Medzinarodna konferencia o informacnej bezpecnosti
-
Duressae
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Medzinarodna konferencia o informacnej bezpecnosti
Dostal som pozvanku na CyberSecurity v Kosiciach dna 19.9.2017
Co si clovek ma obliect ako taketo konferencie prebiehaju
mam moznost niekoho s vas tam stretnut ?
Co si clovek ma obliect ako taketo konferencie prebiehaju
mam moznost niekoho s vas tam stretnut ?
Re: Medzinarodna konferencia o informacnej bezpecnosti
Na konferencie urcite koselu a lakovky. Ked si das rifle, tak nic nepokazis. Vacsina vsak bude aj tak v komplet saku.
IT konferencie su zaujimavy ukaz co sa dress code tyka (ak sa nejedna cisto o management)
uz som videl aj teplaky pohoda.
Ja osobne lakovky, rifle, kosela, neni to ani neprijemne nosit ani nie si ako uplny sedlak.
Ja osobne lakovky, rifle, kosela, neni to ani neprijemne nosit ani nie si ako uplny sedlak.
-
harrison314
Hardcore addict
Ja som tiez na IT konferencii videl prenasajuceho v hiphoperskej siltovke a sirokych nohaviciach, ale naozaj to robilo hrozny dojem...
Na security konferencie by som skor odporucal lakovky, slusne nohavice alebo tmave rifle a koselu. V prpiade, ak je atmosfera uvolnenjsia nic tim nepokazis, v pripade, ak tam bude 90% ludi oblecenych slusne tak tiez nie.
Na security konferencie by som skor odporucal lakovky, slusne nohavice alebo tmave rifle a koselu. V prpiade, ak je atmosfera uvolnenjsia nic tim nepokazis, v pripade, ak tam bude 90% ludi oblecenych slusne tak tiez nie.
-
Duressae
Light Star
Tak a nikoho s vas tam nestretnem ? A prebieha to ako oni len prednasaju alebo je aj diskusia kedy mozem napr ja prehovorit nazor abo nieco taketo ?
My nevieme co je to za konferencia. Moze sa prednasat, moze tam byt debata medzi prednadajucimi, moze tam byt diskusia s hostami a ine. Predpokladam, ze su tam okrem toho volne vstupy na pokec a obcerstvenie. Cize bude prednaska, k tomu mozno daky cas na otazky, potom moze byt dalsie kolo taketo, za tym 30 minut pauza pocas ktorej sa debatuje, pije kava, potom zase prednasky. Formatov a moznosti je vela, nikto z nas ti asi neopise priebeh.
-
Duressae
Light Star
Agenda:
8:00 - 8:30 Registrácia a malé raňajky
8:30 - 10:00 Blok 1: Kybernetický zločin - biznis ako každý iný, útoky, ktoré nečakáte, "rany pod pás", aký bol/je rok 2017 a čo nás čaká v blízkej buducnosti, súvislosti, ktoré ste možno len tušili, vektory útokov na mobilnú komunikáciu aj koncové stanice.
Prednášatelia:
Sergey Nevrutsev - Check Point, Izrael
Miroslav Lukáč - Asbis, Slovensko
10:00 - 10:30 Coffe break a individuálne konzultácie
10:30 - 12:00 Blok2: Ransomware na vzostupe,útoky na nemocnice, elektrárne, železnice ...máme sa báť ?Čo sa udialo, kde sa stala chyba. Dá sa chrániť proti takýmto útokom ? Protokol SCADA nikdy nepočítal s bezpečnosťou,ako je teda na tom kritická infraštruktúra ?
Prednášatelia:
Miroslav Lukáč - Asbis, Slovesko
Tomáš Vobruba - Check Point, Slovensko
12:00 - 13:00 Obed, ukážky technológií a individuálne konzultácie
13:00 - 14:30 Blok3: Strašiak GDPR, pohľad na "ochranu osobných údajov trocha inak"Poznáte detailne vaše hrozby a riziká ? Ako sú nastavené procesy pre manažment ľudí a správu technológií.Nestačí mať ochranné prvky nainštalované, dôležitejšia je "viditeľnosť". "Vidíte" do svojich procesov a technológii ?
Prednášatelia:
Andrej Aleksiev - Check Point, Slovensko
Peter Kovalčík - Check Point, EMEA
14:30 - 14:50 Coffe break a individuálne konzultácie
14:50 - 16:00 Blok4: Neexistuje 100% ochrana, aj najlepšia technológia niekedy nestačí, ako teda správne implementovať technologické riešenia, väzby medzi riešeniami a synergický efekt
Prednášatelia:
16:00 - 16:30 Máme pre Vás prekvapenia
Zaujímavá tombola a na záver ešte niečo navyše zo security
8:00 - 8:30 Registrácia a malé raňajky
8:30 - 10:00 Blok 1: Kybernetický zločin - biznis ako každý iný, útoky, ktoré nečakáte, "rany pod pás", aký bol/je rok 2017 a čo nás čaká v blízkej buducnosti, súvislosti, ktoré ste možno len tušili, vektory útokov na mobilnú komunikáciu aj koncové stanice.
