Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
ale ja ich nepotrebujem výhradne domov k pc, skôr na cestu do práce alebo do študovne na výšku
ten mikrák tam chcem ale ideálne nie taký ako je na hráčskych slúchadách nejaký zabudovaný aby ho nebolo vidno 
-
xH4wK
Tak potom si kup nejake bluetooth stuple a mas pokoj
ja som si napriklad kupil na behanie https://www.alza.sk/lamax-beat-pax-x-1-d4748768.htm akurat nie z alzy lebo tam su predrazene o 10 eur... ale z mp3.sk za 35 eur.
ja som si napriklad kupil na behanie https://www.alza.sk/lamax-beat-pax-x-1-d4748768.htm akurat nie z alzy lebo tam su predrazene o 10 eur... ale z mp3.sk za 35 eur.
-
Ryan Giggs
VIP
To si ale nenapisal ze to nechces len na doma. Cucat z prsta si neviem.pítr napísal:ale ja ich nepotrebujem výhradne domov k pc, skôr na cestu do práce alebo do študovne na výškuten mikrák tam chcem ale ideálne nie taký ako je na hráčskych slúchadách nejaký zabudovaný aby ho nebolo vidno
Na veci to vsak nic nemeni. Problem je ako som pisal, ze na alze nemas do tej ceny nic co by stalo za pozornost.
To si kup napr. Pioneer SE-MJ561BT.
Sluzbu ti to urobi a ani to nehra uplne najhorsie. Aj ked pravda ani ziaden hit to nie je.
vyzerajú dobre tie lamax, ak nenájdem žiadne na uši tak ich asi zoberiem
Nechápem u tých pioneer, v popise je že majú mikrofón a v špecifikáciách že nemajú. Ale zase ne som fanúšik takýchto retro farieb, skôr niečo modernejšie spracované.
Nechápem u tých pioneer, v popise je že majú mikrofón a v špecifikáciách že nemajú. Ale zase ne som fanúšik takýchto retro farieb, skôr niečo modernejšie spracované.
-
Ryan Giggs
VIP
Mikrofon samozrejme maju.
Pokiaľ chceš BT špunty, tak si objednaj z aliexpresu KZ ZS5 s BT kablom. Stoji to 30€ a zvuk je o galaxiu inde ako nejake Lamaxy.
Pokiaľ chceš BT špunty, tak si objednaj z aliexpresu KZ ZS5 s BT kablom. Stoji to 30€ a zvuk je o galaxiu inde ako nejake Lamaxy.
-
xH4wK
Osobne som tiez na KZ ZS5 pozeral ale odradilo ma hlavne to ako sa davaju do usi
A neviem ci je nejaka oficialna ponuka KZ ZS5 na aliexprese kde je istota, ze nebudu fake ?
Ked som pozeral na bluetooth verziu tak tam boli napriklad feedbacky ze slubovali novy kabel s jednym tlacidlom a predlzenou vydrzou a dodali stary s 3 tlacidlami a podobne.. je to podla mna dost divne kupovat takto sluchadla nie ? Hlavne ked su uz v1 a v2 verzie a tazko najst na aliexprese kde garantuju co ti vlastne naozaj dodaju.
A neviem ci je nejaka oficialna ponuka KZ ZS5 na aliexprese kde je istota, ze nebudu fake ?
Ked som pozeral na bluetooth verziu tak tam boli napriklad feedbacky ze slubovali novy kabel s jednym tlacidlom a predlzenou vydrzou a dodali stary s 3 tlacidlami a podobne.. je to podla mna dost divne kupovat takto sluchadla nie ? Hlavne ked su uz v1 a v2 verzie a tazko najst na aliexprese kde garantuju co ti vlastne naozaj dodaju.
-
Ryan Giggs
VIP
Co je na tom davani do usi odpudzujuce? Takmer vsetky kvalitne spunty sa nosia kablom za ucho. Je to podstatne istejsie, pohodlnejsie usadenie.
Fake KZ ZS5 nie su. Tych ponuk je tam milion, ked su niekde negativne feedbacky, treba kupit inde.
Fake KZ ZS5 nie su. Tych ponuk je tam milion, ked su niekde negativne feedbacky, treba kupit inde.
-
xH4wK
Co je na tom odpudzujuce ? Ze ked potrebujes pocas dna 30x dat dole sluchadla tak zakazdym ich davat poza ucho je troska otrava myslim.
