Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa mirak2 »

JPU napísal:Zaujimave, ze vzdy, ked som v BA a idem do Auparku, tak tam poslednu dobu stretnem akosi vela potmavsich muzov a zahalenych zien :). Par rokov dozadu som tam takych nestretaval. Ale co nie je teraz, v buducnosti moze byt.
a vies co robia po tom ako na Slovensku nakupia? idu na zeleznicnu alebo autobusovu stanicu a odvezu sa spat do Rakuska, kde byvaju, kde ako by povedali praqoqoti "vyzieraju rozpocet" a potom ich peniaze chodia utracat ku nam, lebo je tu lacnejsie. skutocne strasne a hodne obav. ocakavam odpoved, ze coskoro tu nebudu chodit iba nakupovat a podporvat ekonomiku, ale iba znasilnovat, lebo slovenske zeny su krajsie alebo nejaku podobnu hovadinu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ich clenovia a vacsina volicov su (byvali) diskotekovi bitkari a burani, z ktorych nemalo bolo sudenych za rasovo motivovanu trestnu cinnost.
Neviem kto toto napísal, ale mal to upresniť najmä na ich členov a podporovateľov ešte spred volieb, teda to tvrdé jadro. Ani tam, samozrejme, nemáme presné čísla, ale keďže naozaj značná časť tých ľudí je z neonacistického prostredia, tak to označenie diskotékoví (a dodal by som, že koncertoví) bitkári a burani sedí.
Ja osobne poznam ludi, ktori volili LSNS a vobec nie su ani rasisti, ani bitkari a ani vymleti.
Ak odhliadnem od toho, že na Slovensku máme plno tých ľudí typu "nie som rasista, ale.." a pod., tak áno. Určite nemožno všetkých tých 200 000 ľudí označiť za rasistov a fašistov, zväčša išlo o protestné hlasy frustrovaných voličov, ktorí jednoducho nemali informácie o tom, kto to vlastne Kotleba je. Netreba si robiť ilúzie, plno ľudí vôbec nevolí a časť z tých, čo volia, určite nestrávia hodiny a hodiny analýzami programov a diskusiami nad touto problematikou. A, samozrejme, časť žiaľ prebrala tu demagógiu od samotnej ĽSNS, že tieto "nálepky" ako fašisti atď. sú len útoky od zabehnutých politických strán a ĽSNS sú len dobráci, čo to chcú naozaj zmeniť. Ty si príkladom.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JPU »

Neviem kto toto napísal, ale mal to upresniť najmä na ich členov a podporovateľov ešte spred volieb, teda to tvrdé jadro
Preboha tych bolo par, hrstka. Snad nechces povedat, ze teraz 49% jeho volicov su nacisti, rasisti. Potom takto mozem dedukovat, ze volici OLANO su takisto hlupi, nakolko uveria 4 clennej strane, ktora je vlastne srocka a psychicky tiez asi nebudu ok, lebo predseda Matovic to v hlave nema v poriadku. Volici SaS su homosexuali a hulici travy, o liberaloch sa neda hovorit ani zdaleka, sam Sulik nie je liberal. Bugar to su madari, tam to netreba komentovat. Vyse 20 rokov je v politike a za ten cas spravil hovno. Byvali Slotovi volici musia byt alkoholici a nenavidia madarov.
mirak2 napísal: a vies co robia po tom ako na Slovensku nakupia? idu na zeleznicnu alebo autobusovu stanicu a odvezu sa spat do Rakuska, kde byvaju
si sa snimi rozpraval? Ja neviem odkial su, ani ci idu do Rakuska, ale ked to tvrdis, asi sa s nimi bezne stykas :). Vravim, kludne ich prijmy, ustel im postel, bud taky dobry. Oni sa ani neunuvaju dodrziavat nase zvyklosti. Chodia si tu zahalene zeny, pricom nasa kultura nie je o tom. V Rakusku to pochopili a schvalili zakaz buriek. Bol si niekedy v SAE alebo SA? Asi nie. Lebo by si vedel, ze tam za nedodrziavanie ich zvykov, mozes mat dost pruser. Nemas vhodne oblecenie do tej ich mesity ci co to je, tak ta nepustia, ani ako turistu. Tak prosim ta, nevnucuj tu nazor, ze mame pomahat imigrantom, zacni od seba. A vytrhol si si opat z kontextu len to, co si chcel. Zrejme bola chyba, opat sa zapojit do diskusie.

