Zmena zdravotnej poistovne (Union, Dovera, VSZP)
Zmena zdravotnej poistovne (Union, Dovera, VSZP)
V akej zdravotnej poistovni ste registrovani? Ja momentalne union a rozmyslam o prechode, zatial ma zaujala Dovera kvoli mobilnej aplikacii kde mozem mat preukaz, zdravotnu kartu, mozem platit poistne priamo z aplikacie atd atd.
Ake mate skusenosti vy?
Ake mate skusenosti vy?
Re: Zmena zdravotnej poistovne (Union, Dovera, VSZP)
akceptuju to lekari?Sh4d0W napísal:preukaz
naco je tebe tvoja zdravotna karta?zdravotnu kartu
si zivnostnik, ze si sam platis poistne?mozem platit poistne priamo z aplikacie
-
xH4wK
Mna zaujima moja elektronicka zdravotna karta, lebo si mozem pozriet ake naklady na mna poistovna ma a co si uctuju lekari, vsetko detailne 
Mali by si myslimbeardie napísal:akceptuju to lekari?
naco je tebe tvoja zdravotna karta?
si zivnostnik, ze si sam platis poistne?
Mozem si prezriet vysetrenia, ake lieky brat atd
Ano som zivnostnik
//autoeditácia príspevku (27 Sep 2017, 16:23)
H4wk mas doveru? Ake mas skusenosti s lekarmi?
Toto si viem pozrieť aj cez ePobočku od VšZP.xH4wK napísal:Mna zaujima moja elektronicka zdravotna karta, lebo si mozem pozriet ake naklady na mna poistovna ma a co si uctuju lekari, vsetko detailne
Jj vzp to má na webe.
Platba cez aplikáciu? Prečo? Trvalý príkaz v banke, ktorý mením raz do roka podľa ročného zúčtovania...
Zrovna včera mi na FB vyskočilo zdieľanie o tom, že tisícky ambulantných lekárov nepodpísalo zmluvu s dôverou kvôli podmienkam, samozrejme na FB to neviem nájsť.
Niečo je ale tu
https://www.webnoviny.sk/lekar-vyzyva-s ... -z-dovery/
Platba cez aplikáciu? Prečo? Trvalý príkaz v banke, ktorý mením raz do roka podľa ročného zúčtovania...
Zrovna včera mi na FB vyskočilo zdieľanie o tom, že tisícky ambulantných lekárov nepodpísalo zmluvu s dôverou kvôli podmienkam, samozrejme na FB to neviem nájsť.
Niečo je ale tu
https://www.webnoviny.sk/lekar-vyzyva-s ... -z-dovery/
Tak napr. vidis kazdy mesiac kolko presne mas zaplatit, vsetky predchadzajuce platby, rocne zuctovanie mozes cez to zaplatit atd.
Hm tak mozno dovera nebude najlepsie volba potom, co som pozeral aj statistiku tak unionu a vszp pribudli poistenci a z dovery ludia odisli. Je to mozno ale kvoli cakaniu na operacie atd.
Asi to zatial necham tak a potom mozno prejdem do vszp
Hm tak mozno dovera nebude najlepsie volba potom, co som pozeral aj statistiku tak unionu a vszp pribudli poistenci a z dovery ludia odisli. Je to mozno ale kvoli cakaniu na operacie atd.
Asi to zatial necham tak a potom mozno prejdem do vszp
Ale veď platíš každý mesiac rovnako, suma sa zmení vždy po ročnom zúčtovaní a potom máš zase 12 platieb v rovnakej výške.
Ročné zúčtovanie si vieš pozrieť na webe.
Ročné zúčtovanie si vieš pozrieť na webe.
Každý deň im beží v tv reklama akí sú super a tu máš aktuálnu situáciu.Sh4d0W napísal:V akej zdravotnej poistovni ste registrovani? Ja momentalne union a rozmyslam o prechode, zatial ma zaujala Dovera kvoli mobilnej aplikacii kde mozem mat preukaz, zdravotnu kartu, mozem platit poistne priamo z aplikacie atd atd.
Ake mate skusenosti vy?
http://www.ta3.com/clanok/1113591/lekar ... ztahy.html
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Dnes je asi v mode mat na kazdu krvainu mobilnu aplikaciu...
Mne ako IT-ckarovi na Dovere vadi, ze nezverejnuju zoznam dlznikov, ako to robi VzP a Union, site to podla zakona musia, ale ofajcili to tak, ze si dlznika mozes vyhladat, no zobrazi ti ich len par a este s upozornenim, ze tieto data nemusia byt aktualne. Ale ked to lekar potrebuje moze si za dostupnost tohto zoznamu platit (nie je to mala ciastka).
Plus vela lekarov s nimi neuzavrelo zmluvi, no po firemnych dnoch zdravia, pod zazstitou Unionu mi od nich chodi spam stale...
Mne ako IT-ckarovi na Dovere vadi, ze nezverejnuju zoznam dlznikov, ako to robi VzP a Union, site to podla zakona musia, ale ofajcili to tak, ze si dlznika mozes vyhladat, no zobrazi ti ich len par a este s upozornenim, ze tieto data nemusia byt aktualne. Ale ked to lekar potrebuje moze si za dostupnost tohto zoznamu platit (nie je to mala ciastka).
Plus vela lekarov s nimi neuzavrelo zmluvi, no po firemnych dnoch zdravia, pod zazstitou Unionu mi od nich chodi spam stale...