Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Oblubil som si musli Tesco Crunchy Cluster s malinami. Je to riadne sladke, preto to zvyknem este miesat so sypanymi cerealiami a s ovsenymi vlockami.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak tú vŕtačku som kúpil. Ak si budete niekedy takéto náradie v Lidli kupovať, nenechajte sa odradiť veeeľmi nekvalitným prevedením plastového obalu. Vŕtačka je za tú cenu perfektná, vybila sa dosť rýchlo, ale to asi preto, že som s ňou šmirgľoval s ježkom zábradlie na balkóne...ale zároveň sa rýchlo nabila.
ja som zistil ze hotove jedla v lidli maju tiez celkom dobre. v chladiacom regale pri majonezovych salatoch maju bud v sirokej a plytkej krabicke lasagne, tie su fakt dobre alebo potom vo vyssej a uzsej ryzu s masom (jemne pikantne) to je tiez fajn. nehovorim ze je to kulinarsky zazitok, ale v porovnani s obedovym menu v beznej restauracii je to uplne v pohode. v tej vyssej a uzsej maju este cestoviny s nejakou paradajkovou omackou a tie su teda dost bieda, nekupovat.
skoda ze uz nemavaju tu pizzu co nebola mrazena ale iba chladena, 15 minut v teplovzdusnej trube a tiez som mal pocit ze niektore pizzerie by sa mohli hanbit. mrazene su bieda to nekupujem, ale toto bolo super.
skoda ze uz nemavaju tu pizzu co nebola mrazena ale iba chladena, 15 minut v teplovzdusnej trube a tiez som mal pocit ze niektore pizzerie by sa mohli hanbit. mrazene su bieda to nekupujem, ale toto bolo super.
Mám vyskúšané všetky, kupujem ich pravidelne do zásoby do roboty, keď som lenivý urobiť si domáce jedlo.
Cestoviny sú slabšie, ale kvôli tomu že preferujem al dente a hento hotové je viac rozvarené. Tie pikantné bez mäsa sú jedlejšie.
Cestoviny sú slabšie, ale kvôli tomu že preferujem al dente a hento hotové je viac rozvarené. Tie pikantné bez mäsa sú jedlejšie.
vynikajuci cviklovy salat 300g za 60 centov. fakt musim odporucit, aj ked samotnu cviklu vobec nemusim, skvelo spravene
Čo je na tejto konkrétne cvikle dobré? Som si teraz uvedomil, že cviklu v podobe "šalátu" k jedli jem len v domácej podobe u babky, ktorá ju zavára alebo čo. Inak je to k jedlu super vec a navyše zdravá.
je super ochutena, nechuti to ako tie klasicke domace cviklove salaty(alebo mozno aj hej, len my ju tak dobre nerobime
), treba vyskusat.
-
yoggy
Chlapi, vedeli by ste poradit, kde sa da kupit caesar dresing? V tescu by to malo byt pod znackou Tesco Finest, alebo dnes som obehal cele tesko na panonskej a nenasiel som nic
Danke
no skusil som tu cviklu, akoze nebola vobec zla, ale napisal si to tu ako keby neviem co [emoji3] v podstate je to 95% cvikla, zvysok je cibula ocot a cukor, prijemne spestrenie k jednu napr. namiesto kyslych uhoriek
teraz maju v lidli sonicku zubnu kefku za 25 eur, kupil si niekto?
dlhsie chcem prejst na sonicku, pokukavam po tej xiaomi, ale toho vyzera tiez zaujimavo.
dlhsie chcem prejst na sonicku, pokukavam po tej xiaomi, ale toho vyzera tiez zaujimavo.
haha no sorry, cviklu som roky nemusel, takze ked som narazil na salat, na ktorom som si mega pochutil, tak som z toho bol trocha nadsenyCheZteR napísal:no skusil som tu cviklu, akoze nebola vobec zla, ale napisal si to tu ako keby neviem co [emoji3] v podstate je to 95% cvikla, zvysok je cibula ocot a cukor, prijemne spestrenie k jednu napr. namiesto kyslych uhoriek
Mne bola tiez odporucana na dentalnej hygiene, ma to zmysel? Nebude problem s nadstavcami, co baterie? Nechcel by som jednorazovku co budem musiet vyhodit.aacid napísal:teraz maju v lidli sonicku zubnu kefku za 25 eur, kupil si niekto?
