hľadam html/css/js/php programatora

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
MentalTrader
Amateur
Amateur

hľadam html/css/js/php programatora

Príspevok od používateľa MentalTrader »

Dobrý deň prajem , som Forex a Futures trader , nejaký ten rok dva sa už čisto zabývam o AOSi(automatické obchodné systémy), hladam lacného programatora či si chce pri-vrobit nejaké peniaze. môj zamer je poskytovat AOS portfoia ku obchodovaniu , ja si budem brat percenta len zo zisku. teda zadanie : bude hlavna stranka , a nejaké info podstranky. a potom hlave register , ktorý klienta hodi do klientskej sekcie. klientskej sekcie budú na výber rôzne AOS-portfolia napr AOS-portfolio-1 (pod tým budú informacie ku systému ako priemerné zhodnotenie za mesiac , atd ) aos-portfolio-2 aos-portfolio-3 . klient si vyberie ze chce nechat svoje peniaze zhodnocovat pomocou napr AOS-portfolia2 , vlozi peniaze cez platobnú branu vlozi popripade komentar, mne sa odošle email : klient:ID:1:Fero poslal 1000Eur na portofolio 2 Komentar : "dobrý den pouzite konzervatývne nastavenia". ja si to prečitam , zalozim "mu" sub-účet u svojeho brokera vlozim tam jeho peniaze , a na vpsku mu do platformy hodim aos-portfolio-2 a konzervatývne nastavenia. zatial čo klient čaka na nastavenia portfolia sa mu zobrazi v klientskej sekcii tabulka "čaka sa na spracovania , ked budeme hotový dame vam vediet"(napr). no a ja ked bu to na VPSku nastavim tak klientovi buduem vediet pomocou 1 kliku v jeho profile zmenit status a odoslat email "vaše portofolio-2 bolo úspešne nastavené" a ja mu priradim graf vývoju účtu (to tam vlozim cez takzvaný myfxbook, čo je portfolio socialna siet kde predajcovia systémov predstavujú svoje portfolia, lebo prakticky výsledky sa trackujú priamo zo mt4 serveru a slúzi to ako dôkaz o tom ze je to ziskové + aký je vývoj účtu+ze sa realne zadavajú cez brokera obchody ), teda sa nemusite srat skadial soberiete php feed y,x do vývojového grafu , lebo tento graf ponúka myfxbook ktorý sa da inframovat, teda ja mu ten účet napojim na myfxbook a myfxbook mi poskytne vývojový graf+overený dôkaz ked ze full verifed myfxbook nejde oklamat(lebo čita to obchody cez brokera).. tak si to zopakujeme: klinet pride na stranku , zaregistruje sa , vyberie si obchodný systém pomocou čoho chce zhodnocovat svoje peniaze, mne to odošle na email potrebné inforacie (aký AOS si vybral ,kolko vlozil atd) jemu sa zatial ukaze status ze sa to spracovava a ja mu zalozim účet u svojeho brokera , vožím mu tam peniaze a pustim AOS-portfolio a daný účet napojim na takzvaný myfxbook a napišem mu ze je to spracované a do kodu vlozim inframe na myfxbook vývoj jeho účtu kde ho bude môct sledovat a budú mat moznost napr odoslat spravu , "vypnút obchodovanie" a potom bude môct kliknút na "vbrat peniaze" napiše sumu a mne to odošle email #klientid1fero si chce vbrat 750Eur . a ja mu ich vberiem od brokera , zoberiem si poplatok (ak AOS spravil zisk) a odošlem peniaze, všetko bude zaznamenané v tranakciach. dúfam ze sa chapeme čo mam na mysli , teraz fičia také rôzne radoby Bitcoinové projekty kde si ludia akoze kupujú výkon , majú to pekne spraované ale neverím tomu , 99% toho je fake , lebo nemajú dôkazy o svojej aktivite ničo na štýl fairity life , čo je zase podla mna je to 100% scam a realne nikde ziadne obchody niesu , ale tú klientskú sekciu majú peknú ( (samozrejme majú to cez svoj vývojový graf , nie cez overený trackovatelný čo ide cez brokera , teda nemajú dôkaz o obchodoch a nehovoria nič u akého brokera majú účet , posielam to preto ze takúto alebo podobnú klietnskú sekciu by som chcel) alebo takto ako tento "bitcoin(scam) projekt" (tu to vyzera vzhladovo a informačne pekne klientska sekcia vyzera podobne ako nejaký admin panel)) . tak mi ked tak napište za akú cenu ste ochodný niečo takú stranku naprogrmaovat (samozrejme portfolia systémov mam vas chcem len na web)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: hľadam html/css/js/php programatora

Príspevok od používateľa Fabo »

Kolko?
sharky-no
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sharky-no »

MentalTrader napísal:hladam lacného programatora
lacno
MentalTrader
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa MentalTrader »

Fabo , ahoj 280E , viem je to len taka symbolická cena ale keby si nejaký freelancer alebo študent chce zarobit aspon niečo malo tak ponúkam otročinu za smiešnú "výplatu" .
Napísať odpoveď