Strana SaS

Diskusie na politické témy...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Strana Richarda Sulíka

Príspevok od používateľa hojko »

Solo: Este by si mohol doplnit vyhlasenie Bella z Dennika N k tejto veci tazenia kryptomeny:
Mrzí nás to, problém trval niekoľko desiatok minút, išlo o kód externej firmy newzmate.com, ktorú používame na posielanie niektorých newslettrov, u nich došlo k chybe, keď experiment určený pre iný web omylom spustili nesprávne a ešte aj na nesprávnom webe - našom - bez nášho vedomia.

Ospravedlňujeme sa čitateľom, ich kód sme z nášho webu už úplne odstránili.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Fajn, tomu vyhlaseniu uveri mozno tak pravidelny citatel dennika a nech by sa to teda udialo kdekolvek.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

:)
solo a BH su fanusikovia "medialnej alternativy", tak specialne pre nich:

http://zemavek.sk/vladne-nam-tienovy-establisment/
Lukas Perny napísal:Zoznam najvýznamnejších neziskoviek si môžete pozrieť tu a veľmi užitočný článok o nich je aj tu. Samozrejme odporúčam aj výročné správy (jeden príklad za všetky) nadácií, občiansky združení a rôznych inštitútov, ktoré dokazujú obrovský vplyv mimovládnych organizácii na vzdelávacie a kultúrne inštitúcie, politikov, médiá a tzv. osobnosti. Sorosovou slovenskou spojkou sa stal Ondrej Starinský z Denníka N. Podľa uniknutých dokumentov investovala OSF 500 000 dolárov na hľadanie „ruskej stopy“ v Európe. Taktiež bolo súčasťou zadaní oslabenie vplyvu euroskeptických politických strán v Eurovoľbách. Sám Soros hovorí: „Európska spoločnosť nereaguje adekvátne na nebezpečenstvo, ktoré Rusko predstavuje.“ Kto tu je hrozbou? Ten kto zabíja vlastných civilných obyvateľov na východe krajiny (samozrejme Ukrajiny) alebo ten, kto bráni svoje hranice?
ak je teda pravda, ze Dennik N financuje Soros a jeho OSF, aky ma dovod dolovat kryptomenu?

mozete, prosim, uviest aspon jeden priklad konspiracnej teorie, ktoru publikovalo Nko ako clanok, nie autorsky komentar, alebo blog?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Nko menu nedolovalo, len nejaky iframe externeho subjektu
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie, ja viem, len solo to vytiahol ako nespochybnitelny fakt:
Solo_Kamen napísal:Sulík má konflikty napr. z denníkom N pretože je to tendenčné až konšpiračné médium, ktoré je na tom očividne tak zle, že potajomky používa počítače svojich čitatelov na ťaženie kryptomien. http://dsl.sk/article.php?article=20260 . Myslel som si, že žiadny portál nedokáže klesnúť hlbšie ako hlavnespravy ale denník N úspešne prerazil kamenné dno do nevídaných hĺbok :D

EDIT: ano, je to strawman ale chcel som spraviť nejaký mostík k tejto kauze Nka. :)
beardie
Redeemer
Redeemer

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... -jadre-eu/
„Premiér R. Fico hovorí, že by sa Slovensko malo snažiť byť v jadre EÚ. Súhlasíte s výrokom, že Slovensko musí byť súčasťou takzvaného jadra EÚ, aj keby to znamenalo zvyšovanie daní na dorovnanie sa západoeurópskym štátom?”
„Súhlasíte s výrokom, že Slovensko musí byť súčasťou spomínaného jadra EÚ, aj keby to znamenalo súhlas s prerozdeľovacími kvótami na utečencov?“
"Súhlasíte s výrokom, že Slovensko musí byť súčasťou spomínaného jadra EÚ, aj keby to znamenalo súhlas s ručením za vklady problémových západoeurópskych bánk?“
otazky su sugestivne, z metodologickeho hladiska je ten prieskum odpad
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Čo je na tom zlé, že slováci nechcú prehlbovanie socializmu? Jadro je konečne pomenovávané aj niekým iným ako dvom ludom zo Slobodného vysielača a hromadné nadšenie z Merkelovej jadra opadá.
jackb
Redeemer
Redeemer