Prednášatelia:
Sergey Nevrutsev - Check Point, Izrael
Miroslav Lukáč - Asbis, Slovensko
10:00 - 10:30 Coffe break a individuálne konzultácie
10:30 - 12:00 Blok2: Ransomware na vzostupe,útoky na nemocnice, elektrárne, železnice ...máme sa báť ?Čo sa udialo, kde sa stala chyba. Dá sa chrániť proti takýmto útokom ? Protokol SCADA nikdy nepočítal s bezpečnosťou,ako je teda na tom kritická infraštruktúra ?
Prednášatelia:
Miroslav Lukáč - Asbis, Slovesko
12:00 - 13:00 Obed, ukážky technológií a individuálne konzultácie
13:00 - 14:30 Blok3: Strašiak GDPR, pohľad na "ochranu osobných údajov trocha inak"Poznáte detailne vaše hrozby a riziká ? Ako sú nastavené procesy pre manažment ľudí a správu technológií.Nestačí mať ochranné prvky nainštalované, dôležitejšia je "viditeľnosť". "Vidíte" do svojich procesov a technológii ?
Prednášatelia:
Andrej Aleksiev - Check Point, Slovensko
14:30 - 14:50 Coffe break a individuálne konzultácie
14:50 - 16:00 Blok4: Neexistuje 100% ochrana, aj najlepšia technológia niekedy nestačí, ako teda správne implementovať technologické riešenia, väzby medzi riešeniami a synergický efekt
Prednášatelia:
16:00 - 16:30 Máme pre Vás prekvapenia
Zaujímavá tombola a na záver ešte niečo navyše zo security
-
harrison314
Hardcore addict
Nerob s toho vedu, proste tam prid slusne obleceny a rob to ostatani. A nemas problem.
daj si do googlu "smart casual" a tak sa oblec. Dlhe nohavice a dlhy rukav s golierom. Aj tak je primarne ta konferencia urcena na vybudovanie sales kontaktov. Ak nepracujes pre checkpoint tak tam budes v pozicii potencionalneho zakaznika, takze sa neni coho bat
-
Duressae
Light Star
Hej no mas pravdu
len skoda ze nikto z Hojka tam nebude... Taky Heker vyzera byt ako fajn typek
Rande si s ním môžeš dat aj bez konferencie, ak s tým bude súhlasiť 
Ja mam v pazi taketo konferencie a aj rande s tebou. Na poslednej konferencii som bol pred par rokmi, bol som pozvany, listok stal 40 az 50 eur, ale bolo to vsetko vlastne ako reklamna propaganda par firiem, ktore to zorganizovali. Prinos pre tu stovku ludi, ktora tam bola, tak pre 95 percent z nich bol nulovy.
PS: Nebola to konferencia o PC/IT.
PS: Nebola to konferencia o PC/IT.
-
Andi_Cibula
Addict
Tiež rovnaká skúsenosť. Najlepší seminár, ktorý som navštívil bol na jeden simulačný software, ktorý prezentoval jeho autor samotný. Zadarmo.
Najhoršie semináre boli tie platené, v podstate predvádzacia akcia nových produktov - strata času, ešte som sa aj hanbil za to, že som za to zamestnávateľom platený.
heker - so mnou by si na rande nešiel ?
Najhoršie semináre boli tie platené, v podstate predvádzacia akcia nových produktov - strata času, ešte som sa aj hanbil za to, že som za to zamestnávateľom platený.
heker - so mnou by si na rande nešiel ?
S tebou mozno ano
Najlepsie na daku platenu konferenciu 
-
Duressae
Light Star
Ranil si moje city 
//autoeditácia príspevku (20 Sep 2017, 7:44)
Jednoducho napisane bolo tam SUPER - Jedlo,Ludia,Program, Prezentacie, Konzultacie, Vstupy v Anglictine vsetko bolo to dost na urovni co som bol dost prekvapeny nato ze to vsetko bolo zadarmo tak mi to prislo nerealne
//autoeditácia príspevku (20 Sep 2017, 7:44)
Jednoducho napisane bolo tam SUPER - Jedlo,Ludia,Program, Prezentacie, Konzultacie, Vstupy v Anglictine vsetko bolo to dost na urovni co som bol dost prekvapeny nato ze to vsetko bolo zadarmo tak mi to prislo nerealne
Co oblecenie u ludi?
-
Duressae
Light Star
Myslim si ze velky bonus som mal v tom ze som sa tu opytal nato a to uz len preto lebo ty starsi IT-kari mali sportove saka kosele lakovky atd ... no a ty co boli mladsi cize moja vekova kategoria tak boli v riflach mikinach co fakt davalo sedlacky dojem ... takze nastastie som bol obleceny slusne a nikto sa namna nepozeral tak ako sme sa vsetci pozerali na nich
jeden mal dokonca zablatene botasky co si potom cistil na WC lebo mu kolega povedal aby sa dal aspon kus dokopy