Inak vývoj celkom pekne postúpil od kedy som to kupoval, hra je už celkom plynulá, FPS okolo 100, už aby bola aj nová mapa.
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
Tiež hrávam, nie často, ale párkrát za týždeň si to dám... Nie som v tom síce PRO, K/D len okolo 0,6, čiže nič moc, ale občas sa zadarí, už mám aj jeden Chicken Dinner v sóle 
Inak vývoj celkom pekne postúpil od kedy som to kupoval, hra je už celkom plynulá, FPS okolo 100, už aby bola aj nová mapa.
maly navod ako vyuzivat boost, viac tutorial pride coskoro
Ahojte,prosim vas potrebujem mensiu radu,hru mam zakupenu ale laguje mi to a musim ju hrat na najmensich detailoch
moja zostava: intel-core-i5-4460
msi-r7-260x-2gd5
kingston-ddr3-8gb-1333mhz-cl9
Problemy mi robia hlavne zoskoky z lietadla kde mi vypisuje na monitore network lag detected a hrd chrci ako blazon-dioda od neho svieti stale cerveno. ASi potrebujem nejaku schopenjsiu graficku kartu,viete mi poradit do coho ist?
rozmyslal som nad touto https://www.alza.sk/msi-radeon-rx-560-a ... 101253.htm alebo https://www.alza.sk/gigabyte-rx-560-gam ... 076580.htm
Vopred dakujem
moja zostava: intel-core-i5-4460
msi-r7-260x-2gd5
kingston-ddr3-8gb-1333mhz-cl9
Problemy mi robia hlavne zoskoky z lietadla kde mi vypisuje na monitore network lag detected a hrd chrci ako blazon-dioda od neho svieti stale cerveno. ASi potrebujem nejaku schopenjsiu graficku kartu,viete mi poradit do coho ist?
rozmyslal som nad touto https://www.alza.sk/msi-radeon-rx-560-a ... 101253.htm alebo https://www.alza.sk/gigabyte-rx-560-gam ... 076580.htm
Vopred dakujem
560 nie, ja mám radeon 380X, všetko na low (skoro), 1080p a mám 60-65 fps, a 560 by mala byt pomalsia ako 380X
isiel by som do R570 alebo GTX 1060 3gb
isiel by som do R570 alebo GTX 1060 3gb
Praveze s hentou srackou mam vsetko na low a okrem toho blbeho zoskoku ktory laguje mi ta hra ide relativne ok. Nechcel som davat za max do 150 z dovodu ze doteraz som hraval csko,dotu a pribudol pub. 570 stoji vsetko 290+
-
ja_som
Star
Kvôli PUBG by som grafiku zatiaľ novú nekupoval, mám GTX 1070 8GB, pri zoskoku mi to tiež občas laguje, mám nastavenia medium/high, zvládol by som aj ultra. Počkaj kým bude hra vo finálnej verzii, ešte stále majú čo vylaďovať. A nie je všetko o grafike...
Son-Goku - ja mam R9 280x a som rad ze mi ako-tak ide
A nemal si problem aj s inventarom? Ten zvykol silno lagovat. V podstate na ten som ja obmedzeny. Ked zlepsim detaily tak fps este v pohode ale uz laguje inventar.
A nemal si problem aj s inventarom? Ten zvykol silno lagovat. V podstate na ten som ja obmedzeny. Ked zlepsim detaily tak fps este v pohode ale uz laguje inventar.
Settings > Gameplay > odskrtni hned prvu vec, vola sa to tusim "Show player character model" alebo nieco take, FPS v inventari mi hned stupli z 30 na 60
...tiez nechapem ako to moze hrat s 260X
...tiez nechapem ako to moze hrat s 260X
Ako pise Spixy vypni si show character in inventory a minimalne pri otvarani invetnatara to dost pomoze.
Lagguje ti to pri padani a chvilu po dopade (pripadne ti chybaju textury a aj niektore modely) a HDD ti chrci zrejme pre to, ze PUBG somewhy nacitava kvantum dat prave pri padani a riesi to SSD. Mal som ale kamarata ktoremu stacilo dat textury na HIGH ale neviem, aky by to mohlo mat suvis no pripadne skus to, ak nemas SSD/nevies si dat hru na SSD.
