Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa JPU »

ja ta osocujem? vsak ty mna posielas za lekarom. nijak ta neosocujem. argumenty mi nedochadzaju. ja ich oblecenie tolerujem, ale nemam zaujem o nejaku vacsiu koncentraciu moslimov na slovensku v buducnosti. Opat narazam na to, ze u nas sa nemusia prisposobovat, u nich sa musis, resp. mal by si sa. To bola podstata toho, co som chcel povedat.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

hughito napísal:proste klasický xenofób.
Ďalšie časté lživé a manipulatívne označovanie/kádrovanie z tvojej strany.
  • "väčšina ľudí odmietajúcich neriadenú imigráciu z islamských krajín je proti moslimskej imigrácii nie na základe predsudkov, strachu či nejakej „fóbie,“ ale “na základe logického uvažovania a poctivého zvažovania faktov”."
Český rozhlas nedávno informoval, že vedecký tím pod vedením Jiřího Horáčka a Ladislava Kesnera z Národného ústavu duševného zdravia skúmal dva extrémne postoje ľudí k utečencom, tzv. “vítačov” a “odmietačov”.

Psychiater Cyril Höschl vysvetľuje, že zisťovali, “čo sa deje v mozgu a ktoré centrá sa zapínajú, ak jeden či druhý vidí moslimského utečenca v núdzi na preplnenom člne v Stredozemnom mori, v utečeneckých táboroch alebo pri srdcervúcich scénach detí v nich”.

Zistilo sa, že nejde o xenofóbiu, pretože “odmietači” z nich nemajú strach. Nie sú totiž aktivované ich emočné centrá, ale čisto rozumové oblasti, takže odmietajú migrantov na základe rozumovej úvahy a názoru. Štúdia tvrdí, že sú to ľudia orientovaní skôr pravicovo a na základe povahy majú zvýšenú svedomitosť a sú viac starostlivejší. “Vítači” sú naproti tomu viac veľkorysí a voľnejší v zásadách.

Ako Höschl dodáva, nejde len o žiadne domnienky, ale o riadny vedecký výskum, pri ktorom “osobnostné rysy ako svedomitosť sa meria zavedenými a validizovanými osobnostnými dotazníkmi vrátane dotazníkov na neuroticizmus, a prípadné aktivovanie emočných centier v mozgu sa skúmalo pomocou magnetickej nukleárnej rezonancie”.
http://www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/ ... e--1757401
harrison314 napísal:Takze mas statistiky, ktore by dokazovali opak?
Opak čoho? Nepísal som, že už dnes sú na Slovensku masy nebezpečných a kriminálnych migrantov. To bol len tvoj straw man.
aacid napísal:bratislave je uplne bezne ze v zime chodia ludia zahaleny od zeme az po nos. ciapky ci satky cez hlavu tiez nie su nic nezvycajne. a ked niekedy pojdes po dialnici, tak sa neposer, lebo ten clovek na motorke nie je znasilnujuci moslim ale obycajny motorkar v kukle a prilbe.
Nehľadiac na infantilnosť týchto prirovnaní, ti môžem povedať, že mne osobne žiadne "burky" nevadia, keďže nepovažujem integráciu a asimiláciu mimo-európskych cudzincov za pozitívny jav.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Ja by som to zhrnul a uzavrel tak, nech si voli kto chce koho chce, nech ja za/proti migrantom. Kazdeho vec. Zbytocne plytvat slovami, aj tak by sme nikdy nedospeli k nejakemu konsenzu. :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

JPU napísal:ja ta osocujem? vsak ty mna posielas za lekarom. nijak ta neosocujem. argumenty mi nedochadzaju. ja ich oblecenie tolerujem, ale nemam zaujem o nejaku vacsiu koncentraciu moslimov na slovensku v buducnosti. Opat narazam na to, ze u nas sa nemusia prisposobovat, u nich sa musis, resp. mal by si sa. To bola podstata toho, co som chcel povedat.
ale co si tym chcel povedat? ze pokial oni maju blbe pravidla, tak pome aj my byt blbci? to ma nejaku logiku?

