Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
No troska som to dlhsie riesil, ale ten TFSI motor som vyradil. (predtym sme mali passata b6 2,0TFSI a same problemy i ked to uz malo co to nabehane, no auto ako cukrik a motor na sracku)
Kamarat robi v skode a povedal, ze motor 1.8 TFSI nikdy. Ze ak chce clovek benzin na dlhsie (nie firemne na 2-4 roky), tak do skody, wv , audi by nesiel.
Takze po zvazeni to bola najprv mazda 6 , ale je to nemotorna lod , nie moc prakticka po meste a ked sme sa previezli v mazde 3ke sedane, tak to bolo sikovnejsie.
Potom benzinova ceedka 1.6 99Kw, ale v tom som este nesedel. Jedine s tymto motorom v Sportagi a tam to bolo lenive.
(btw automat)
Kamarat robi v skode a povedal, ze motor 1.8 TFSI nikdy. Ze ak chce clovek benzin na dlhsie (nie firemne na 2-4 roky), tak do skody, wv , audi by nesiel.
Takze po zvazeni to bola najprv mazda 6 , ale je to nemotorna lod , nie moc prakticka po meste a ked sme sa previezli v mazde 3ke sedane, tak to bolo sikovnejsie.
Potom benzinova ceedka 1.6 99Kw, ale v tom som este nesedel. Jedine s tymto motorom v Sportagi a tam to bolo lenive.
(btw automat)
1.6 GDI je jeden z poslednych spolahlivych motorov, akurat je to atmosfera a nemozes cakat vykon pri 2000 otackach. Do Ceeda ale inak idealny motor. Alebo potom Mazda 3 s 2.0 Skyactiv, Auris/Corolla 1.6 Valvematic, Civig 9G 1.8 VTEC... Zalezi co konkretne hladas.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ma niekto skusenosti s http://onlinedrazby.aukcnecentrum.sk ? Celkom zaujimave auta sa tam daju najst a drazit az ma to zaujalo.
Tie auta, ktoré za niečo aj stoja, sa do dražby ani nedostanú. Čo mám ja skúsenosť, tak pred dražbou ti auto maximálne tak naštartujú. Nejakú prehliadku na zdviháku netreba očakávať. Bývalý kolega takto kúpil Renault Megane II, a bol to neskutočný vrak. Ja som tam bol asi 4 roky dozadu. Teraz to je možno iné, ale moc tomu neverím.
-
Soviet
Darca
No co pozeram tak je tam nejaka tretia strana (teda firma) , ktora tie auta kontroluje a ku kazdemu je prilozeny doklad o tej previerke priamo na stranke. Teda co je tam za zavadu a podobne. Ale dovera voci tomu? Nie moc velka.
-
kukiak
Addict
uz som to sem myslim pisal. chcel som z tade auto. na stranke malo xy kilometrov, realne podla vin malo oovela viac. takze som uz dalsie nepozeral.. mozno to dohladam
// post2272493.html#p2272493
obidve boli vw
// post2272493.html#p2272493
obidve boli vw
-
Soviet
Darca
Dobre vediet..Najlepsie, ze tam bolo cca 58 aut na drazbu od vcera a mali koncit dneska o polnoci. Samozrejme uz teraz tam nieje ziadne auto a "neprebieha ziadna drazba" 
Planujem si kupit auto - skor na trasy mimo mesto, obcas po meste. Do prace na nom chodit nebudem. Zatial sa mi pozdava Citroen C4 s automatickou prevodovkou (ano, chcem automat), rok okolo 2010 a novsie.
Co si o tom myslite?
Kolko najazdenych km je uz vela?
Co si o tom myslite?
Kolko najazdenych km je uz vela?
Zdar všetkým, priateľka potrebuje súrne kúpiť auto na ťahanie prívesu - pojazdnej predajne. Momentálne má Mazdu MPV, 2.0 diesel. Auto už neskutočne hrdzavie a veľmi sa trápi s ťahaním ťažkého prívesu.
Preto hľadáme nejaké silné auto, najlepšie bude asi nejaké terénne auto, čo by zvládlo ťahanie prívesu nad 1,5 tony a bolo ťažké, aby nelietalo po ceste keď trošku zafúka vietor, prípadne sa začne príves nakláňať.
Čo by ste poradili, prípadne máte niečo konkrétne?
Preto hľadáme nejaké silné auto, najlepšie bude asi nejaké terénne auto, čo by zvládlo ťahanie prívesu nad 1,5 tony a bolo ťažké, aby nelietalo po ceste keď trošku zafúka vietor, prípadne sa začne príves nakláňať.
Čo by ste poradili, prípadne máte niečo konkrétne?
Ešte by bolo dobré hodiť váš rozpočet. Darmo ti budem radiť kúpiť Chevrolet Silverado za 25 000€, keď budete mať štvrtinový rozpočet...
Rozpočet je 5000 +/- 1000 eur.
Za ten peniaz sa môžeš poobzerať po 15 ročnom Jeepe Grand Cherokee, pri dobrom servise tie autá vedia byť vcelku spoľahlivé a na ťahanie to je vhodné, ale uvedom si, že údržba štvorkolky je náročnejšia, možeš pozrieť aj VW Sharan (Galaxy, Alhambra), často sa používaju ako ťažné kone, ale každopádne veľa štastia pri výbere
Len tak na okraj, nezabudni, že celková hmotnosť súpravy nesmie prekročiť 4250 kg, inak ti treba B+E.
-
Grim
Darca
Rozpadla sa mi prevodovka na Peugeote. Na odporúčanie servisu som to nedal opraviť a hľadám nejaký nový voz. Rozpočet max 1500€. Škodovka alebo VW. Iba Benzín. Akým typom motorov sa vyhnúť?
Calkom sa mi pozdáva toto: https://www.autobazar.eu/volkswagen-pol ... 86948.html
Calkom sa mi pozdáva toto: https://www.autobazar.eu/volkswagen-pol ... 86948.html
-
guess.whoo
Redeemer
-
kukiak
Addict
Alebo focus.. astru.. to su uz aj normalne ze auta a dokonca aj s vybavou.
-
guess.whoo
Redeemer
benzinova astra nie je nic moc a focusov je ako safranu v dobrom stave v benzine
-
kukiak
Addict
Kokos pravdu mas, som to dlho nesledoval, jak pozeram svojho focusa co som kupoval pred 3 rokmi by som pomaly predal za rovnaku cenu jak som ho kupil 
-
guess.whoo
Redeemer
nj tiez polujem na nejakeho focusa v benzine ako druhe auto ale je to bieda..preto som postoval tu ibizu, ktora je imho lepsia volba ako polo
-
guess.whoo
Redeemer
to je nadhera, ale cena aj tak ustrelena podla mna