jj ja som tiež hľadal, našiel som ju až v 3. kartónikuM142 napísal: haha no sorry, cviklu som roky nemusel, takze ked som narazil na salat, na ktorom som si mega pochutil, tak som z toho bol trocha nadsenyale podla toho ako je to u nas v lidli casto vykupene sudim, ze nie som sam
//autoeditácia príspevku (05 Jún 2018, 8:20)
ma to zmysel, s nadstavcami problem nebude, tie kefky su vela krat kompatibilne aj so znackovymi nadstavcami, o baterku sa bat nemusis, ja mam sonicare 3. rok a vydrzi mi 2 tyzdne, potom cez noc nabijemDreamer napísal: Mne bola tiez odporucana na dentalnej hygiene, ma to zmysel? Nebude problem s nadstavcami, co baterie? Nechcel by som jednorazovku co budem musiet vyhodit.
tak ale sonicare je trochu ina kategoria ako lidl kefka... netusis aka baterka je tam.
tie nastavce sa daju zohnat na amazone.
ale nakoniec ju kupovat nebudem. ked som sa nad tym zamyslel, tak s elektronikou z lidlu moc dobre skusenosti nemam. radsej kupim tu xiaomi ked bude na dobrej akcii.
tie nastavce sa daju zohnat na amazone.
ale nakoniec ju kupovat nebudem. ked som sa nad tym zamyslel, tak s elektronikou z lidlu moc dobre skusenosti nemam. radsej kupim tu xiaomi ked bude na dobrej akcii.
aj sencor ma tiez sonicku kefku, aj s masazou a uv lampou, za tu cenu je to fajn deal, mas to hned s 2r zarukou
aj ked sencor nie je zrovna znacka kvality
aj ked sencor nie je zrovna znacka kvality
Teraz maju akciu na Soocare za necelych 40€ s postovnym z EU skladu
https://www.gearbest.com/tooth-care/pp_ ... id=1101231
len uz to konci za 2h
https://www.gearbest.com/tooth-care/pp_ ... id=1101231
len uz to konci za 2h
z Lidlu mám rád tieto druhy nátierok, čokoládovú koblihu (najlepšia akú som kedy jedol) a veľký pizzový trojuholník
do Tesca moc nechodím
do Tesca moc nechodím
- Prílohy
-
- Toppo-Lososova-natierka-300x2491.jpg (51.63 KiB) 1276 zobrazení
Ako to myslis, velmi sa v tom nevyznam, mohol by si byt konkretnejsi? Ma nizsiu rychlost, vydrz?aacid napísal:tak ale sonicare je trochu ina kategoria ako lidl kefka... netusis aka baterka je tam.
Okrem toho, aku mas istotu ze ta sonicare sa ti po 2 rokoch nepokazi? Ta z Lidla ma 3-rocnu zaruku a nizsiu cenu, v prepocte na rok zaruky to je este vyhodnejsie.
Prilis vela elektroniky z Lidlu som nekupoval, no napr. budik s premietanim som tam kupil este za Koruny, 120 alebo 150, skoro zadarmo, "par Eur" a vydrzal mi mozno 5 alebo 7 rokov, kym nevyhorela ziarovka na premietanie a to bola zapnuta takmer nonstop, skoda ze sa nedala vymenit ta ziarovka. Naproti tomu mnoho znackovych a drahych veci mi skoncilo po 2 rokoch. Odvtedy je pre mna zaruka dolezitejsia ako znacka.
teraz som pozeral co stoja sonicare, nevedel som ze sa daju kupit uz za 50 eur. vzdy som ich mal v hlave ako 100+
k tej lidlovskej neviem najst nejaky detailnejsi popis, takze ani netusim aku ma rychlost. mozno v porovnani s 50 eurovym sonicare sa oplati, ale ked sa clovek pozrie na tu soocare za 40 eur, tak neni o com.
ja mam lidl velmi rad, ale ta elektronika sa malokedy oplati u nich, ci uz bt reprak, ci sluchadla, ci pajkovacka... proste ta cena vzdy zodpoveda vykonu a kvalite.
k tej lidlovskej neviem najst nejaky detailnejsi popis, takze ani netusim aku ma rychlost. mozno v porovnani s 50 eurovym sonicare sa oplati, ale ked sa clovek pozrie na tu soocare za 40 eur, tak neni o com.
ja mam lidl velmi rad, ale ta elektronika sa malokedy oplati u nich, ci uz bt reprak, ci sluchadla, ci pajkovacka... proste ta cena vzdy zodpoveda vykonu a kvalite.