ty sa vyberies do moslimskeho statu, kde nabozenstvo a zakon idu ruka v ruke a nariaduje nejaky sposob ako sa obliekat, tak podla tvojej logiky ked oni pridu k nam, do statu kde nie su ziadne nariadenia ohladom obliekania, statne nabozenstvo tu sice mame, ale ani to ziadnu rovnosatu nenariaduje, tak by sa oni mali prisposobovat? prisposobovat comu??? tomu ze tebe sa nieco nepaci? kto si myslis ze si ze by sa ti mal kazdy navstevnik slovenska prisposobovat?
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Ok, nehadam sa. Ale zacalo to v Rakusko, kde uzakonili zakaz, je mozne, ze to pojde aj dalej. By ma zaujimalo, ako to budu dodrziavat tam.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

-AA- napísal:Opak čoho? Nepísal som, že už dnes sú na Slovensku masy nebezpečných a kriminálnych migrantov. To bol len tvoj straw man.
No predsa to co dokazuje tvoj vyok
Radšej nepoužívaj túto stále recyklovanú "myšlienku", znie to ako "som nezodpovedný hlupák, ktorého sa problémy iných ešte nedotkli a preto si ich ani neuvedomujem a nepripúšťam".
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ale rakusko nezakalo nosit moslimom ich oblecenie, ten zakon plosne zakazuje chodit po verejnosti so zahalenou tvarou, cize aj lyziarske okuliare alebo doktorske ruzky. moslimskych zien sa to dotklo uplne minimalne pretoze len malicke malinke percento nosi kompletne zahalenu tvar (podla tohto clanku je to dokonca len 0,3% moslimskej populacie v rakusku).
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

harrison314 napísal:No predsa to co dokazuje tvoj vyok
Nájdi si v emigracia,imigracia.
aacid napísal:ale rakusko nezakalo nosit moslimom ich oblecenie, ten zakon plosne zakazuje chodit po verejnosti so zahalenou tvarou, cize aj lyziarske okuliare alebo doktorske ruzky. moslimskych zien sa to dotklo uplne minimalne pretoze len malicke malinke percento nosi kompletne zahalenu tvar (podla tohto clanku je to dokonca len 0,3% moslimskej populacie v rakusku).
Už by ste tú módu mohli prestať riešiť, aspoň v tejto téme. Je tu aj Arabi - muslimovia.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Jeden chce rozpaľovať pece, druhý zase znova vypravovať deportácie.. ale nie, fašisti nie sú.
Prílohy
22050164_471169746586224_193426385104416529_n.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

-AA-, ak by tu fungovalo danove priznanie, ako pozname na Slovensku spolu s 2% na co len chces, tak ich budem posielat miestne prislusnemu azylovemu centru pre utecencov.

\\JPU, tu je nieco o tych neexistujucich ZHO. Ktore najskor Saddam pouzil na Irancaov a Krudov, potom pri prvej Vojne v Zalive a teraz ich pouziva ISIS. A ano, technologiu na ne dostal z USA a Nemecka https://www.nytimes.com/interactive/201 ... apons.html
ku tomu obliekaniu: aj v Chorvatsku tento rok platil prikaz zahalovat sa, nechlastat na ulici ci nemocit na verejnosti. nie kvoli zhovievavosti ku moslimom, ale proti arogantnym turistom zo zapadu, ktorych maju miestni plne zuby.
co sa tyka "dress code", tak si napriklad buduce leto vyskusaj, ci ta pustia do dreveneho kostolika na vychode Slovenska v trenkach a tielku. to su podla mna bezne veci vo svete. do klastoru na Meteore nemozu zeny a nikto za tym nevidi ziadne specialne pohnutky. tak isto ak chces na Balkane ist do pravoslavneho chramu, ci je vonku 40°C, alebo nie, musis mat zakryte ruky a nohy a zenske aj vlasy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