//autoeditácia príspevku (05 Okt 2017, 8:41)
hughito napísal:sú len útoky od zabehnutých politických strán a ĽSNS sú len dobráci, čo to chcú naozaj zmeniť. Ty si príkladom.
Prikladom coho? Ja som volil LSNS, a to sa ziadne utoky pred volbami na ich stranu ani nekonali. Ich program som si cital. Utoky zacali za po volbach. Poloz si otazku. Neviem kolko mas rokov ty, ale ja mam dost na to a prezil som toho mozno viac ako ty, tak sa na to pozeram trosku z ineho pohladu. Aku zmenu tu mame od Fica? Od Dzurindu? Sulika? Matovica? Ved len ked to zhrniem, Matovic je v parlamente kolko a robi tam zo seba psychicky naruseneho cloveka, pre ludi absolutne nic nespravil. Sulik co zmenil? Odisiel do EU parlamentu, za ovela vacsie prachy, kde kritizuje vsetkych na okolo a kazdemu je na smiech. Dzurinda s Miklosom rozpredali co sa dalo. Meciar, za toho tu prekvitala mafia.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ale nebola to chyba, len prosim pokracuj.
hughito
Redeemer
Redeemer

Preboha tych bolo par, hrstka. Snad nechces povedat, ze teraz 49% jeho volicov su nacisti, rasisti.
Prečítaj si to ešte raz. Na druhú stranu by som to však úplne nezľahčoval, lebo už sa o ňom vie veľa a stále is drží isté percento. To stále nemusí znamenať, že tí voliči majú doma v skrini odloženú uniformu HG, ale zjavne pôjde o isté autoritárske mentality. Proste tá časť ľudí, ktorá si zvolila/podporila Mussoliniho v Taliansku, Franka v Španielsku, HSĽS/ĽSNS na Slovensku a možno pokračovať do aleluja. Lebo sú tu potom aj tí, ktorí jasne vnímajú hrozbu týchto strán a tí kotlebovcov nevolia, naopak, vystupujú proti nim.
Aku zmenu tu mame od Fica? Od Dzurindu? Sulika? Matovica? Ved len ked to zhrniem, Matovic je v parlamente kolko a robi tam zo seba psychicky naruseneho cloveka, pre ludi absolutne nic nespravil. Sulik co zmenil? Odisiel do EU parlamentu, za ovela vacsie prachy, kde kritizuje vsetkych na okolo a kazdemu je na smiech. Dzurinda s Miklosom rozpredali co sa dalo. Meciar, za toho tu prekvitala mafia.
Ale to je iná otázka. Ja osobne nevolím nikoho. Určite však ani nie fašistov.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

JPU napísal:Zaujimave, ze vzdy, ked som v BA a idem do Auparku, tak tam poslednu dobu stretnem akosi vela potmavsich muzov a zahalenych zien . Par rokov dozadu som tam takych nestretaval. Ale co nie je teraz, v buducnosti moze byt. Fico nas taha do jadra, mysliac si, ze kazdy nas tam chce a budeme sa mat najsamlepsie, tak pridu na radu aj migranti. Uz len cakam, kedy zacne argumentovat tym, chceme ist do jadra, tak musime sa prisposobit a prijat utecencov. Dost ma ale zaraza fakt, ze EU chcela sankcionovat Polsko, Cesko a Madarsko v otazke prerozdelovania, ale nas nespomenuli. Zaujimave.
Ja si pametam, ti tam byvali este pred 7 rokmi :D Takisto v Mlysnkej doline.

Stale si neodpovedal, co ocakavas od volenia Kotlebu.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Ja osobne nevolím nikoho
Ako sa vravi, to je este horsie, ako volit niekoho.
Stale si neodpovedal, co ocakavas od volenia Kotlebu.
Hlavne ti politici, ktori maju sancu nieco zmenit, by sa mali prebudit. A ked sa pozriem na BBkraj, tak pomohol odlzovat kraj, znizil naklady na autobusovu dopravu, zvysil platy vodicom, opravil cesty, o ktore sa nikto nestaral. Nakolko tam boli sami poslanci za smer a kdh, tak lahke to asi nemal. Ze si zamestnal niekoho z rodiny? To mi je ukradnute. Radsej si tam dam niekoho, koho poznam, ako cudzieho, koho nepoznam a este ho niekto uplati a narobi zle. Postupoval by som rovnako bezohladu ci nejaky Kotleba by existoval alebo nie. Ked budem chciet spolocnika do firmy, dam si tam niekoho, komu verim.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ako sa vravi, to je este horsie, ako volit niekoho.
Tieto ťažké filozofické pravdy som vyvrátil už pred rokmi.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Tak potom nemas pravo kritizovat ako volicov danych stranych, tak politikov, ktori vladnu.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

