Elektrická zubná kefka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Elektrická zubná kefka

Príspevok od používateľa STomko »

Podla skusenosti z Fontech to trvalo okolo 10 dni od odoslania tovaru. Doslo to DPDckom. Objednaval som teraz xiaomi vysavac, poslali ho taktiez DPDckom. Este cakam na dorucenie.
ArAsHiD - neide o to ci to pride za 2 alebo 4 tyzdne, ide o to ze s EU Express ti GB garantuje dodanie bez dalsieho cla ci dph. Pri poste to mas 50/50... Kludne sa moze stat ze pri kefke za 40€ ti to poslu dalej, tak isto sa ale moze stat ze to zastavia. V tom pripade to mas cca 8€ na dani + posta ma nejaky poplatok za vybavenie konania.
ArAsHiD
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Tak som si teda objednal tú Soocas kefku a som zvedavý :D
Doteraz len Curaprox / Lidl kefka :lol:
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Myslíš tú na AA batériu za cca 12€? Tú som mal tiež, vydržala mesiac kým sa pokazila a bola o triedu horšia ako tá lacná oralB :)
ArAsHiD
Professional
Professional

Nie, myslel som klasické kefky za 2-3€ :D
Elektrickú som ešte nemal :o
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

STomko- tiez som kupil vysavac z gearbest je doma asi tyzden. prislo za 13dni kurierom DPD. vysavac je topka som max spokojny.

No chalani namotali ste ma na kefku :D poslednu dobu mam nejaku uhylku sa obkolesovat xiaomi smart vecami :D doteraz klasika curaprox ultra soft ale asi skusim tu soocas x3.

este som nasiel na gearbeste xiaomi oclean one. ta je sice drahsia ale vyzera slusne
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Arkaz - no, na vysavac sa tesim a cakam, podla testov vyzeral dobre. Kolega objednal taktiez jeden.
Skonstatoval som ze s tym EU Express shippingom to gearbest poriadne skomplikoval - pripadne clo a dph uz viac nie je prekazkou a tak si mozem kupit kazdu somarinu :) Predtym som sa aspon zamyslel, ci mi to stoji za pripadne opletacky s colnicou a dodatocne clo/dph...
Do kefky asi pojdem taktiez, mal som Philips Sonicare, 2ks za cca 200e, vratil som ich v ramci akcie "90 dni na vyskusanie". Umyvali skvele, len ta cena bola vyssia, ci uz samotnej kefky alebo aj nahrad.

/Edit: tak Gearbest uz spristupnuje EU Express (dodanie bez dane a cla) aj pre produkty v HK a HK-2 sklade, nielen CN ako doteraz..
baldorex
Addict
Addict

Mne akurát došla kefka v čiernej farbe, vypadá to neskutočne dobre :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Mam prave Sonicare, Kolega ju ma tiez, rovnako moja zubarka a po mne si ju kupili aj rodicia. Nikto z nas na nu nedokaze povedat nic zle a da sa kupit za celkom OK cenu, ja som moju kupil aj s 4 nahradnymi kefkami z Amazonu za necelych 150€ aj s postovnym (pricom som si priplacal za rychle dorucenie, no maju postovne aj zdarma) pocas Black friday, teraz tam je za 150€. Rozhodne tu kefku odporucam, ak vam pride draha, tak pockat na black friday, takmer vzdy co som pozeral bola na Amazone v slusnej zlave (vacsinou ale len v Daily alebo Flash sales!).

https://www.amazon.de/Philips-DiamondCl ... 00E62DUTG/
https://www.amazon.de/Philips-HX6064-33 ... 00E6H75XI/
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja mam nejaku oral-b, z dmky za cca 40 eur. ten skok z normalnej na elektricku bol obrovsky. nehovorim ze klasickou zubnou kefkou si clovek neumyje dobre zuby, ale s elektrickou to spravi ovela rychlejsie.
zo zaciatku som bol tiez v stave ze som sa tesil na umyvanie zubov, je to ako ked z tlacitkoveho telefonu prechadzas na smartphone. samozrejme to caro opadlo po nejakom case a uz ma otravuje umyvanie zubov rovnako ako ma otravovalo predtym, rozdiel je v tom ze ak odflaknem umyvanie a neumyvam si 2 minuty (kefka automaticky oznamuje kazdych 30 sekund a potom 2 minuty) ale len 40 sekund, tak si stale umyjem nasobne lepsie zuby tou elektrickou ako by som umyl klasickou.

