baldorex: Ja sa nepytam ale radim. A ja aj guess. who radime z osobnych skusenosti a dobre viem, ze tie baterky servisy po polroku nechcu menit. Vymenia to mozno 2 ludom z 10 alebo ked sa stale domahas vymeny, no vtedy pocitaj, ze budes bez telefonu mesiac. Ak ti to stoji za 10€, prosim.
btw: Zaruku nestraca, ten kryt nieje lepeny aby ho musel nahrievat. Odcvakne, vymeni baterku, zacvakne. Inac suhlasim s tym, ze ten telefon by som nepouzival a ani nenabijal.
Xiaomi Redmi 3 - baterka zacala rast
Re: Xiaomi Redmi 3 - baterka zacala rast
Sry ja že si zadávateľ otázky.
Reklamácia batérie je z 99% na kapacitu a to sa samozrejme zamieta. Toto je evidentne vada.
Otázka tiež je, či batériu vie kúpiť hneď zajtra alebo bude čakať 2 týždne na dodanie z číny...
Reklamácia batérie je z 99% na kapacitu a to sa samozrejme zamieta. Toto je evidentne vada.
Otázka tiež je, či batériu vie kúpiť hneď zajtra alebo bude čakať 2 týždne na dodanie z číny...
Ved on ho nepouziva, to jeho zena 
baldorex: Ano, je to vada. Po spravnosti by ti to mali vymenit ale realita je taka, ze ti to v prvom kole zamietnu a az ked budes neprijemny, tak ti to vymenia. Zalezi , ci ti to zato stoji. https://lcdpartner.com/sk/xiaomi-redmi- ... 7-oem.html
heker: ved prave
zeny si davaju mobil velmi casto do zadneho vrecka. Potom ho prisadnu, trochu ohnu a problem s baterkou je na svete
V lepsom pripade ti vyfuci, v horsom buchne.
heker: ved prave
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ako pisem. staci objednat baterku z nemeckeho ebayu (pozeral som to teraz, da sa pod 10e) a za 4 dni je doma. vymena na 2 minuty, zacvakne nazad kryt a funguje dalej. ak sa nahodou ten telefonik pokazi nikto si nevsimne ci bol rozoberany. staci objednat baterku, ktora vyzera rovnako podla obrazkov
Dakujem vsetkym za komentare. Podstata je ta, ze na Slovensko kde bol telefon kupeny sa najskor vratime az niekedy v novembri a posielat sa mi to neoplati pri postovnom ktore stoji 20e
Najskor asi kupim novu baterku, teraz uz len zistit kde a kto mi to posle do dubaja, kde tu nejako postovne sluzby este nefunguju...
Najskor asi kupim novu baterku, teraz uz len zistit kde a kto mi to posle do dubaja, kde tu nejako postovne sluzby este nefunguju...
Toto si mal uviesť v prvom príspevku a nemusela tu by zbytočná debata 
Zbytocna nebola... Telefon uz teraz nepouzivame, poobzeram sa po baterke ale vela nadeji tomu nedavam, kedze na to nemam cas...
Pri najblizsej ceste na SK sa to pokusim zreklamovat ako bolo spominane v niekolkych prispevkoch...
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2018, 18:29)
Vraciame Vám peniaze
Bol Vám vystavený dobropis č.xxxxx. Stiahnuť
Dôvodom je vyriešenie prípadu xxxxxx.
Čiastka:
186,90 EUR
Alza milo prekvapila
Pri najblizsej ceste na SK sa to pokusim zreklamovat ako bolo spominane v niekolkych prispevkoch...
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2018, 18:29)
Vraciame Vám peniaze
Bol Vám vystavený dobropis č.xxxxx. Stiahnuť
Dôvodom je vyriešenie prípadu xxxxxx.
Čiastka:
186,90 EUR
Alza milo prekvapila