JPU napísal:si sa snimi rozpraval? Ja neviem odkial su, ani ci idu do Rakuska, ale ked to tvrdis, asi sa s nimi bezne stykas :). Vravim, kludne ich prijmy, ustel im postel, bud taky dobry. Oni sa ani neunuvaju dodrziavat nase zvyklosti. Chodia si tu zahalene zeny, pricom nasa kultura nie je o tom. V Rakusku to pochopili a schvalili zakaz buriek. Bol si niekedy v SAE alebo SA? Asi nie. Lebo by si vedel, ze tam za nedodrziavanie ich zvykov, mozes mat dost pruser. Nemas vhodne oblecenie do tej ich mesity ci co to je, tak ta nepustia, ani ako turistu. Tak prosim ta, nevnucuj tu nazor, ze mame pomahat imigrantom, zacni od seba. A vytrhol si si opat z kontextu len to, co si chcel. Zrejme bola chyba, opat sa zapojit do diskusie.
ty mas ozaj 40 rokov? lebo argumenty mas ako 5 rocne dieta...

to ze u nich mozes mat pruser ked sa obliekas inak, znamena ze my sa mame spravat rovnako??
mimochodom, ich kultura ma nejake zvyklosti ohladom obliekania sa, nasa nema ziadne, tak preco by tu po bratislave nemohli ludia chodit obleceni ako chcu?
tupi slovaci p*cuju ked zeny chodia moc zahalene a p*cuju ked zeny chodia moc odhalene... keby sa radsej starali do seba a nie do inych ludi, bolo by tu 100x lepsie.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

za to ty argumentacne vynikas:)
To, ze ty mas nazor, nech si nosia co chcu, to je tvoja vec, nikto ti neberie pravo na nazor.
Clovece, ked idem do nejakej krajiny, snazim sa prisposobit ich zvyklostiam. Ukradni nieco v Saudskej Arabii a potom sem pridi sirit svoje mudre argumenty. Kazda krajina ma svoje zvyklosti a tomu by sa mal clovek prisposobit. Ci ide do takej Ciny, alebo niekam ku moslimom. A mne neprekaza, ked sa zeny obliekaju vyzivavo, a este som nikoho nepocul nadavat na to :). Skor sa pozastavujem nad individuami, ktore maju bradu div ze nie po kolena, neupravenu, omrvinky v nej este z ranajok, diery v uchu, X piercingov, tetovania div, ze nie aj na uchu. Vedz, ze zeny tu nikto neodsudzuje. To asi prave ti islamisti, ktori opovrhuju zenami.
tupi slovaci
ak hovoris o sebe, brat ti to nebudem.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

JPU napísal: si sa snimi rozpraval? Ja neviem odkial su, ani ci idu do Rakuska, ale ked to tvrdis, asi sa s nimi bezne stykas :). Vravim, kludne ich prijmy, ustel im postel, bud taky dobry. Oni sa ani neunuvaju dodrziavat nase zvyklosti. Chodia si tu zahalene zeny, pricom nasa kultura nie je o tom. V Rakusku to pochopili a schvalili zakaz buriek. Bol si niekedy v SAE alebo SA? Asi nie. Lebo by si vedel, ze tam za nedodrziavanie ich zvykov, mozes mat dost pruser. Nemas vhodne oblecenie do tej ich mesity ci co to je, tak ta nepustia, ani ako turistu. Tak prosim ta, nevnucuj tu nazor, ze mame pomahat imigrantom, zacni od seba. A vytrhol si si opat z kontextu len to, co si chcel. Zrejme bola chyba, opat sa zapojit do diskusie.
reagoval som na to, na co som chcel a vedel reagovat. nerozpraval som sa s nimi, ale ked cestujem smer Rakusko, tak vacsina cestujucich vo vlaku na linke BA - Vieden su moslimovia. za to ty mas zrejme problemy s pochopenim precitaneho textu, pretoze ja som nikde nenapisal nic o tom, ze im mame pomahat. ja som tu napisal, ze preco ich stretavas viac. na Slovensku nie su a ani nebudu, ved tu nechcu zit ani Slovaci, nie to este ludia, co utekaju pred vojnou. ludia ako ty uplne zbytocne siria paniku a vytvaraju hororove scenare. a nie ze ja vnucujem nazor, ze im mame pomahat.
a ty si bol niekedy v SAE alebo SA? podla mna nie. podla mna si nebol ani v krajinach zapadnej Europy, kde ich zije trochu viac. tretina mojich susedov su moslimovia. normalni ludia ako ja a ty. pracuju, ich deti tu chodia do skol(k)y a normalne existuju. mam kamaratky arabskeho povodu a ony same odsudzuju tie, co nosia kompletne burky, moje kamaratky si iba zakryvaju vlasy, ruky a nohy a bez toho sa citia nahe. vela mladych moslimskych zien sa ale uz aj od toho odklana. hlavne generacie narodene v Europe a USA mimo mesit. a ak by si vedel nieco o nasej kulture a tradiciach, tak by si netrepal tolko somarin.
Prílohy
F4oKSUdoSbnTQatOyALENQ_res.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