verim tomu ze kvalitnejsia kefka by umyvala este lepsie, ale aktualne mi je luto vyhadzovat nieco co funguje. o xiaomi kefke som vobec nevedel a urcite sa nad nou budem zamyslat.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tjn, mal som nejaku elektricku Oral-B a s tou ma umyvanie zubov vobec nebavilo, no po prechode na Sonicare som si tie zuby fakt umyval rad... Ano, casom (mesiac alebo dva?) sa to pomaly vratilo do povodnych kolaji a moc sa mi nechce, ale za 2 minuty a 30 sekund (pouzivam program co ma na konci este 2x 15 sekund s inymi vibraciami na "dolestenie") mam poriadne vydrhnute zuby, co stiham rano pod sprchou medzi nanesenim samponu na hlavu a jeho zmytim...

Ten skok od elektrickej na sonicku je asi taky, ak nie vacsi, ako skok z obycajnej na elektricku (i ked to moze byt tym ze som siel priamo do tej co mam). Plus, jedna nahradna hlava je na 3 mesiace podla vyrobcu, osobne pouzivam jednu hlavu uz cez rok (kolega to iste) a stale je fajn (menit sa ma ked sa zosucha modra farba na stetinkach na vrchu, alebo nieco take)... Takze nevidim dovod obavat sa ceny nahradnych hlav, ked 4 hlavy mas bez problemov na 2 roky, plus v baleni u kefky su dalsie 2, co mas dokopy minimalne 3 roky za nejakych 150€ v zlave... Ale uznam, ze ta kefka nie je lacna a dost ludi za nu asi tolko penazi nedaju. Ja by som spokojne dal aj viac, kedze mi fakt setri cas...
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Rozmýšľam nad tou Xiaomi Oclean One .. oplatila by sa? Mám hneď zobrať aj náhradnú hlavicu? Prípadne počkať do nejakej zľavy? Je možné že príde (zľava)?

//autoeditácia príspevku (10 Nov 2017, 12:54)
Nevermind za 53.29€ aj s ďalším nádstavcom z gearbestu myslím, že sa oplatilo.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Ako ste spokojny s tom xiaomi oclean one ? Rozmyslam teraz tiez nad kefkou ale neviem ci sa oplati toto ale rovno philips sonicare ... co treba sledovat pri tychto kefkach ? Nejake konkretne parametre na ktore sa zamerat ?

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

ja mam uz asi 2tyzdne tu strednu xiaomi soocas X3 a velka spokojnost. cistiy zuby velmi pekne. Za cca 30€ super kupa
baldorex
Addict
Addict

Fakt, ten novší model soocas X3 stojí teraz smiešne peniaze.... Som s ním spokojný, chybu neurobíš ani s tými xiaomi, aj keď majú v niečom horšie parametre.

Ak by chcel niekto skúsiť sonickú kefku za 20€, v Lidli bude za chvíľu v ponuke a tiež má slušné parametre. 30 000 kmitov, toľko majú aj tie lacnejšie xiaomi.
Nepozeral som to podrobne, takže neviem aké majú programy a či je tam nabíjacia stanica alebo je to na vymeniteľné batérie.
Ale na také zoznámenie sa môže byť alternatíva aj ten Lidl.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

tak som si objednal Xiaomi Oclean One na GB bola teraz akcia a vyslo to aj s nahradnou halvicou 52 eur co si myslim je dobra cena.
Uvidime ked pride :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Sonicare DiamondClean 3 generácia (tá so stanicou namiesto pohára) je momentálne v zľave na UK amazone za v prepočte cca 100€, čo je fakt pekná cena

https://www.amazon.co.uk/Philips-Sonica ... 01LWSU3EO/
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Objednal som na skusku ten SooCare s kuponom stadialto. Som zvedavy. https://www.xiaomiphone.sk/2017/11/eu-s ... ych-50-89e
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak som si aj ja objednal to co Soviet, uvidim co to bude.
ArAsHiD
Professional
Professional

Ja ju už mám a som veľmi spokojný.
Nevidím žiaden dôvod priplácať si za tú Philips.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kefky ako, aka je tam tvrdost? Lebo beznu kefku pouzivam soft alebo ultra soft.
Napísať odpoveď