zakaz otvorenia obchodov pocas sviatkov
Re: zakaz otvorenia obchodov pocas sviatkov
Kedy ? Za prvej republiky?
Aj teraz kradnú komunisti? A to ,že školstvo plodí polodementov aj za to môže bývalý režim? A komunisti sú v menezmente nemocníc aj teraz?
Máme takmer 30 rokov od pádu komunizmu. Síce sa dačo zmenilo. No kradnúť sa neprestalo a aj za to môžu komunisti?
Ja nezastavam ani jeden režim, ale viniť zo všetkého len dakoho je až príliš jednostranné.
Aj teraz kradnú komunisti? A to ,že školstvo plodí polodementov aj za to môže bývalý režim? A komunisti sú v menezmente nemocníc aj teraz?
Máme takmer 30 rokov od pádu komunizmu. Síce sa dačo zmenilo. No kradnúť sa neprestalo a aj za to môžu komunisti?
Ja nezastavam ani jeden režim, ale viniť zo všetkého len dakoho je až príliš jednostranné.
Minimálne od čias márie terézie po komunistov. Vtedy boli tie profesie vážené a mali rešpekt.
Príchod komunistov deklasoval ich status na úplné dno. Tupé komunistické gebule natlačili mase nevzdelaných primitívov - robotníkom, že sú páni sveta a vzdelaní ľudia im budú slúžiť za almužnu.
Súhlasím s tebou, že ani teraz na tom školstvo a zdravotníctvo nie je o moc lepšie.
To ale tiež vďaka tomu, že to stále vlastní ten najhorší možný majiteľ - štát, resp obec.
Všimni si že súkromné zdravotníctvo - zubári a malé neštátne ambulancie sú na tom oveľa lepšie ako štátne nemocnice.
Bolo mi do plaču keď som ležal v ružinovskej nemocnici. Neskutočne hrozné prostredie.
Zdravotníctvo "zadarmo", ktoré je veľmi drahé, zdravotné odvody sú peniaze vyhodené do vzduchu...
Príchod komunistov deklasoval ich status na úplné dno. Tupé komunistické gebule natlačili mase nevzdelaných primitívov - robotníkom, že sú páni sveta a vzdelaní ľudia im budú slúžiť za almužnu.
Súhlasím s tebou, že ani teraz na tom školstvo a zdravotníctvo nie je o moc lepšie.
To ale tiež vďaka tomu, že to stále vlastní ten najhorší možný majiteľ - štát, resp obec.
Všimni si že súkromné zdravotníctvo - zubári a malé neštátne ambulancie sú na tom oveľa lepšie ako štátne nemocnice.
Bolo mi do plaču keď som ležal v ružinovskej nemocnici. Neskutočne hrozné prostredie.
Zdravotníctvo "zadarmo", ktoré je veľmi drahé, zdravotné odvody sú peniaze vyhodené do vzduchu...
Ďakujem za zmazanie príspevku. Tu sa asi pravda nenosí.
No nič. Vidno ako tu v tomto bananistane ľudia uvažujú a ako im je stále pravda nepríjemná.
No nič. Vidno ako tu v tomto bananistane ľudia uvažujú a ako im je stále pravda nepríjemná.
Nech ti to tu zmazu vsetko. Toto je tema o zatvorenych obchodoch cez sviatky, ty tu neustale melies o komunistoch, ako ludom sibe a chodia do Bergu, do prirody atd. Venuj sa teme a nie komunistom, socializmu a zazitkom z detstva.
Crn, crn. Nakupovať. Zajtra si už dementi nič nekúpite.
Spokojný?
Už sme zas pri nakupovaní.
Spokojný?
Už sme zas pri nakupovaní.
Dufam, ze na tieto tvoje ubohosti nebudu ludia reagovat.
Zaujímavé,že Ty si prvý....
Už chýba len buldorex
Už chýba len buldorex
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som ten zmazaný príspevok čítal. Bol napísaný zmysluplne a kultivovane, nenašiel som nejak veci s ktorými by som nesúhlasil.
Dokonca som chcel povedať, že keď chceš sa dá s tebou diskutovať, ale niektoré iné príspevky, ako keby si písal v ožratosti.
