Vlastna platobna karta spoločnosti
-
MentalTrader
Amateur
Vlastna platobna karta spoločnosti
Dobrý den , čo potrebujem ked si chcem vytvorit svoju vlastnú platobnú kartu/+ewalet spoločnosti ? napriklad neteller , je karta internetovej penazenky ale je to vlastne mastercad ale je tam napis neteller . čo stoji vytvorit vlastnú kartu ked rozbieham sploločnost ? zakladam si firmu ? je to super výhoda a zaroven reklama , malo ktorý projekt/firma ma vlastnú kartu. teda chcem kartu pomocou ktorej sa bude dat platit a vyberat skoro všade (všade kde ide mastercard/visa atd)
Re: Vlastna platobna karta spoločnosti
Licenciu na e-money od narodnej banky. Nato ale musis byt minimalne plnolety. Takze nic.
-
skjerp-deg
Medium Star
-
yoggy
Ides zakladat nadnarodnu spolocnost s milionovymi obratmi a take veci sa pytas na fore? No nehnevaj sa...
prazdniny neskoncili? 
co tak premiestnit temu do kosa?
co tak premiestnit temu do kosa?
-
MentalTrader
Amateur
Dobrý den, teda to nieje možné ?
treba povolenie od Narodnej banky slovenska ? aké podmienky musim splnovať ? už si vybavujem aby som mohol davat investičné doporučenia. keby spoločosť registrujem v inej zemi ? takze to nieje len tak
ako je mozné ze rodoby malé projekty majú svoje vastné karty ? aj malé e-walet majú svoje karty. tak to už nepoberam. no nevadi, tak karty nebudú ked že milionové obraty nemam.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Chceš vlastnú platobnú kartu ale miesto toho aby si to riešil priamo s národnou bankou, tak sa radšej pýtaš na fóre, kde s tým aj tak nikto nemá skúsenosti. A ešte k tomu to vzdáš, keď si domyslíš tie podmienky sám.
Z teba bude teda riadny businessman.
Z teba bude teda riadny businessman.
-
MentalTrader
Amateur
sorry jako ...
tak aspon drzte palce nech všetko klapne . nehovorím ze chcem mat vlastnú hovorim chcem mat svoju visu+mastercard kde bude logo spoločnosti . iba design ale jadro bude Mastercard,maestro alebo visa. tak klúdne to hodte do koša pre mna za mna, keď vas to irituje.
Nech sa paci - https://www.vlastnakarta.sk/allaboutme/ ... index.html Aj CSOB nieco take ponuka.
-
MentalTrader
Amateur
WOW , super
diky moc heker, maš to u mna. idem sa na to pozrieť 
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
chudak chlapec chce foliovu nalepku na kartu a ako priklad da kvazibanku... a vy mu to zozeriete 
aj ked beriem ze ten ewallet tam zamontoval uplne nestastne.
btw. firmy to nemaju preto, lebo je to uplne nahovno "reklama"
aj ked beriem ze ten ewallet tam zamontoval uplne nestastne.
btw. firmy to nemaju preto, lebo je to uplne nahovno "reklama"
kamo bez urazky ale keby si v prvom poste napisal detailne co vlastne potrebujes mohli sme ti poradit skôr.
no aby som len nespamoval este dodam ze ked si das na kartu svoje dizajn ani to ti banka nemusi schvalit lebo tiez maju svoje podmienky napr musis mat autorske prava na obrazok nemoze byt animovaný a pod. odporúcam si nastudovať pravidla
kazdopadne za predosli post sa ospravedlnujem no ako som hovoril na zaciatku zle si to podal
no aby som len nespamoval este dodam ze ked si das na kartu svoje dizajn ani to ti banka nemusi schvalit lebo tiez maju svoje podmienky napr musis mat autorske prava na obrazok nemoze byt animovaný a pod. odporúcam si nastudovať pravidla
kazdopadne za predosli post sa ospravedlnujem no ako som hovoril na zaciatku zle si to podal