JPU, otazka ale znela, kolko sa usetri neclenstvom v NATO a nie kolko z HDP na to pojde. Na to je odpoved: ak chcu byt OS SR po vystupeni z NATO bojaschopne, musi ist na to vacsia cast HDP ako dnes.

Pomoc nam prist musi. Preto spolu cvicia. Nie je to doba pred 1938, ked si generali dali konak a bolo spojenectvo.
Utoky na Irak a Afganistan nikdy neboli spolocnou akciou NATO, ale akciami NIEKTORYCH jeho clenov.
Utok na Afganistan je ignoracia historie tej krajiny a su to zbytocne zabiti mladi chalani a civilovia, lebo tam sa vojna vyhrat neda.
V ‘94 sa neozbrojeni vojaci OSN pozerali ako si na uzemi Bosny susedia podrezavaju krky a znasilnuju zeny a dcery. Preto ultimata a zasah v ‘99.
Ked pridem z prace, tak ti pastnem link na “vymyslenu zamienku” na Irak :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

JPU - stale si nenapisal co cakas od jeho zvolenia..to, ze dokopy nic nespravil okrem par ciest a odfajcil eurofondy nie je dovod na jeho zvolenie
JPU
Medium Expert
Medium Expert

a ty si bol niekedy v SAE alebo SA? podla mna nie. podla mna si nebol ani v krajinach zapadnej Europy, kde ich zije trochu viac.
Je fajn vediet, ze druhi vedia, kde som bol. Toto forum by sa malo premenovat na ViemeOVasVsetko. Vylet do SAE som tento rok planoval, ale odlozil som ho. A dost som si o tom cital, ako to tam funguje, aj aj reakcie turistov. Ja mam dost pocestovane, dokonca este dalej ako len zapad Europy, ale aj zapad USA a aj cast vychodu USA.
Je nieco ine, ked uz niekto vyrasta v normalnej krajine a tie zvyky su trochu ine. Neviem, ci by si dovolili tvoje arabske kamaratky chodit takto oblecene aj v rodnej krajine ich rodicov ;). Zrejme by dostala bicom, popr. nejake kamienky. Ale toto, co sa tu deje, to je masova migracia. Ak si nevies spocitat 5 a 5, tak Europa nie je ani na to stavana, aby tu prijala miliony utecencov. Keby si si skor polozil otazku, preco sa to deje a preco vznikla tato situacia. Keby im niekto nerozstrielal krajinu, nezabijal ich tam, tak by sme tu toto nemali. Takato situacia a masova migracia tu pred 10 rokmi nebola a zrazu na hraniciach mame miliony utecencov. Ja tu paniku nesirim, ale takisto ich tu ani nechcem. Ale stale budem prizvukovat, ak chces, pomoz im, daj im zo svojho platu, kolko uznas za vhodne. Tipujem, ze ziadno si sa o pomoc migrantom nepricinil, len tu pises, ze treba pomoct. Zacni od seba ;)
a ak by si vedel nieco o nasej kulture a tradiciach, tak by si netrepal tolko somarin.
Aha, takze krestanstvo a islam su dve pribuzne nabozenstva a bezproblemov mozu vedla seba existovat. To su novinky. Tak kriziacke vypravy boli asi o hrani mariasu. Ti, co sem prichadzaju v hufoch, su divosi, ktori poniektori ziju ako zvierata a nevedia co je to demokracia, lebo to nemaju odkial vediet, snad 40 rocny chlapik sa teraz zrazu zmeni - stareho psa novym kuskom nenaucis, takze vobec, tvoje porovnanie s narodenymi moslimami v Europe, je mimo misu.
Esteze vacsina nezastava taky nazor, ako ty :)