Dokonca som chcel povedať, že keď chceš sa dá s tebou diskutovať, ale niektoré iné príspevky, ako keby si písal v ožratosti.
Ja som ten zmazany prispevok tiez cital. Bol mimo temy a preto som ho reportoval.
To, že sú zavreté nejaké obchody, som takmer ani nepostrehol. Ako normálny človek som si nakúpil potrebné veci deň predtým a vec bola vybavená. Akosi nemám potrebu sa aj dnes hrnúť do nejakého obchodu alebo nákupného centra. A už vonkoncom nie do Rakúska. Do Rakúska ideme s priateľkou na výlet zajtra.
isli sme sa najest do restauracie (v noci sme sa vratili z dovolenky a veru, nakupene sme nemali), isli sme okolo vecierky, reku ze aspon malemu kupime jogurt na ranajky, ale taka rada tam bola ze sme radsej isli dalej.
to proste vobec nie je o nejakej nakupovacej manii, skor o tom ze to nuti cloveka zariadovat sa okolo nezmyselneho zakona. ja mam tyzden dopredu mysliet na to ze ked sa rano unaveny vratim z dovolenky, tak dieta nebude mat co jest, pretoze zrovna kasta predavacov potrebuje byt s rodinou.
ale svet sa nezruti, urcite si z toho nerobime velku hlavu, nebudem stat pol hodinu v rade vo vecierke ani sa nebudem trepat do potravin na letisku, ktore asi maju vynimku (normalne mi na facebooku vyskocila reklama ze dnes je delia na letisku do 23:00)...
len ma proste iriguje dalsi nezmyselny zakon v nasom kocurkove.
to proste vobec nie je o nejakej nakupovacej manii, skor o tom ze to nuti cloveka zariadovat sa okolo nezmyselneho zakona. ja mam tyzden dopredu mysliet na to ze ked sa rano unaveny vratim z dovolenky, tak dieta nebude mat co jest, pretoze zrovna kasta predavacov potrebuje byt s rodinou.
ale svet sa nezruti, urcite si z toho nerobime velku hlavu, nebudem stat pol hodinu v rade vo vecierke ani sa nebudem trepat do potravin na letisku, ktore asi maju vynimku (normalne mi na facebooku vyskocila reklama ze dnes je delia na letisku do 23:00)...
len ma proste iriguje dalsi nezmyselny zakon v nasom kocurkove.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
nemas co byt na dovolenke
burzuj jeden
burzuj jeden
-
Ryan Giggs
VIP
Hm... 12 stran kvoli zavretemu obchodu. Smutne zrkadlo spolocnosti.
Čo je smutné na tom, že niekto ľúbi prechádzky po obchodoch?
co je smutne na tom ze niekto diskutuje zmenu zakona?
-
Ryan Giggs
VIP
Smutne je už to že sa na to musite pytať.
To je sloboda. Môžeme diskutovať o zákonoch a nesúhlasiť s nimi.
Za tvojho milovaného minulého režimu to možné nebolo. To je smutné.
Za tvojho milovaného minulého režimu to možné nebolo. To je smutné.
A čo si okrem toho nesúhlasu a nikam neveducej diskusii dosiahol?
"Hlasy" proti síce od notorickych nakupovacov sú no kto sa nimi reálne zaoberá? Nik.
Nemám pocit,že by dakto v parlamente navzdory nesúhlasu plebsu prišiel s pozmeňujúcim návrhom.
Ak nebude povstanie za otvorenie obchodov non-stop tak ti táto diskusia na tomto feťák fóre bola k ničomu.

"Hlasy" proti síce od notorickych nakupovacov sú no kto sa nimi reálne zaoberá? Nik.
Nemám pocit,že by dakto v parlamente navzdory nesúhlasu plebsu prišiel s pozmeňujúcim návrhom.
Ak nebude povstanie za otvorenie obchodov non-stop tak ti táto diskusia na tomto feťák fóre bola k ničomu.
farnell - tymto tvojim "optimistickym" pristupom by tu na fore nemuselo byt 30% obsahu. Ale je to diskusne forum, tak sa diskutuje.