LG G3 (D855) firmware
LG G3 (D855) firmware
Ahojte vedeli by ste mi poradit aky je najlepsi firmware pre LG G3 D855 ? Nemyslim tym originalny firmware ale nejaky neoficialny.
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: LG G3 (D855) firmware
Ja som dlhy cas pouzival Fulmics. Je zalozeny na oficialnej ROM s vylepseniami z novsich LG telefonov. Mal som vsak problem, ze mi vybijal rychlejsie baterku, preto som pred casom nainstaloval naspat oficialnu. Tento problem malo viacero ludi, skusal som postupovat podla navodov ako to vyriesit, ale nepodarilo sa, tak som ju dal prec. Inak som bol maximalne spokojny.
Osobne mi AOSP ROMky velmi nevyhovuju, kedze napr. kvalita fotografii je nizsia ako pri ROM zalozenych na oficialnej. Ak ti to neprekaza, tak je ich dost vela, mas si z coho vyberat, napr. LineageOS, Clean ROM, Resurrection Remix... Tu je to uz skor otazka preferencii a moznosti prisposobenia, treba vyskusat a uvidis, co ti sadne.
Osobne mi AOSP ROMky velmi nevyhovuju, kedze napr. kvalita fotografii je nizsia ako pri ROM zalozenych na oficialnej. Ak ti to neprekaza, tak je ich dost vela, mas si z coho vyberat, napr. LineageOS, Clean ROM, Resurrection Remix... Tu je to uz skor otazka preferencii a moznosti prisposobenia, treba vyskusat a uvidis, co ti sadne.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tiez pouzivam officialnu romku kvoli super fotaku
telefon sa mi zda svizny,este viac ako g4
Super chalani. Dik za radu
asi bude j najlepsie aby som si to najprv vyskusal sam. Len mam trochu problem Rootnut officialny firmware lebo je to android 6.0 ale verzia 30n a ta sa neda rootnut. Neviete poradit?
Čo tak flešnúť kdz s romkou, ktorá sa dá rootnuť...
A presne tak, najlepšie je si všetko vyskúšať. Alternatívne romky sú zvyčajne svižnejšie, bezpečnejšie, s najnovším androidom a s jeho firúčkami, s novými bezpečnostnými záplatami.. ale prídeš o lepšie fotky a LG fičúrky od výrobcu.
A presne tak, najlepšie je si všetko vyskúšať. Alternatívne romky sú zvyčajne svižnejšie, bezpečnejšie, s najnovším androidom a s jeho firúčkami, s novými bezpečnostnými záplatami.. ale prídeš o lepšie fotky a LG fičúrky od výrobcu.
Jop presne tak som to planoval spravit.... No vyskusam ked nie dam official firmware a je 
//autoeditácia príspevku (01 Okt 2017, 23:33)
Prosim Vas ako nahram do LG G3 D855 android 5.0 ? Mam tam najnovsi android 6.0 30n a nedokazem cez LG Flash Tool 2014 nahrat android 5.0. Robim vsetko podla navodu no proste nejde to. Da sa vlastne nahrat starsi firmware ked je tam uz novsi ?
//autoeditácia príspevku (01 Okt 2017, 23:33)
Prosim Vas ako nahram do LG G3 D855 android 5.0 ? Mam tam najnovsi android 6.0 30n a nedokazem cez LG Flash Tool 2014 nahrat android 5.0. Robim vsetko podla navodu no proste nejde to. Da sa vlastne nahrat starsi firmware ked je tam uz novsi ?