GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V - vseobecna diskusia
Zdravim ale na xbox one sa za online plati však???
supercar : Aj na PS-ku musis si platit PS+ ked chces nieco po nete hrat,tam ide iba o to co viac preferujes ci Xbox alebo PS.
Redux je volovina, ak by to nerobilo aj niečo iné okrem grafiky, tak je to totálna hlúposť, no nech robí Redux čokoľvek, ten vizuál to zabíja, je to otrasné.ja_som napísal:Ja som predtým videl Redux, vyzeral super, ale v komentoch k tvojmu videu som našiel Vosswar, a sánka dolu...
Inak, jo, ten z komentov vyzerá tiež tak fantasticky! Je tu ešte jedno video
, len je to už staršie a celkovo má fantastickú prácu za sebou
https://www.youtube.com/user/Danvsw/videos .
Zdravim chcem sa spytat ked mam originalku gta 5 na pc a čo je ten jednorazovy kod tak on už nebude fungovat keby som chcel hru preinštalovat???
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ak si ho použil na Steam alebo cez Rockstar, tak to pod svojím účtom nájdeš.
Takže ked ju budem preinštalovat tak stači ked sa prihlasim na svoj učet na socialclube a už to pojde??? ten kod je viazany na moje konto však???
Presne tak
Chcem sa ešte spytat že či s gta 5 nie su problemy na PC???
-
ja_som
Star
Aké máš na mysli?
že či sa to cez net overuje a ak ano ked si tam dam save stiahnuty do hry či to nebude robit nejake problemy a vlastne to overenie či trva dlho.
-
ja_som
Star
Overuje, ale len pri prvom spustení je to nutné, potom sa dá hrať aj bez pripojenia, ale len story mode, online musíš byť samozrejme pripojený. A čo budeš mať z hry keď si tam dáš stiahnuté savy?
Story som už prešiel ale na Xone, ale budem hrat aj misie, je tam vela takych ktore chcem hrat ešte raz. Dakujem za odpovede.
dfasdsolfk fns dsJNR RľčGTQ=íťšTJM PGDH oqohn
http://www.sector.sk/novinka/142744/pro ... -dalej.htm
FISODH FáTžľš+IUťčBľážíTBNúOURšUúOíTNťGOJWEPENTWZ
http://www.sector.sk/novinka/142744/pro ... -dalej.htm
FISODH FáTžľš+IUťčBľážíTBNúOURšUúOíTNťGOJWEPENTWZ
Zdravim mam par otazok ohladom onlineu. Co je to solo sessions a ako sa v tom solo s. daju predavat auta, a že či je to normalne že niekedy sa mi neda ist do onlinu???
Je to normalne, niekedy to trva dlho alebo to vyhodi do story, prave teraz je s tym problem, stav si mozes overit na tejto stranke.
https://support.rockstargames.com/hc/en ... st-Updates
V solo niektore misie nefunguju, ani vo friends only, bolo by to velmi lahke a straca sa tym zmysel online, mozes si vytvorit prazdnu session, tam mozes predavat sam, navody si najdi, su aj v cestine.
https://support.rockstargames.com/hc/en ... st-Updates
V solo niektore misie nefunguju, ani vo friends only, bolo by to velmi lahke a straca sa tym zmysel online, mozes si vytvorit prazdnu session, tam mozes predavat sam, navody si najdi, su aj v cestine.
Diky zatial.
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2018, 20:10)
Zdravim, ešte jeden dotaz. vyskušal som to, spravit si prazdnu session pomocou vytiahnutia kabla a išlo to, a chcem sa spytat či to nie je proti tym pravidlam od Rockstaru??? a ešte že či Rockstar neudeluje dake pokuty??? za porušenie pravidiel, lebo čital som niekde o nejakych sankciach.
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2018, 20:10)
Zdravim, ešte jeden dotaz. vyskušal som to, spravit si prazdnu session pomocou vytiahnutia kabla a išlo to, a chcem sa spytat či to nie je proti tym pravidlam od Rockstaru??? a ešte že či Rockstar neudeluje dake pokuty??? za porušenie pravidiel, lebo čital som niekde o nejakych sankciach.
-
lukostrel77
Star
Ahojte,teraz som začal hrať gta online,mám jednu garáž a chcel by som vedieť ako ju predať a či sa to vôbec dá?mám už aj dom a tu garáž neviuziem.
-
ja_som
Star
Nehnuteľnosti sa predávať nedajú. Môžeš mať myslím 6 byov/garáží, pri kúpe novej nehnuteľnosti máš možnosť ju buď kúpiť ako ďalšiu alebo ňou nahradiť predošlú, pričom sa ti aj z ceny novej odpočíta nejaká čiastka starej.
-
lukostrel77
Star
Aha,tak dakujem,a ešte jedna vec neaký idiot ked som išiel po meste mi zničil auto a v garaži piše že destroyed,ako ho mám znovu spojazdnit? Dakujem za odpoved
-
ja_som
Star
Zavolaj do Mors Mutual.