Dovolenka 2010 až 2025
Re: Dovolenka 2010 až 2017
Ahojte je niekde univerzalne definovany rozdiel medzi all inclusive a extra all inclusiv.? A hlavne- stoji ten rozdiel za priplatok?
vseobecne asi len tvrdy chlast
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
V AL mas chlast domacich znaciek a v ultra mas celosvetove typu absolut a pod nie?
Aha, uz je to objednane. Som myslel ci tam nie je suvis ze clovek ma bufetove stoly a napoje 24hodin tj aj v noci. Nie je zadarmo aj bar na izbe? Matie ma to, ze extra all inclusiv na nete nenachadzam iba def pre ultra ai
-
Fabo
Hardcore addict
Nijaky obecne definovany rozdiel nie je, ono ani to all inclusive nie je uplne definovane, vid. ten clanok o zenskej co sa stazovala ze chcela ist na dovolenku kde ma vsetko zadarmo a nebol tvrdy chlast ci jak to bolo. Teraz v lete, mozno aj tu na fore to bolo.
Ked chces vediet do kde v com je, pozri si to na stranke cestovky v detailoch hotela. Niektore hotely maju 24 hodin jedlo k dispozicii, niektore nie, vacasina aspon tych lepsich resp. vacsich mava aspon jeden bar nonstop, ale nie je to vsade...
minibar zadarmo som pocul, ale este som v takom hoteli nebol - skor naopak, v poslednej dobe skor pozorujem trend minibar vobec neplnit, len na objednavku.
Ked chces vediet do kde v com je, pozri si to na stranke cestovky v detailoch hotela. Niektore hotely maju 24 hodin jedlo k dispozicii, niektore nie, vacasina aspon tych lepsich resp. vacsich mava aspon jeden bar nonstop, ale nie je to vsade...
minibar zadarmo som pocul, ale este som v takom hoteli nebol - skor naopak, v poslednej dobe skor pozorujem trend minibar vobec neplnit, len na objednavku.
Ist na dovolenku s tym za clovek sa bude od rana do vecera na plazi nalievat destilatmi je trochu ujete. A pokial chce jedneho frtanka pred obedom tak to sa da v pohode doplatit a nikoho nezruinuje. Na druhej strane 4* hotely vseobecne za vela nestoja a treba sa pozerat vyssie./Grecko, Turecko, Egypt/. To ze clovek ma ai neznamena ze nebude mat dalsie vydavky, napr fak vylety, tipsy a pod.
Re: Dovolenka 2010 až 2018
Je sanca kupit dovolenku pre 4 ludi ako last minute ? Ci skor nie ? Chceme ist s priatelkou a jej rodicmi niekam k moru za co najlepsiu cenu. Kedze s rodicmi, ktori su uz starsi, chceme cez cestovku all inclusive. Kedy je najlepsie kupovat aby sme mali dobru cenu ?
destinacia?
Vcera som cital clanok, ze last minuty sa uz prestavaju robit, ze uz len ojedinele budu.
Tiez som to cital, ale neviem ci tomu verit. Destinaciu nemame fixne vybratu. Brali by sme rozne destinacia, asi okrem Turecka, Chorvatska, Egyptu.
-
kukiak
Addict
to si cital asi preto, aby ludia nakupili "first moment"heker napísal:Vcera som cital clanok, ze last minuty sa uz prestavaju robit, ze uz len ojedinele budu.
Last minuty budu vzdy otazka je kolko.
chystam sa do dubaja z Košíc s Turkish Airlines, cesta tam je s prestupom v Istanbule, prílet do Istanbulu je o 12:00 a odlet do Dubaja je o 19:00, bude možné opustiť letisko a pozrieť si mesto?
alebo budem musieť čakať na letisku?
Prečo by si tam musel čakať?
-
javatar
Hardcore addict
Vizova politika?
Ked som mal prestup vo Vacouver-i tak som tiez viza na pristatie nepotreboval, akonahle som vsak chcel opustit transfer zonu letiska tak nasledoval proces ako s beznym turistom (viza a pokec (co robim v Kanade, ako dlho sa zdrzim a podobne)) a to som opustal letisko na cca 7 hodin.
Do turecka ti staci mat pas - viza by ti na 90 dni mali udelit automaticky. Takze by to malo ist hladko, otazka je ako dlho sa zdrzis na imigracnom a ci sa to na par hodin oplati.
Ked som mal prestup vo Vacouver-i tak som tiez viza na pristatie nepotreboval, akonahle som vsak chcel opustit transfer zonu letiska tak nasledoval proces ako s beznym turistom (viza a pokec (co robim v Kanade, ako dlho sa zdrzim a podobne)) a to som opustal letisko na cca 7 hodin.
Do turecka ti staci mat pas - viza by ti na 90 dni mali udelit automaticky. Takze by to malo ist hladko, otazka je ako dlho sa zdrzis na imigracnom a ci sa to na par hodin oplati.
-
hojko
Site Admin
Emiraty maju tzv. visa on arrival, teda ich dostanes automaticky po prilete. V Kanade ci USA ti treba ETA/ESTA.
-
Fabo
Hardcore addict
Hej, to pisu kazdy rok... a potom v lete toho mas plny internet, reklamy v novinach...heker napísal:Vcera som cital clanok, ze last minuty sa uz prestavaju robit, ze uz len ojedinele budu.
proste cestovky sa snazia rozbehnut biznis cim skor.
TK robi dokonca zajazdy zadarmo: http://www.istanbulinhours.com/what-is-touristanbulCheZteR napísal:chystam sa do dubaja z Košíc s Turkish Airlines, cesta tam je s prestupom v Istanbule, prílet do Istanbulu je o 12:00 a odlet do Dubaja je o 19:00, bude možné opustiť letisko a pozrieť si mesto?
ale neviem ci s tym casom letov nejaky vylet trafis/stihnes...
To ja neviem posudit. Chapem, ze first moment im je lepsie predat, hlavne do destinacii kde bookuju hotel na celu sezonu. Ale nesledujem to ako je to v lete. No ak su aj last minute zajazdy, tak uz asi nebudu ako kedysi za polovicu byval Egypt.
-
Fabo
Hardcore addict
Za polovicu nie su, su za tretinu... Sestra tak chodi vzdy koncom leta s priatelom, Turecko, Egypt a tak, vzdy all inclusive na 7-10 dni a nepamatam ze by niekedy platila viac ako 400.heker napísal:To ja neviem posudit. Chapem, ze first moment im je lepsie predat, hlavne do destinacii kde bookuju hotel na celu sezonu. Ale nesledujem to ako je to v lete. No ak su aj last minute zajazdy, tak uz asi nebudu ako kedysi za polovicu byval Egypt.