A pozrime sa ešte na to, ako sa stal Kotleba vlastne obyčajným politikom. Natáral, nasľuboval, naklamal, hovno spravil. Najviac jeho prítomnosť v politike pocítila jeho rodina a známi.

https://business.facebook.com/bystricke ... EF_Dty1Mmk
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

-AA- napísal:Nájdi si v emigracia,imigracia.
To si robis srandu, ze. Dufal som v statisticke udaje zo Statistickeho uradu, policie alebo EU.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

proste cela strana je fraska..pomaly v kazdom kraji najdes taketo individua, ktore kandiduju na mestskych poslancov alebo nebodaj starostov/zupanov.. keby bola strana seriozna tak si spravi poriadky vo vlastnych radoch a potom by sa mooozno dala povazovat za serioznejsiu
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

http://www.teraz.sk/slovensko/bbsk-stan ... lanok.html

pospajali sa certi s diablami, aby porazili demona :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

butthead napísal:http://www.teraz.sk/slovensko/bbsk-stan ... lanok.html

pospajali sa certi s diablami, aby porazili demona :)
Mne sa páči, že naozaj dodržali to, čo aj sľúbili. To sa o sľuboch Kotlebu povedať rozhodne nedá.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Je vtipne vas sledovat a chvalite, ze sa spojili proti tomu zlemu fasistovi Kotlebovi. To, ze su tam byvali stbaci, podpora clena, ktoreho podporil Smer, podporila aj SaS. Aby sa nestalo, ze LSNS vyhra volby aj v inych krajoch. To budu noviny plne vymyslov. Aj ked je pravda, ze Kotleba tam ma nejake individua. Ale ktora strana nema, dokonca v jednej sam predseda je psychicky chory.

este jedna vec. LSNS je za normalnu rodinu otec-mama. odmieta homosexualov, resp. aby vychovavali deti. To je tiez zle v jeho programe a nesuhlasite? (mozno si vysluzim prezyvku homofob, ale som proti teplym, resp. nejakemu vychovavaniu. to, co robia v sukromi je jedno a dokonca sa aj poznam par teplych a nemam problem s nimi komunikovat. ale deti? ee)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

JPU napísal:Je vtipne vas sledovat a chvalite, ze sa spojili proti tomu zlemu fasistovi Kotlebovi. To, ze su tam byvali stbaci, podpora clena, ktoreho podporil Smer, podporila aj SaS. Aby sa nestalo, ze LSNS vyhra volby aj v inych krajoch. To budu noviny plne vymyslov. Aj ked je pravda, ze Kotleba tam ma nejake individua. Ale ktora strana nema, dokonca v jednej sam predseda je psychicky chory.
Čiže kritizuješ strany, že majú na kandidátke členov s pochybnou minulosťou, ale zároveň uznávaš, že presne rovnako to je aj u Kotlebu, lenže LSNS je opäť akýmsi záhadným spôsobom z toho ospravedlnená, lebo "ktora strana nema (individua)". K tomu mi len napadlo, a ty si psychicky v poriadku?
Keď sme pri tých komunistoch, štbákoch, mafiánoch...tak pozrimeže kto bude robiť asistenta poslancovi za LSNS a vo voľbách zároveň kandidoval za LSNS. Jeho minulosť v poradí: KSČ, VPN, HZDS a teraz Kotleba. Počas svojho pôsobenia v HZDS spáchal množstvo kriminálnych deliktov, ktoré mu prešli. Ešte závažnejšie kriminálne skutky obhajoval. Ale zjavne pre pána Kotlebu to nie je problém, skôr naopak, Kotleba sa rád takými ľudmi obklopuje. Pritom Kotleba netvrdil náhodou, že oni sú iná strana ako tie ostatné? Obklopovanie sa starými komunistami a mečiarovcami mi nepríde zrovna rozumný spôsob, ako ísť proti tomu zlému systému, ktorý tu panuje od 1989 roku.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... bovu-lsns/
JPU napísal:este jedna vec. LSNS je za normalnu rodinu otec-mama. odmieta homosexualov, resp. aby vychovavali deti. To je tiez zle v jeho programe a nesuhlasite? (mozno si vysluzim prezyvku homofob, ale som proti teplym, resp. nejakemu vychovavaniu. to, co robia v sukromi je jedno a dokonca sa aj poznam par teplych a nemam problem s nimi komunikovat. ale deti? ee)
Pokiaľ viem, tak ani jedna z politických strán, ktoré sú aktuálne v parlamente, nie je za úplne zrovnoprávnenie párov rovnakého pohlavia. Ak sú pre teba adopcie detí gej a lesbickými pármi taká dôležitá téma, ktorá ovplyvňuje tvoje rozhodnutie, komu dáš vo voľbách svoj hlas...a určite to pre teba je kľúčová téma, inak by si tu s ňou predsa nezačínal...tak z tohto pohľadu by si pokojne mohol hodiť hlas SMERu alebo SNS alebo Kolárovi.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

