Strana SaS
Re: Strana Richarda Sulíka
Mozno je to mojou emigraciou, ale nie je Kiska v opozicii voci Fickovi?
no, je to naozaj tazke s tebou diskutovat. ze nechapes, na co narazam, to ma mrzi, co uz.
narazaj pokojne aj hlavou o stenu, ak citis tu potrebu 
To bola odpoveď na miernejšiu kritiku Kisku v nezávisle opozičnom DenníkuN?jackb napísal:Mozno je to mojou emigraciou, ale nie je Kiska v opozicii voci Fickovi?
Kiska je v opozicii voci Fickovi. Nko je opozicny dennik. preco ma byt ostro kriticky voci niekomu, s kym zdiela stranu barikady? aby sa kotleby a o2zni valali od smiechu, ze cela relana opozicia sa stiepi este viac?
Prepac, ale ty si ozaj uplne mimo jackb. Ty snad nemozes robit pre nejakeho giganta, max upratovacku, alebo tam robis lopatu. Nebol to Kiska, ktory hlasal ze je prezidentom vsetkych ludi, co znamena, ze aj ludi voliacich smer, lsns, sns, mosthid? Je nad slnko jasnejsie, ze Kiska je prezident opozicie. Ja si Fica nezastavam, je to zlodej.
Nechcel som sa znizit k nejakemu osocovaniu, ale toto je fakt moc. Rozpravat, ze robim pre giganta, vystudovat v zahranici a potom sa tvarit nechapavo a uplne otocit inym smerom.
//autoeditácia príspevku (06 Okt 2017, 22:18)
To, ze Kiska s Matovicon su danovi podvodnici, je fajn? Kde su tlacovky od Sulika, Remiasovej, Matovica, ako to robia v pripade koalicie? Ak dokazes zodpovedat, budem rad. Ja sa na to pozeram z oboch stran, ale nenadrzam nikomu. Ak niekto osocuje niekoho na jednej strane, ale ked sa prejavi pruser u mojho, tak drzim hubu.
Nechcel som sa znizit k nejakemu osocovaniu, ale toto je fakt moc. Rozpravat, ze robim pre giganta, vystudovat v zahranici a potom sa tvarit nechapavo a uplne otocit inym smerom.
//autoeditácia príspevku (06 Okt 2017, 22:18)
To, ze Kiska s Matovicon su danovi podvodnici, je fajn? Kde su tlacovky od Sulika, Remiasovej, Matovica, ako to robia v pripade koalicie? Ak dokazes zodpovedat, budem rad. Ja sa na to pozeram z oboch stran, ale nenadrzam nikomu. Ak niekto osocuje niekoho na jednej strane, ale ked sa prejavi pruser u mojho, tak drzim hubu.
esteze slatovy trubiroh vie co robim. schopnost pracovat, vystudovat alebo ovladat jazyk urcovat podla politickych preferencii...
ludia volili Kisku, lebo protikadidatom mu bol Ficko. ten by podpisal vsetko co by mu na jeho navrh NRSR schvalila. a to by bol koniec demokracie. je super, ze je Kiska prezidentom opozicie, lebo nezerie Fickovi z ruky. no tak si to teraz musi odsrat. este mu mohli uniest deti. aj to slovensky premier vyviedol prezidentovi.
na to, preco Risko nerobi tlacovky sa musis opytat jeho, alebo jeho volicov
ale zabudas na jednu vec: koalicia su ludia, ktori vladnu a rozdeluju si statny rozpocet a statne zakazky. su pri koryte. Matovic, ani Kiska pri ziadnom koryte nie su.
ludia volili Kisku, lebo protikadidatom mu bol Ficko. ten by podpisal vsetko co by mu na jeho navrh NRSR schvalila. a to by bol koniec demokracie. je super, ze je Kiska prezidentom opozicie, lebo nezerie Fickovi z ruky. no tak si to teraz musi odsrat. este mu mohli uniest deti. aj to slovensky premier vyviedol prezidentovi.
na to, preco Risko nerobi tlacovky sa musis opytat jeho, alebo jeho volicov
nechces vidiet, to na co narazam a schvalne to prehliadas. snad je to naschval. ked uz sme pri podpisovani zakonov. Uzernik vetuje zakon, parlament to schvali druhy krat a uzernik to uz podpisat musi.
ano, ale vetuje to. nepodpisuje vsetko zaradom ako Gaspar Ivanovic
stale si ides len to svoje. myslim, ze nema cenu diskutovat.
Lebo ty nie 
Ten pocit, keď sa stal Sulík modlou pre neonacistov. 
//autoeditácia príspevku (09 Okt 2017, 17:31)
//autoeditácia príspevku (09 Okt 2017, 17:31)
Vypocital 
Už si to tu dával, dokedy sa budeš opakovať? Či myslíš, že to je až take vtipné?hughito napísal:Ten pocit, keď sa stal Sulík modlou pre neonacistov.
Príde mi to symptomatické. Potvrdzuje to Havranovi teóriu o trápnučkom fašistovi, ktorú viacerí nepojali. A na druhú stranu to dáva podnet pre liberálnych voličov SaS, aby prehodnotili svoju budúcu voľbu.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Havranova teória je asi taká, že ju môžem aplikovať aj na neho a je z neho totálny fašoun. A to, že Havran je trápny, je predsa jasné každému. To ale platí aj pre Sulíka - kam ten klesá, to už ani pekné nie je. Ja nechápem, o čo mu ide, v strane má dosť odborníkov, ktorí si môžu hustiť svoje veci (napríklad o školstve, o ktorom mali plán 10x skôr ako Progre..teda Boľševické Slovensko) a napriek tomu si vyberá takéto sprostosti. Ja viem, že ak chce populizmom získať hlasy, tak toto je ten správny SMER, no SAS si toto nezaslúži. Mal by radšej čušať a nepúšťať sa do takýchto kravín. Súhlasím s ním o nekontrolovanom prelievaní migrantov a o tom UFO jadre EÚ, ale odtáľ-potáľ. Už na tom príliš začal stavať svoje mediálne prejavy a to znechucuje viacerých, vrátane mňa. V minulosti bola snaha o jeho odchod z postu predsedu, ja verím, že sa nájdu aj iní, ktorí by ho vedeli nahradiť bez týchto slobodnovysieračových agitiek.
koho mám potom voliť? vieš mi ponúknuť alternatívu?hughito napísal:Príde mi to symptomatické. Potvrdzuje to Havranovi teóriu o trápnučkom fašistovi, ktorú viacerí nepojali. A na druhú stranu to dáva podnet pre liberálnych voličov SaS, aby prehodnotili svoju budúcu voľbu.
To je predsa jasné, NS!
seth82, Sulik stal na rozhrani, bud budeme videni ako profesionali a experti ktori dokazu riadit velmi dobre krajinu, alebo jednoducho skocime do mora populizmu... Sulik si skocil, medzi politikov ako Fico, Kollar, Danko a podobne... A nespravil to z vypocitavosti, ze tam ziska viacej hlasov, on to spravil z vlastnej blbosti (na plnu hubu na FB vypisoval ako fandi Lepenovej a Fareagovi)... Aktualna opozicia je v skrackach... najinteligetnejsia cast spolocnosti uz Sulika poslala davno do prdele... Ak by nebol blbec mohol mat davno viacej ako 15 populistickych %...