Telekom - poistnie zariadenia
Telekom - poistnie zariadenia
Čaute, ma niekto skúsenosti s poistením mobilu na paušál v Telekome? Vymenia ho pri poškodení bez problémov?
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Telekom - poistnie zariadenia
neviem ako v telekome ale v o2
.....kolegovi sa podarilo rozbit s7 edge displey.prisiel tam a ze sa nevztahuje na to poistka.zevraj to musi byt zapricinene tretou osobou
davaj pozor na to
Samsumg ponukal pre S7 svoje poistenie a nemali problem s vymenou displeja, neriesili co a kto rozbil. Poplatok bol pocas akcie zadarmo, neskor tusim 40 rur na rok. Spoluucast za vymenu displeja bola 39 eur. Cize aj keby si to platil, tak to mas 40+39 eur za vymenu, stale lepsie ako platit 320 eur. Ja som ho tak menil z poistky od Samsungu.
Tak na stránke píšu že sa to vzťahuje na pád alebo naraz poistenej veci aj na poškodenie tretou osobou.
Aké riziká kryje poistenie mobilného zariadenia?
-voda vytekajúca z vodovodných zariadení
-pád alebo náraz poistenej veci
-neodborné zaobchádzanie, nesprávna obsluha, nešikovnosť, nedbalosť, iné náhodné poškodenie
-úmyselné poškodenie/zničenie (treťou osobou)
-chyba konštrukcie, chyba materiálu alebo výrobná chyba poistenej veci
-skrat alebo iné pôsobenie el. prúdu ako prepätie, koróna, indukčný účinok blesku
-priamy úder blesku, náraz alebo zrútenie lietadla, jeho časti alebo jeho nákladu
-záplava, povodeň, víchrica, krupobitie – živelné riziká
-požiar, likvidácia požiaru, výbuch
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
heker kde zistim o tej poistke od samsungu?
Počul som, že stačí len povedať, že to rozbil niekto iný. Čašníčka v kaviarni drgla do stola, mobil spadol a rozbil sa. Vtedy by nemal byť problém.
V Telekome to zastršuje Generali poisťovna a platí sa 10% spoluúčasť.
V Telekome to zastršuje Generali poisťovna a platí sa 10% spoluúčasť.