Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa Hegy »

JPU napísal:blabla...

Jackb:
Tak to uz chce ale asi iny matros, ked tu davas do suvisu lsns a imigraciu
Ehm. Dovol mi tu zanechat uryvok z volebneho programu LSNS.
http://www.naseslovensko.net/wp-content/uploads/2016/02/nase-slovensko-februar-2016.pdf napísal:Keď k nám „tradiční“
politici vpustia Európskou úniou naplánovaných 200 tisíc imigrantov, bude už neskoro.
Ing. Mgr. Marian Kotleba
predseda ĽS Naše Slovensko
Je to vytrhnute z kontextu, odporucam si prejst info zo zdroja, neda sa to lahko vykopirovat inac by som to s radostou urobil.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JPU »

To mi ta je luto, ked takto odsudzujes ludi, ked s niecim nesuhlasia. Nazor niekoho povazujes za xenofobny. Ja som mal tu cest spoznat a aj pracovat ako s americanmi, thajcami, latino-americanmi, tak aj arabmi.
Jednoznacne som proti, aby nam niekto do krajiny nastahoval imigrantov na nejaky prikaz. A aby slovaci znasali nasledky zlych rozhodnuti krajin ako USA, VB, atd., ktore im rozbili domovy.
Tuto jackb alebo mirak žijú v zahraničí, s moslimami
to je dost mozne, vacsinou moc inych narodnosti v UK nestretnes ako moslimov, to iste v Nemecku, to iste v Rakusku (ked som tam bol na Finanzamte, tak ja so znamym sme tam boli jedini europania, ostatni turci, arabi. :) ). Ze vy sa pozerate krok dopredu, je poznat na vyhlaseniach, ze nikto sem nechce a ziadni moslimovia tu nie su. Skus sa pozriet na horizont 20-30 rokov dopredu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ale o to vôbec nejde, svet nemožno zakonzervovať, postavať múr a honkať si tu nad bielou Európou. Ide o to, ako sa vnímame - my tu a my ostatných. Ja nie som žiadny fanda moslimstva, nejakých radikálnych fanatikov úplne odmietam, ale bežný muslim je ako bežný kresťan a teda v konečnom dôsledku ako ja, ako bežný ateista. Žijeme si svoj život a problémy, ktoré sa nás týkajú, majú často spoločného menovateľa. Teda snažím sa hľadať to, čo nás spája a nie to, čo nás rozdeľuje. Zmrd môže byť biely čierny kresťan ateista muslim budhista to je jedno.
jackb
Redeemer
Redeemer

Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa jackb »

Ku tomu NATO. Putin a jeho ministri sa vyhrazaju nasim susedom. Myslis, ze by sa unuvali obchadzat neutralne Slovensko? Alebo si pripadny jadrovy spad povie: oni nie su v NATO, tam nespadnem?
Ak zijes v iluzii, ze NATO nuti clenov utocit na krajiny, pozri si staty, ktore napadol Island [emoji3]

A ano, ziadne ine narodnosti uz v UK nie su. Vsetci Skoti, Anglicania, Wellsania a Iri usli na Mars. Este ze sa stale slovensky fasunek, ktory mi povie co sa okolo na deje. Velka vdaka.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

JPU, naozaj si sa uz nemal vraciat, len robis zo seba este vacsieho sasa ako si spravil ked si vymenoval zdroje odkial nasavas informacie :)
JPU
Medium Expert
Medium Expert

A ano, ziadne ine narodnosti uz v UK nie su. Vsetci Skoti, Anglicania, Wellsania a Iri usli na Mars.
neviem ako si ukoncil tu skolu v Skotsku, ale tych, co si vymenoval, su Europania. Myslou, nabozenstvom, demokratickymi hodnotami najblizsi. Myslel som to tak, ze moslimovia. Kolko takych budhistov zije v UK? K
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

