súbory na diskete
súbory na diskete
čau, potreboval by som vytiahnuť nejaké súbory čo mám na diskete, ale môj noťas samozrejme nemá slot na diskety a ani nikoho nepoznám kto má na to slot, neexistuje nejaká redukcia na to alebo prípadne v nejakých obchodoch by to nevedeli spraviť ? časovo to až tak nesúri ale je to dosť dôležité sú tam nejaké dokumenty z bývalého podnikania 
Re: súbory na diskete
Snáď to nebude 5,25" disketa!
Potom prosím daj info, či tie súbory na diskete boli čitateľné.. 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Otazne je, ze ci tie diskety budu este vobec funkcne po rokoch, kedze typ zapisu na disketu je odlisny ako na CD/DVD. Ja si myslim, ze tie diskety uz nebudu funkcne, ale skusit to mozes.
ďakujem za bleskurýchle odpovede
objednal som z alzy tú mechaniku tak potom podám info či to funguje
nie som 100% presvedčený o tom že to pôjde ale dúfam v to lebo inak neviem ako dostať z tade tie dokumenty
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2017, 9:01)
až teraz som si spomenul že som sem chcel napísať výsledok, bohužiaľ diskety sú asi poškodené alebo je tam niečo nekompatibilné pretože ich počítač ani nezorazuje ani o nich nevie
ae to sa asi dá čakať u tak starého média
nie som 100% presvedčený o tom že to pôjde ale dúfam v to lebo inak neviem ako dostať z tade tie dokumenty
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2017, 9:01)
až teraz som si spomenul že som sem chcel napísať výsledok, bohužiaľ diskety sú asi poškodené alebo je tam niečo nekompatibilné pretože ich počítač ani nezorazuje ani o nich nevie
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Cize plati to co som napisal, ze tie diskety by neboli funkcne ani pred desiatimi rokmi, nie to este teraz 
Neviem či neboli či boli funkčné pred 10 rokmi, ale máš pravdu v tom že teraz už z nich nevytiahnem ani prd.