Inak posledny update mal priniest optimalizaciu vykonu pre low-end systemy, kamos mi aj referoval ze citi zmenu k lepsiemu no mne sa zda, ze skôr naopak, co vy?
Ked beham na poliach/v lesoch/mala dedinka tak mam v zasade konstatnych 100+ fps ale pohlad na Polanu = 40-60fps a okolo 40 to uz je citit tearing a neplynuly cross a trosku ma to zacina stvat.
([email protected], 16GB DDR4 2333Mhz, GTX980 OC - ingame 1080p fullscreen, vsetko low okrem: AA=high, textures medium, view distance high).
p.s.: ak mate AA na nizsie ako medium, bude sa vam buggovat red dot a 2x scope - cierny stvorcek preblikavajuci za kurzorom
Lagguje ti to pri padani a chvilu po dopade (pripadne ti chybaju textury a aj niektore modely) a HDD ti chrci zrejme pre to, ze PUBG somewhy nacitava kvantum dat prave pri padani a riesi to SSD. Mal som ale kamarata ktoremu stacilo dat textury na HIGH ale neviem, aky by to mohlo mat suvis no pripadne skus to, ak nemas SSD/nevies si dat hru na SSD.
Inak posledny update mal priniest optimalizaciu vykonu pre low-end systemy, kamos mi aj referoval ze citi zmenu k lepsiemu no mne sa zda, ze skôr naopak, co vy?
Ked beham na poliach/v lesoch/mala dedinka tak mam v zasade konstatnych 100+ fps ale pohlad na Polanu = 40-60fps a okolo 40 to uz je citit tearing a neplynuly cross a trosku ma to zacina stvat.
([email protected], 16GB DDR4 2333Mhz, GTX980 OC - ingame 1080p fullscreen, vsetko low okrem: AA=high, textures medium, view distance high).
p.s.: ak mate AA na nizsie ako medium, bude sa vam buggovat red dot a 2x scope - cierny stvorcek preblikavajuci za kurzorom
díky, tak už viem čím to jeHegy napísal:p.s.: ak mate AA na nizsie ako medium, bude sa vam buggovat red dot a 2x scope - cierny stvorcek preblikavajuci za kurzorom
inak sa som si to nainštaloval na HDD a pohoda, celá mapa sa mi za pár sekúnd načíta (textury na medium, view distance na high)
a FPS v novom update mám +/- rovnaké (i5-6600K, 16GB, R380X)
-
cORP.
Addict
ja hram pubg na intel core i5 6500 stock, 16gb ram a radeon rx 480 8gb, pred poslednym updatom mi hra neskutocne prehrievala grafiku, 90 stupnov ? obrac restarty pc a tak, po poslednom update mam pocit ze grafika je podstatne chladnejsia, hra bezi plynulejsie, za mna celkom fajn update
hru mam od piatka , stym ze laguje aj ked dam tabulator ale nie az tak velmi,najhorsie su tie zoskoky,minule som pozeral asi 15-20 sekund na tu ich hlasku ze lagujem,ale zvuk siel,dopadol som vsetko rozmazane sekalo ako krava,a ani netusim skapal som,proste za ten cas co nacitavalo textury asi dalsich 15 sekund ma niekto zabil. Budem asi musiet kupit novu grafu,ale nechcem velmi investovat,kedze malo casu na hry,a kedze hravam len csko a teraz pub
Tato hra nevie spolupracovat s technologiu SLI? Mam ju zapnutu, no pri hre druha grafika nejde.
diky za typ. Nakoniec stacilo stiahnut najnovsi ovladac kde uz to je priamo v driveri. Akurat ze to s fps skoro nic nespravilo
.. Uz mam slabe grafiky na to, vytiahnem max 50 a dropuje to aj na 20. To je nehratelne. Ale zato co som si vsetko o tom precital z tvojich odkazov som docielil zvysenie FPS v CSgo pri SLI - ten bod cislo 5! priemerne to zdvihlo o cca 30fps +.