JPU napísal:to, ze tomu nechapes, ja zial nijako neovplyvnim.
A co ich rodinkarstvo a to "socialne" zametnavanie, pochbne tendre. Hlavne, ze spravia poriadok vsak. Ved oni si nevedia spravit poriadok ani zo svojimi poslancami.
Som zvedavi ako chcu realizovat svoj program, ked nemaju ekonomov, pravnikov ani inych odbornikov.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:Tu radsej, len tu nie je divne chciet pomoct ludom, ktori pomoct potrebuju. Charitstivne akcie na rozne ucely na vsetkych urovniach spolocnosti su bezna sucast zivota...
Charita funguje na dobrovoľnej báze, aspoň pokiaľ viem .. čo sa pri otázke nákladov spojených s aktuálnou migráciou povedať nedá. Myslím, že aspoň v ekonomických otázkach sa tu zatiaľ netváriš ako komunista, tak "nesocializuj" ani svoje "dobré úmysly" na druhých ľudí.
harrison314 napísal:Zaujimave ja zijem na slovensku a akosi som ziadneho migranta nevidel. Tak kde su vsteky tie masy, co nam ohrozuju domovy a znasilnuju zeny?
Radšej nepoužívaj túto stále recyklovanú "myšlienku", znie to ako "som nezodpovedný hlupák, ktorého sa problémy iných ešte nedotkli a preto si ich ani neuvedomujem a nepripúšťam".
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Jup, ateista rodny brat katolickeho Poliaka ci pravoslavneho Rumuna.
Preco sa to pytas mna? Ked si vystalkoval mna, tak nemas problem najst si nabozenske zlozenie UK.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

-AA- napísal:Radšej nepoužívaj túto stále recyklovanú "myšlienku", znie to ako "som nezodpovedný hlupák, ktorého sa problémy iných ešte nedotkli a preto si ich ani neuvedomujem a nepripúšťam".
Takze mas statistiky, ktore by dokazovali opak?
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Ohladom rodinkarstva somsa uz vyjadril. Hladat odbornikov v inych stranach je ako hladat ihlu v kopke sena, tym nechcem povedat ze v lsns je to samy odbornik. Sa s tym zmierte, ze niekto taky tam je a hotovo. Ini sa museli zmierit s Matovicom ci Sulikom
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

JPU napísal:za to ty argumentacne vynikas:)
To, ze ty mas nazor, nech si nosia co chcu, to je tvoja vec, nikto ti neberie pravo na nazor.
moj, ved ty ani nechapes rozdiel medzi nazorom a faktom. to ze na slovensku si moze kazdy nosit co chce na sebe, to nie je moj nazor, to je fakt. zmier sa s tym alebo nie, tvoj problem, nikoho ineho.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

moj, ved ty ani nechapes rozdiel medzi nazorom a faktom. to ze na slovensku si moze kazdy nosit co chce na sebe, to nie je moj nazor, to je fakt. zmier sa s tym alebo nie, tvoj problem, nikoho ineho.
Dik, ale nie som na chlapcov, aby som bol tvoj. :). Pisem niekde, ze na Slovensku sa nesmie nosit co sa chce? Ty si pisal, ze tu nadavaju na zenske, ako sa obliekaju. Ja som to zatial nikde nepocul. Ale urcite nie je kazdemu povoli, ked vidi zensku v burke, alebo na kupalisku v tych ich kostymoch. A ked si nepochopil, tak ja som to spajal, ze ked ide clovek niekam inam, tak sa prisposobi ich zvykom, alebo by sa mal aspon snazit to tolerovat. Ako sa na nas divaju, ked do ich krajiny pride zenska v satach s vystrihom a ako sa my pozerame na nich v burkach. Je to presne to iste. Presne na toto som narazal.
Ty sa zmier s tym, ze tu je LSNS, nic ine ti ani neostava.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

