Ebay kupony
Ebay kupony
Nenasiel by sa niekto kto ma k dispozicii ebay kupony na x% z objednavky? Ponukaju oni vobec nejake kupony? Zatial sa mi nepodarilo ziadne najst.
Re: Ebay kupony
Nikdy som o tom nepocul a to som tam nakupil dost tovaru, aj drahe veci vo stali radovo stovky eur. Ak nejake kupony su, tak mozno od jednotlivych predajcov ako to ponuka aj AliExpress. Ale taky kupon je ti na nic, ved co ak by som mal kupon u dakejo predajcu co ponuka katalyzator na auto, ked tvoj ciel je napriklad kupit obal na telefon.
Ved ja tiez, uz 6 rokov som tam registrovany a pravidelne nakupujem a ziadne kupony, zevraj nahodne posielaju ale nejak neverim tomu. Myslel som ci nemaju nahodou kupony typu 10$ off pri objednavke nad 100$ ako maju napr. na aliexpress, nie konkretne ze ten a ten shop alebo ten a ten druh tovaru
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
vzhladom na to, ze eBay je len broker, a idu tam aj sukromne predaje za tisice ci az desattisice, tak silno pochybujem..,.
No ja som raz dostal 10 librovú poukážku ked som asi rok nič nenakúpil aby ma prilákali späť.
Nebolo to obmedzené výškou nákupu, použil som to asi na 20€ objednávku a mal som to za polovicu.
Je to už dávnejšie, ale nejaké poukážky na ebayi existujú.
Nebolo to obmedzené výškou nákupu, použil som to asi na 20€ objednávku a mal som to za polovicu.
Je to už dávnejšie, ale nejaké poukážky na ebayi existujú.
Tak je to mozne ze skor v takom pripade posielaju poukazky a nie ked casto a za vela nakupujes, ale nevadi. Viac ma serie to ze mi 50% veci vobec nepride
Nepride? Tak to nahlas a ziadaj refund plnej sumy penazi.
Refund nie je problem, skor to ked sa podari vyhrat nejaku dobru aukciu a potom cakat 2 mesiace len aby to nakoniec neprislo
Aaah, škoda, že som si to všimol až po expirácii. Chcel som kúpiť niečo drahšie, takže 20% dole by sa hodilo.
Keby ste ešte natrafili na podobnú zľavu, hoďte to sem prosím.
Keby ste ešte natrafili na podobnú zľavu, hoďte to sem prosím.