1. Go to nvidia control panel
2. Manage 3D settings
3. Program Settings Tab
4. Add game to list
5. SLI Rendering Mode - set Force Alternate Frame Rendering 2. Apply
6. Test it- If Alternate Frame Rendering 2 does not show an improvement, try Alternate Frame Rendering 1
1. Go to nvidia control panel
2. Manage 3D settings
3. Program Settings Tab
4. Add game to list
5. SLI Rendering Mode - set Force Alternate Frame Rendering 2. Apply
6. Test it- If Alternate Frame Rendering 2 does not show an improvement, try Alternate Frame Rendering 1
-
blitzkrieg
Professional
ahoj viem že to nieje nejaká náhoda.. ale písal som ti PM a túto hru hrávam tiežSon-Goku napísal:hru mam od piatka , stym ze laguje aj ked dam tabulator ale nie az tak velmi,najhorsie su tie zoskoky,minule som pozeral asi 15-20 sekund na tu ich hlasku ze lagujem,ale zvuk siel,dopadol som vsetko rozmazane sekalo ako krava,a ani netusim skapal som,proste za ten cas co nacitavalo textury asi dalsich 15 sekund ma niekto zabil. Budem asi musiet kupit novu grafu,ale nechcem velmi investovat,kedze malo casu na hry,a kedze hravam len csko a teraz pub
v decembry vela z nas caka na finalnu verziu hry, ale nie som si isty ci je to mozne a ci to stihnu... nejake nove info z test serverov
https://www.youtube.com/watch?v=gUwZOxXdvp0
https://www.youtube.com/watch?v=gUwZOxXdvp0
Z toho dmg mam zmiesane pocity. Niektorym gunom to mozno pomoze ale ak som dobre pocital, ziadne 5.56 AR uz neda oneshot do hlavy bez helmy, z Vectora bude treba 3 hity do hlavy bez helmy a revolver tiez neda onetap. Dost shit.
Inak super, este keby popracovali na nejakej optimalizacii vykonu hry a serverov (early fighty su neuveritelny random) tak za mne "esports ready".
Inak super, este keby popracovali na nejakej optimalizacii vykonu hry a serverov (early fighty su neuveritelny random) tak za mne "esports ready".
ten dmg to posunie na inu uroven, jednoducho to da na jednej strane vyhodu aimerov, cize skillu, na druhej strane co si hned protireci v samotnom vyvoji hry, bude velmi zalezat na loote, na ktorom zalezi uz teraz, nemusim hovorit ze tlmic a scope vyhravaju hru castejsie...
v tej hre je velmi vela takychto protikladov a nechapem preco sa tak skuseni ludia do toho hrnu...
co sa tyka optimalizacie, tam to nevidim ruzovo, neviem co je na tom pravdy, nevyznam sa v enginoch a v systemoch ako pracuju, no pubg nema zrovna najnovsi engine a ten nezvlada takto velke mapy, neviem preco tie mapy nezmensia, aj ked nova pustna mapa ma byt cca polovicnej velkosti, stale mi to pride zbytocne velke a zatazujuce...
mam pocit ako keby v dnesnom gamingu vzdy u developmentu bojovali dve skupiny proti sebe a hraci si to v hrach odsieraju... nuz uvidime co zmotaju do konca roka ak to stihnu comu tiez moc neverim...
v tej hre je velmi vela takychto protikladov a nechapem preco sa tak skuseni ludia do toho hrnu...
co sa tyka optimalizacie, tam to nevidim ruzovo, neviem co je na tom pravdy, nevyznam sa v enginoch a v systemoch ako pracuju, no pubg nema zrovna najnovsi engine a ten nezvlada takto velke mapy, neviem preco tie mapy nezmensia, aj ked nova pustna mapa ma byt cca polovicnej velkosti, stale mi to pride zbytocne velke a zatazujuce...
mam pocit ako keby v dnesnom gamingu vzdy u developmentu bojovali dve skupiny proti sebe a hraci si to v hrach odsieraju... nuz uvidime co zmotaju do konca roka ak to stihnu comu tiez moc neverim...
PUBG beží na Unreal Engine 4, čo je moderný a myslím že aj rýchly engine