri tej vyske bude mozno treba pouzit aj nastavec, pretoze s korculami to bude okolo 200cm.
ak to bude prva hokejka a len zacina s hokejom tak urcite treba st do nejakeho obchodu kde mu s tym poradia, kedze predpokladam ze ani nevie aka tvrdost mu bude sediet ani nic takze tu ti nikto moc neporadi takto naslepo
Co mu poradia v obchode? Ze si ma skusit tvrdost, pozriet si uhol, ci chce grip na shafte, aku znacku preferuje, do akej ceny sa chce zmestit.
ved to ze si tu tvrdost aspon odskusa a vyskusa si ich viac
Nevyskusa kvoli dlzke. Lebo tam pri tej vyske bude davat najskor nastavec.
Ide o hokejku pre mna, hej je to na lad, ide o amatersky hokej. S korculami mam cca 200cm +/- co mi chlapci poziciavali hokejky tak mi boli vsetky kratke. Obchod mam v meste Allforhockey, no mam pocit, ze tam mi moc neporadia...respektive uz podla cenovej relacii hokejok viem, ze to je pri mojom hrati uplne zbytocne. Preto som chcel vediet, ci naahodou niekto neporadi mozno aj konkretny model. Lebo nedopatral som sa k info, ci sa kazdy model robi v nejakej specifickej dlzke, alebo si vyberiem model a potom si vyberam dlzku?
Su rozne dlzky, tie su okolo 150 az 170cm. Lenze extra dlhe sa nerobia, pretoze su limitovane ligami. Aj v NHL je limit, ten je okolo 165 az 170cm, neviem z hlavy, skus pohladat. V Skandinavii bol ten limit este nizsi.
Bezne nemas problem kupit hokejky okolo 160cm. Kedze su kompozitove, tak maju dieru na konci (na stupli), takze je tam mozne strcit este nastavec a tym predlzis hokejku. Nastavce sa robili rozne dlzky, tusim od 5cm az po dakych 20cm. Ked si vezmem tvoju vysku okolk 200cm a odpocitam tak 30cm od hlavy po bradu/nos, dostavas sa niekde na uroven 170cm.
Tebe staci hokejka za 80 eur, pri stasti ti vydrzi aj par rokov. Chod do obchodu a pozri si co tam maju, najdi si tie dlhsie, potom si pozri uhol, skus tvrdost a pozri na cenu. Nevidim dovod preco by si si nevybral. Je zaciatok sezony, skladom bude plno hokejok, bude z coho vyberat. Dokonca by si bol prekvapeny, aj zeny predavacky vedia dobre poradit. Nepamatam si na ktorom stadione som bol, ze ci Nitra, ci Piestany alebo kde to bolo, asi skor Piestany, tak pani sa dobre vyznala v predajni do hokejok, z hlavy davala uhly, tvrdosti, ceny.
Bezne nemas problem kupit hokejky okolo 160cm. Kedze su kompozitove, tak maju dieru na konci (na stupli), takze je tam mozne strcit este nastavec a tym predlzis hokejku. Nastavce sa robili rozne dlzky, tusim od 5cm az po dakych 20cm. Ked si vezmem tvoju vysku okolk 200cm a odpocitam tak 30cm od hlavy po bradu/nos, dostavas sa niekde na uroven 170cm.
Tebe staci hokejka za 80 eur, pri stasti ti vydrzi aj par rokov. Chod do obchodu a pozri si co tam maju, najdi si tie dlhsie, potom si pozri uhol, skus tvrdost a pozri na cenu. Nevidim dovod preco by si si nevybral. Je zaciatok sezony, skladom bude plno hokejok, bude z coho vyberat. Dokonca by si bol prekvapeny, aj zeny predavacky vedia dobre poradit. Nepamatam si na ktorom stadione som bol, ze ci Nitra, ci Piestany alebo kde to bolo, asi skor Piestany, tak pani sa dobre vyznala v predajni do hokejok, z hlavy davala uhly, tvrdosti, ceny.
A laicka otazka...ako si mam v obchode otestovat tvrdost hokejky? 
-
mirak2
Hardcore addict
sa o nu opries ako keby si chcel vystrelit. ak kladie prilis velky odpor a nevies ju vobec ohnut, radsej si zober maksiu s nizsim flexom. upozornenie: pridanim nadstavca sa znizuje flex hokejky, kedze bude mat inu dlzku a aj ju budes drzat/ohynat na inom mieste.
-
t0m4s3
Admin
Amaterovi co sa taketo veci pyta je uplne jedno aky flex das do ruky ...
-
mirak2
Hardcore addict
nie, nie je. ked mu das tvrdu hokejku, ktoru vobec neohne, tak sa bude trapit s vlastnou hokejkou. o com je potom taky for fun hobby hokej, ked bojujes s vlastnym vybavenim?
-
t0m4s3
Admin
Trapit pri com prosim ta? Taky amater nevie poriadne vystrelit ani zapastim a priklepom uz toboz nie. Je rad, ze vie korculovat a sledovat puk zaroven. Samozrejme, nie je amater ako amater, ale podla toho co pise, tak o tom nema ani sajnu, cize bude patrit do tej kategorie co som prave popisal.
-
mirak2
Hardcore addict
za to, ze je amater a zacina, tak si ma zobrat hocijaku bakulu, bo mu to moze byt jedno alebo co? kazdy mu radi ideal pre neho v jeho rozpocte, ked tu prisiel po radu, tak mu nepoviem, ze si amater, zober si, co chces a daj nam pokoj.
-
t0m4s3
Admin
Ja som nepovedal, ze si ma zobrat bakulu, ale tvrdim, ze je uplne jedno aky flex si zoberie v ramci toho isteho modelu hokejky resp. cenovej kategorie hokejky.
Viac menej mi to je jedno, lebo fakt asi rozdiel pri mojom terajsom hrani nepocitim, dolezita je pre mna vyska. A preto sa pytam ci nahodou nepoznate konkretny model, ktory by mi velkostne vyhovoval....
Pre teba je skutocne problem ist do obchodu, chytit do ruky a zistit dlzku?