ja som volil len kandidatov, o ktorych som vedel, ze za nieco stoja. Tj. Kotlebu, Uhrika a nejaku tu pani s JUDr. titulom. Mazureka a pod. som nevolil.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

harrison314 napísal:To si robis srandu, ze. Dufal som v statisticke udaje zo Statistickeho uradu, policie alebo EU.
Tiež dúfam, že to tam nájdeš, držím palce.
ephramko napísal:Obklopovanie sa starými komunistami a mečiarovcami mi nepríde zrovna rozumný spôsob, ako ísť proti tomu zlému systému, ktorý tu panuje od 1989 roku.
Neviem o iných "starých komunistoch", ale Cuper má názory na tzv. slniečkárov, alebo Sorošových mimovládkárov v súlade so stranou, čo je aj dôvod prečo s ňou spolupracuje.
ephramko napísal:K tomu mi len napadlo, a ty si psychicky v poriadku?
Nebolo to mne, ale zbytočne sa tu staviaš do pozície nejakého arbitra objektivity, takisto ako ostatní si tolerantnejší a zhovievavejší voči "svojim".
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

JPU napísal:ja som volil len kandidatov, o ktorych som vedel, ze za nieco stoja.
JPU napísal:nejaku tu pani s JUDr. titulom
Veď ani jej meno nevieš. :lol: Keď sa rozhoduješ na základe takýchto "vedomostí" aj v iných veciach, tak božemôj...
-AA- napísal:Cuper má názory na tzv. slniečkárov, alebo Sorošových mimovládkárov v súlade so stranou
Dal by si za názory pána Cupera ruku do ohňa? A dal by za svoje názory ruku do ohňa on sám? Cuper má vždy také názory, aké treba mať, aby ďalej mohol žiť z peňazí daňových poplatníkov a robiť hovno.

Rád ti Cupera opäť pripomeniem, keď tu budeš postovať nejaké videjko o tom, ako sú politici po 1989 strašne zlí, koľko nakradli, ako to LSNS zmení alebo ze v inych stranách sú komunisti, mafiáni, kriminálnici a zlodeji. Pretože Cuper sa priamo na tých mečiarovských zlodejinách podielal. Dokonca viacerých týchto vládnych mafiánov obhajoval a oni sa teda neštítili pred ničím. Vybuchnuté autá, rozstrielaní ľudia, štátne podniky ktoré vyrábali v jeden rok miliardové zisky po dosadení nového manažéra z HZDS na ďalší rok už vyrobili miliardovú stratu a skrachovali...atď. atď. Na tomto všetkom sa Cuper priamo podielal a LSNS sa nehanbí "kamarátiť" s takýmto človekom? Vrava k vrane sadá a niečo to vypovedá o Kotlebovom charaktere a úmysloch.
:wink:
Napísať odpoveď