A v com je teda problem, ak dojde niekto obleceny podla seba do krajiny, kde si moze nosit kto chce, co chce, cim presne sa maju teda prisposobit?
Tiez nezastavam moderny pro-migracny postoj ale snazim sa pochopit, co chces vlastne povedat.
Mali by automaticky chodit zeny ktore migruju do Europy v satach s vystrihom, lebo tebe sa to paci?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

v com je to to iste? tebe nejaky zakon prikazuje nosit saty s vystrihom? alebo je to napisane v biblii?

mne ak sa nepaci ze niekto nosi zelene ponozky, tak je to cisto moj problem, nie toho cloveka co nosi zelene ponozky. rovnako ak tebe vadi ako sa nejaka zena oblieka, to je cisto tvoj problem, nikoho ineho, ries si ho vo svojej hlave.

//autoeditácia príspevku (05 Okt 2017, 13:26)
a zase klasicky argument "oni to robia, tak preco by sme to nemali robit my".... no preco? lebo oni su oni a my sme my.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

[quote="Hegy"]A v com je teda problem, ak dojde niekto obleceny podla seba do krajiny, kde si moze nosit kto chce, co chce, cim presne sa maju teda prisposobit?/quote]
Ach jaj. Tento rok som si zistoval veci ohladom SAE. Je to moslimsky stat. Informoval som sa ako u agentur, tak u ludi, ktori povedali, ak si na hotely, je to ok, ak ale ides do mesta, tak mal by si byt primerane obleceny. Zeny zahalene ruky, muzi dlhe nohavice - v kratkych vas ani nepustia do tych ich kostolov. Ked nejaka turistka prechadza cez mesto a je oblecena kratasy a tricko, tak domaci pozeraju na nu a niekedy aj pokrikuju. Preto je vhodne sa drzat nejakych ich zasad. Cize, ked tam pojdem so zenou, tak zena sa oblecie primerane krajine a prostrediu, tiez nepojde v lodickach, satockach. U nas je demokracia, alebo aspon to tak niektori nazyvaju, a ako narod nie sme zvyknuti na ludi, ktori chodia zahaleni. Jednoducho sme taka kultura, ako su zas oni ina kultura. Ja nikoho okrikovat alebo nebodaj bit kvoli burke nebudem.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

by ma velmi zaujimalo z ktorej casti slovenska si ked tam viditelne nemate nikdy zimu, lebo tu v tej hlupej bratislave je uplne bezne ze v zime chodia ludia zahaleny od zeme az po nos. ciapky ci satky cez hlavu tiez nie su nic nezvycajne. a ked niekedy pojdes po dialnici, tak sa neposer, lebo ten clovek na motorke nie je znasilnujuci moslim ale obycajny motorkar v kukle a prilbe.

zopakujem to posledny krat, ked ti vadi nejaky druh oblecenia tak chod k psychologovi nech ti pomoze tento problem vyriesit, nezvaluj to na toho kto to oblecenie nosi a hlavne v ziadnom pripade svoje psychoticke nazory negeneralizuj na slovensko ako narod.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Niekto vravi o generalizacii, pritom volicov kotlebu oznacuje za fasistov. Kedy teda zajdeme za tym psychologom? Nenecham ta v tom sameho
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Takze tvoje myslienkove pochody mozeme uzavriet tym, ze ti vadi typicky muslimsky outfit. No vidis. V tom pripade, ako aacid navrhol, odporucam sa s tym nejako vysporiadat lebo naozaj zijeme v spolocnosti, kde si kazdy moze sam za seba rozhodnut co bude nosit.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

JPU napísal:Niekto vravi o generalizacii, pritom volicov kotlebu oznacuje za fasistov. Kedy teda zajdeme za tym psychologom? Nenecham ta v tom sameho
kde som ja oznacil volicov kotlebu za fasistov? ci zase generalizujes? kazdy v tejto teme kto nie je ty je podla teba rovnaka osoba?

//autoeditácia príspevku (05 Okt 2017, 14:00)
a samozrejme dalsia klasika, ked ti dojdu argumenty (aj tie sproste), tak sa snazis zmenit temu a zacinas osocovat.
Napísať odpoveď