//autoeditácia príspevku (05 Okt 2017, 11:33)
guess.whoo napísal:JPU - stale si nenapisal co cakas od jeho zvolenia..to, ze dokopy nic nespravil okrem par ciest a odfajcil eurofondy nie je dovod na jeho zvolenie
to, ze tomu nechapes, ja zial nijako neovplyvnim.

jackb:
cital si vobec ten clanok 5? NIKDE nie je napisane, ze nam MUSIA pomoct. NIKDE. Pisu, ze vykonaju take akcie, ako uznaju za vhodne. A proti komu sa mame branit? Proti Rusku? Proti Kimovi? Ani jeden nas neohrozuju. Ano, ano ZHN tam mali byt a aj sa "nasli". A nasledok je rozbita krajina, utecenci, vznik ISIS. Cim este zaperlis? Nevravim, ze za Sadama tam bol raj, ale ten to tam drzal na uzde. Takisto v Libyi Kadafi.
Par rokov dozadu chodili slovaci robit do Libye a velmi si financne polepsili.
V ‘94 sa neozbrojeni vojaci OSN pozerali ako si na uzemi Bosny susedia podrezavaju krky a znasilnuju zeny a dcery. Preto ultimata a zasah v ‘99.
Citujem: "Napriek spravodajským informáciám pred začiatkom vraždenia a vyobrazeniu ukrutností medzinárodnými médiami v celej ich šírke, a napriek nátlaku generála Roméa Dallaira, ktorý viedol vojská OSN v Rwande, všetky krajiny prvého sveta odmietli intervenovať". Libyiu si vynechal. Tam NATO neintervenovalo?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

este raz: nenapisal som nikde, ze im treba pomoct. neviem ako si na to prisiel. este ze si spomenul kriziacke vypravy, uz som si myslel, ze krestanstvo je uplne mierumilovne nabozenstvo.
jackb
Redeemer
Redeemer

Aj jadro LSNS su divosi, zijuci ako zvierata v stadach a netusia co je demokracia.
Sako a poslanecky preukaz ich nezmeni.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

podla toho, ako si aj ty dosiel k tomuto "podla mna nie. podla mna si nebol ani v krajinach zapadnej Europy". Z tvojich prispevkov nadobudam pocit, ze podla teba je fajn, ked sem pridu, ale mozno to tak nie je.
Paneboze a hovorim ja o krestanstve ako o mieromiluvnom nabozenstve? Ja vravim, ze tieto dve nabozenstva nemozu vedla seba existovat. Kriziacke vypravy bol priklad, ako to fungovalo v minulosti. Vybral si si z toho len co ty chces a zacnes argumentovat krestanstvom ako o "mierumilovnom" nabozenstve, pritom v tom netkvie vobec podstat toho, co som tym chcel povedat

Jackb:
Tak to uz chce ale asi iny matros, ked tu davas do suvisu lsns a imigraciu
jackb
Redeemer
Redeemer

Uhm... priamo od J. X. Dolezala.
LSNS sedi v parlamente len pre blaznenie okolo masovej imigracie, ktora na Slovensko nikdy nedorazila.
Pri tej prilezitosti sa poslanec Mazurek priznal, ze sulozieva s Bohom. Kto vie, kto dodava na take haluze material jemu.
hughito
Redeemer
Redeemer

JPU je proste klasický xenofób. Je to jav, ktorý funguje všade - na SK pomaly žiaden muslim nie je, tak budeme najväčší bojovníci proti nim. Detto keď kedysi Žilinčania najviac nenávideli Maďarov a pod. Funguje to stále. Pekne to ukázali aj nemecké voľby - čím menej migrantov v danej oblasti, tým väčšia podpora pre AfD. Tuto jackb alebo mirak žijú v zahraničí, s moslimami sú v bežnom kontakt a hneď je vidieť, aké názory majú.

Ten argument, že v SA alebo kde sú nastavení na stredovekú mentalitu úplne odmietam, viackrát som ho tu vyvracal. Nás to zaujímať nemusí - nech si tam robia čo chcú, my máme svoju civilizáciu a nemusíme tu sekať ruky ani kameňovať niekoho za to, že si oblečie nejakú búrku. Tým netvrdím, že ja osobne som fanda nejakých búrok alebo pod., osobne sa celkom stotožňujem s posledným rozhodnutím súdu v ČR. Ako ateista vôbec nemusím tieto prejavy náboženstva, ktoré pokladám za spiatočnícke. Ale to komplexnejšie a na dlhšiu debatu.
Napísať odpoveď