-
Ryan Giggs
VIP
Vytiahnes to z ucha a nechas na uchu visiet. Urobis rovnaky pohyb ako pri klasickych. To je len vec grifu. Ked si na ten pohyb navyknes, je to este rychlejsie ako usadzat klasicke spunty. Mas zbytocne predsudky. Navyse oni sa daju nosit klasicky.
tak som si skúsil spraviť sám menší prieskum na alze a našiel som toto : https://www.alza.sk/jbl-t450bt-cierna-d4749007.htm , https://www.alza.sk/lamax-beat-elite-e- ... 67.htm?o=1 , https://www.alza.sk/creative-wp-380-d502728.htm niečo z toho by nemuselo byť úplne zlé nie ?
-
Ryan Giggs
VIP
Nj, to si ale dosť znižil rozpočet. Z tohto vyberu JBL.
ja by som fakt radsej priplatil za tie matrix2. zamysli sa nad tym ci ozaj chces on-ear sluchadla, ja som kupil pred rokom a ani nie su tak pohodlne ani tak dobre neizoluju zvuk. teraz by som bral urcite over-ear. tie matrix2 mozno tie su najvacsie ale urcite vacsie ako ktorekolvek z tych troch.
Nazdar dnes mi prišli superlux hmd-660 zvuk je v pohode ale kupoval som si ich aj kvoli mikrofónu ktorý je strašne potichu. V nastaveniach som zmenil boost ale následne mikrofón neskutočne šuští(?). Existuje vôbec nejaké riešenie alebo je to fakt taký blbý mikrák? Realtek driveri som samozrejme aktualizoval.
-
Ryan Giggs
VIP
Nie je to blby mikrak. Kazdopadne niekde bude zrada v nejakom zapojeni ci nastaveni.
Zistil som že mikrofón bzučí iba ak mam zapnutú nejaký hru, akonáhle ju vypnem mikrofón je v pohode
-
Ryan Giggs
VIP
Tak chyba logicky nemoze byt v mikrofone. To by sustal stale. Treba hladat inde. Zvukovka zrejme chyta nejaky bordel z ineho komponentu v zatazi.
Zdravim,
Vedeli by ste mi odporucit nejake bezdrotove uzavrete sluchadla (viac menej mi je jedno ci over ear alebo on ear) do cca 150e? O kvalitu zvuku mi az tak nejde avsak hladam sluchadla co sa budu nabijat taktiez bezdrotovo -> ci uz cez nejaku dokovaciu stanicu / qi standart.
Moj ciel je mat doma sluchadla ktore sa len zoberu zo stojanu a na konci naspat odlozia bez zapajania kablika. Pre in ear je tu fura moznosti ale neviem najst nic podobne pre klasicke sluchadla.
Dik!
Vedeli by ste mi odporucit nejake bezdrotove uzavrete sluchadla (viac menej mi je jedno ci over ear alebo on ear) do cca 150e? O kvalitu zvuku mi az tak nejde avsak hladam sluchadla co sa budu nabijat taktiez bezdrotovo -> ci uz cez nejaku dokovaciu stanicu / qi standart.
Moj ciel je mat doma sluchadla ktore sa len zoberu zo stojanu a na konci naspat odlozia bez zapajania kablika. Pre in ear je tu fura moznosti ale neviem najst nic podobne pre klasicke sluchadla.
Dik!
-
Ryan Giggs
VIP
A to tie sluchadla budu na doma ci ich chces nosit po vonku?
Cisto iba na doma, ale urcite chcem uzavrete. Na hudbu az tak nie, skor na filmy, serialy, podcasty a podobne media.
-
Ryan Giggs
VIP
Neviem co a ako chces k tomu pripajat, ale cisto na doma mas "radiove" sluchadla a tie maju takmer vsetky "dokovaciu stanicu". BT take nebyvaju.
Tu dokovaciu stanicu ale musis pripojit ku zdroju zvuku kablom.
Pokial ti nejde o kvalitu zvuku, je zbytocne za to davat 150€. Sluzbu ti urobia aj sluchadla za polovicu. Napr. AKG K915, Sony MDR-RF895RK.
Ak by si chcel uz fakt nieco na urovni, tak Sennheiser RS165 za 165€.
Tu dokovaciu stanicu ale musis pripojit ku zdroju zvuku kablom.
Pokial ti nejde o kvalitu zvuku, je zbytocne za to davat 150€. Sluzbu ti urobia aj sluchadla za polovicu. Napr. AKG K915, Sony MDR-RF895RK.
Ak by si chcel uz fakt nieco na urovni, tak Sennheiser RS165 za 165€.