Urcite sa kazdemu stane ze zabudne pred odchodom napr na WC dat win+L a neuzamkne si plochu ... taktiez vam uzamkne az po cca 2 a viac minutach co ak medzi tym pride niekto kto by sa k vasim veciam v pc nemal dostat.
Napadlo ma ci neexistuje nejaky program alebo nieco ako BINDING ... napr win+L uzamkne WIN a WIN+K odomkne bez hesla alebo Shift+cislo to jedno.
Vyzeralo by to takto Zapnem PC idem sa prihlasit do PC pyta ma heslo napisem heslo PC sa nacita ... potom az do vypnutia PC keby ze odidem od PC tak sa uzamkne na taku kombinaciu a nie uplne ... cize vidim plochu ale nepouzijem ju dokym to nestlacim
Chcem tym hlavne povedat ze ma nebavi na tej Win 8 preklikovat + Obrazok potom pisat heslo ... naco ho pisat za kazdym ked odidem ked to moze byt jednoducha a rychla kombinacia
Ide o nepodstatnu vec ktora mozno omne tvrdi ze som lenivy co nieje pravda ale ide iba o rychlost a bezpecie
Ak existuje nieco co by malo taku funkciu ale na programy (nie zaheslujem subor ale napr pismeno *N*po stlaceni spristupni subor ... ako nudim sa tak vymyslam taketo veci
Uzamknutie PC trosku inac
Re: Uzamknutie PC trosku inac
1. to aby sa ti neukazoval obrazok ale rovno si mohol zadat heslo sa da nastavit
2. sprav update na win10 a mozes si nastavit pin kod ktory mozes zadavat miesto hesla, je to podstatne rychlejsie, ani enter netreba, iba kombinaciu cisel
3. istu dobu som pouzival aplikaciu, ktora zablokovala klavesnicu a mys a dalo sa to odblokovat len istou kombinaciou klaves, ale nie je to zrovna 2x bezpecne, je to urcene prave na to aby sa ti mohlo dieta hrat s mysou klavesnicou ale nic ti nepoklikalo (na to som to pouzival aj ja), volalo sa to keyfreeze ale su aj ine alternativy
2. sprav update na win10 a mozes si nastavit pin kod ktory mozes zadavat miesto hesla, je to podstatne rychlejsie, ani enter netreba, iba kombinaciu cisel
3. istu dobu som pouzival aplikaciu, ktora zablokovala klavesnicu a mys a dalo sa to odblokovat len istou kombinaciou klaves, ale nie je to zrovna 2x bezpecne, je to urcene prave na to aby sa ti mohlo dieta hrat s mysou klavesnicou ale nic ti nepoklikalo (na to som to pouzival aj ja), volalo sa to keyfreeze ale su aj ine alternativy
Re: Uzamknutie PC trosku inac
Ciastocne to dokaze HotkeyP, prikaz "Uzamknout počítač", parameter je lubovolny text, moze to byt aj cas a pod., viac v napovede.
Ako heslo sa da pouzit akykolvek pocet znakov, je nutne potvrdit Enterom, rychle kombinacie mozu byt napr. LLL alebo 233 na numpade a pod., kde je blizko Enter.
Uzamknut je mozne aj pri starte systemu a lubovolnou klavesou ci kombinaciou, ak ma klavesnica multimedialne klavesy, je mozne ich tiez pouzit, taktiez kombinacie tlacidiel mysi. Je mozne pouzit aj tlacidlo "Sleep", ak sa deaktivuje v systeme.
Ma mnoho dalsich funkcii, vsetky su vysvetlene v napovede, aj v Cestine.
Ako heslo sa da pouzit akykolvek pocet znakov, je nutne potvrdit Enterom, rychle kombinacie mozu byt napr. LLL alebo 233 na numpade a pod., kde je blizko Enter.
Uzamknut je mozne aj pri starte systemu a lubovolnou klavesou ci kombinaciou, ak ma klavesnica multimedialne klavesy, je mozne ich tiez pouzit, taktiez kombinacie tlacidiel mysi. Je mozne pouzit aj tlacidlo "Sleep", ak sa deaktivuje v systeme.
Ma mnoho dalsich funkcii, vsetky su vysvetlene v napovede, aj v Cestine.