V mojom poslednom prispevku som sa tu rozlucil, nahovarajuc si, ze sem uz neprispejem. Ale presvedcili ma tu prispevky od autorov jackb a harrison314 tykajuce sa nasilia od sympatizantov LSNS, imigrantov a NATO.
ad1)
ich clenovia a vacsina volicov su (byvali) diskotekovi bitkari a burani, z ktorych nemalo bolo sudenych za rasovo motivovanu trestnu cinnost.
Vies toto svoje nezmyselne tvrdenie niecim dolozit, alebo ide tvoju mylnu domnienku? Nepopieram, ze niektori sympatizanti LSNS su bitkari a mimo, ale dovolit si tvrdit vacsina? Viac ako 200 000 ludi volilo LSNS, vratane vzdelanych ludi a rodin s detmi. Vacsina z toho je >50%. To si chodil po Slovensku a robil si statistiky? Takze to je cisto tvoja konspiracia (paradoxom je, ze HS a ine denniky oznacujes za konpsirativne, ale pritom sam konspirujes, uvadzas nepravdive info). Ja osobne poznam ludi, ktori volili LSNS a vobec nie su ani rasisti, ani bitkari a ani vymleti.
ad2)
0€.
Zavadzajuci udaj. 0E nas to nestoji. Stoji nas to nejake to % z HDP, aj ked neprispievame tolko, kolko by sme mali. Nehovoriac o tom, ze nakupujeme vrtulniky a inu techniku od americkych a inych zbrojoviek, to su dalsie vydavky. Nebudem zrovnavat vydavky kolko to bolo pred NATO a v NATO, lebo to neviem, ale to podstatne nie je. My platime ovela vyssiu cenu. Podielame sa na vyvrazdovani obyvatelov druhych krajin. V '99 sme dovolili prelety cez nase uzemie pri bombardovani Juhoslavie, kde zomreli tisicky ludi. Ako vobec Juhoslavia ohrozovala USA, ktore su na tisicky mil vzdialene? Sme v organizacii, ktora si pod vymyslenymi zamienkami ide rozbit Irak. Sam Tony Blair priznal, ze to bola chyba a priznava krv na rukach. A kto ho sudil? Nikto. Zabijanie civilistov v Afganistane (Rusi to pochopili a odisli odtial), Libyi. Staranie sa do Syrie. Jediny, kto ma mandat byt v Syrii je Rusko. Ostatni sa tam prizvali sami, a to aj bez mandatu OSN. Kde bola OSN v pripade genocidy v Rwande v '94, kde doslo k vyvrazdeniu vyse 800 000 Tutsiov? Raz mi velmi dobry znamy vravel, ked raz cestoval vlakom, sedel v kupe s vysluzilym ceskym vojakom, ktory bol v Afganistane a ten mu povedal: "Vsetok ten bordel, co sa robi v Afganistane, maju na svedomi USA. Rozbijaju a rozvracaju staty. Budu nasledovat staty ako Ukrajina, Slovensko, Cesko, Madarsko." A Ukrajina sa naplnila. Ci tomu niekto veri, alebo nie, je mi srdcne jedno. Ja som len pretlmocil, co mi bolo povedane. Mna by len zaujimalo, pred kym/cim nas NATO chrani? Pred UFO? Co som zaznamenal, tak NATO zatial vystupovalo v pozicii agresora a pod nejakou zamienkou a este aj bez mandatu OSN. Taky pobaveniahodny argument je, ze nas chrani pred Ruskom. Na tom sa viem vzdy zasmiat. Odvolam sa na clanok 5 severoatlantickej zmluvy
a na základe dohovoru s ostatnými stranami také akcie, ktoré považuje za potrebné, vrátane použitia ozbrojených síl k nastoleniu a udržaniu bezpečnosti v severoatlantickom regióne.
. Takze aj ked sme v NATO, pomoct nam nemusi prist.
ad3)
Zaujimave ja zijem na slovensku a akosi som ziadneho migranta nevidel. Tak kde su vsteky tie masy, co nam ohrozuju domovy a znasilnuju zeny?
Zaujimave, ze vzdy, ked som v BA a idem do Auparku, tak tam poslednu dobu stretnem akosi vela potmavsich muzov a zahalenych zien

. Par rokov dozadu som tam takych nestretaval. Ale co nie je teraz, v buducnosti moze byt. Fico nas taha do jadra, mysliac si, ze kazdy nas tam chce a budeme sa mat najsamlepsie, tak pridu na radu aj migranti. Uz len cakam, kedy zacne argumentovat tym, chceme ist do jadra, tak musime sa prisposobit a prijat utecencov. Dost ma ale zaraza fakt, ze EU chcela sankcionovat Polsko, Cesko a Madarsko v otazke prerozdelovania, ale nas nespomenuli. Zaujimave.
Ak chce niekto z vas pomoct imigrantom, nech sa paci, moze mu posielat zo svojej vyplaty nejaku cast, uchylit ich. Cokolvek vas napadne. Ale preboha nevnucujte tu niekomu nazor, ze imigrantom treba pomahat. Jednak Europa nema na to ani kapacity, aby ich prijala, jednak nemali im rozbit stat a rozvratit tam vsetko, co sa dalo, jednak islam a krestanstvo vedla seba nevie existovat. Kedysi sa Europa branila najazdom Osmanskej rise a teraz si tu takychto pozyvame. Bola tolka imigracia za Husajna alebo Kadafiho? Bola tolka imigracia zo Syrie predtym, ako tam Zapad zacal vyzbrojovat opoziciu, co viedlo k rozputaniu obcianskej vojny?
ad4) Niekto sa ma tu pytal, co tym vlastne dosiahneme pri volbe Kotlebu. Odpoviem - do istej miery ide aj o urcity protest proti inym politikom, ktori tu su uz vyse 25 rokov. Od Meciara, Dzurindu, Fico, Sulika. A samozrejme s urcitymi vecami z jeho programu sa viem aj stotoznit. Ostatne strany len zatial slubovali, ale nikdy nic nenaplnili. Netvrdim, ze on naplnil, co slubil, ale jednoznacne ma stazenu poziciu, nakolko im zastavuju financovanie v BB, su tam poslanci KDH a Smeru. Predkladaju navrhy, ktore neprejdu v parlamente, aj ked ide o navrhy rozumne. Ako som vravel, Nemecko bolo nacisticky stat, Taliansko fasisticky, Japonsko tiez. Tieto krajiny prosperuju (aj ked o Taliansku sa to povedat neda), ine krajiny s nimi obchoduju. To, ze Kotleba zastaval taky nazor v minulosti, s tym sa neda nic urobit. Ako sa neda nic urobit s tym, ze Nemci vyvrazdili miliony ludi (kolko vyvrazdila LSNS?) a teraz vsetci s nimi obchoduju a v podstate Tretiu risu si vytvorili ovela rafinovanejsie ako cestou vojny. Fico je vo vlade uz kolko rokov, kolko kauz mal. Kalinak a jeho kauzy. Dzurinda s Miklosom pri privatizacii. Sulik s Kocnerom. Kiska s Matovicom podvodnici. Tak o com sa tu vobec bavime? Sorry, ale pre mna ma vacsiu vahu pri rozhodovani sa to, kto tento narod ozobracil, zdevastoval, doviedol skolstvo, zdravotnictvo do takeho stavu v akom je, ze v podstate tu uz nic ani nevlastnime, ako to, ze niekto v minulosti mal taky nazor na Tisa a Hlinkovu gardu.