Solo_Kamen napísal:denníkom N pretože je to tendenčné až konšpiračné médium, ktoré je na tom očividne tak zle, že potajomky používa počítače svojich čitatelov na ťaženie kryptomien. http://dsl.sk/article.php?article=20260 . Myslel som si, že žiadny portál nedokáže klesnúť hlbšie ako hlavnespravy ale denník N úspešne prerazil kamenné dno do nevídaných hĺbok
http://www.dsl.sk/article.php?article=20292
mohol si napisat aj B, ze 219 webov padlo tak hlboko, ze prerazilo kamenne dno do nevidanych hlbok. ci to uz nesedi do sablony?
beardie
Redeemer
Redeemer

Solo_Kamen napísal:Čo je na tom zlé, že slováci nechcú prehlbovanie socializmu?
k tomu som sa v tom poste vôbec nevyjadril
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JPU »

dennikn ziaden nezavisly dennikn. utoci na koaliciu, vydava tendencne clanky, v ktorom na opoziciu moc zleho nenajdete, teda okrem LSNS. nastastie kazdy ma pravo vybrat si, co bude citat.
jackb
Redeemer
Redeemer

Lebo Ficko je objektivne zlo, preto musi byt kritizovany. Detto LSNS. Je to jednoduche :)
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Takze, nepopieras, ze je to opozicny dennik? (Ficko a objektivne zlo je teda dobry argument, az taky trapny)
beardie
Redeemer
Redeemer

kazdy vie, ze sme a dennikn su pravicove a pravda lavicova
jackb
Redeemer
Redeemer

JPU, takze jeho korupcia, mafianstvo a populizmus su podla teba fajn?
Iste ze je to opozicny dennik. Preco by nebol?
JPU
Medium Expert
Medium Expert

@jackb, to dedukujes z toho, ze som povedal na dennikn ako na opozicny a prozapadny dennik? ale dennikn o sebe vyhlasuje, ze je nezavisly, to bolo len na margo toho.
jackb
Redeemer
Redeemer

No, keby bol zavisly, tak je snad Fickova hlasna truba.
Tebe sa ale nepacilo, ked som napisal, ze Ficko je objektivne zlo a musi byt kritizovany.
A neviem co to ma s tym, ze vraj tazil kryptomenu, ako dalsich 200 webov a sme v teme o SaSke.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

mne sa nepacilo? vsak ty si napisal, ze Fico je objektivne zlo, to znamena, ze je v pohode, ked je dennikn opozicny. Tym som si nezastal Fica. Daj dalsi vagny argument. Vies co znamena nezavisly? Ze bude pravdivo informovat ako o jednej strane, tak aj o druhej strane. Ak budem o sebe vyhlasovat, ze som nezavisly, ale budem nadrzat nejakej strane, tak nemozem byt nezavisly.
Suhlasim, preco sem niekto DennikN dotiahol. Ja som len reagoval na to.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

jackb napísal: http://www.dsl.sk/article.php?article=20292
mohol si napisat aj B, ze 219 webov padlo tak hlboko, ze prerazilo kamenne dno do nevidanych hlbok. ci to uz nesedi do sablony?
Myslel som, že spomenúť hlavnespravy ako príklad totálnej novinárskej amatérčiny stačí. :oops:
jackb
Redeemer
Redeemer

Solo, to mi dava spat. Dakujem.
JPU, ty si vycital, ze Nko je proti koalicii. Ja som sa na to opytal, ci je zle nieco na kritike vladnej zlodejiny, mafianstva a klamstva. Pochopil som, ze tebe to vadi.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

nejak som nezachytil kritiku Kisku na dennikuN :).
Napísať odpoveď