emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
Hm, aké ňuňu zovšeobecňovanie...
Ale týmto smerom byť môže, však...
mna by zaujimalo ci by slovenske internety vypracovali takyto background check a analyzu spravania aj keby to spravil domáci
slovenske internety poukazuju na to, ze ak by tu neboli cudzinci, bolo by menej nasilnych trestnych cinov, je fakt take tazke to po 3 rokoch od zaciatku masivnej migracie pochopit?
co ma spolocne tento pripad s masovou migraciou ktora sa deje poslednych par rokov?
beardie napísal:slovenske internety poukazuju na to, ze ak by tu neboli cudzinci...
DEVZYO1G: Migrácia nemigrácia, presne toto je ten myšlienkový postup. Už nevadia len migranti alebo utečenci v poslednej dobe. Problém je samotný fakt, že si "cudzinec" - je jedno, že si kresťan, že tu žiješ x rokov a si ženatý, že máš slovenské občianstvo. Si hnedý, si cudzinec. Cudzinci sú zlo, zvyšujú kriminalitu, lebo jeden Ind niekoho v potýčke cez víkend v noci zabil. Najprv prídi návrhy v zmysle deportácií, veď nech sa tie špiny cudzinské vrátia tam, odkiaľ prišli. Z Indie. A pribalíme im aj cigánov, veď to sú tiež Indovia. A keď to nepôjde (plán Madagaskar), zaspievame si spolu s Rogelom tú o rozpaľovaní pecí. Som si istý, že podaktoré mentality tuto z fóra, ktoré sa považujú alebo aspoň kedysi považovali za pravicových liberálov, keby sa ocitli v dobe 20-40 rokov 20. st. v Nemecku, by ešte pomáhali tie vyhladzovacie tábory zriaďovať a boli by presvedčenými nacistami.
-
javatar
Hardcore addict
Hugo, neprehanaj zase.
Beardie - toto bol skontrolovany clovek, na ziskanie obcianstva potrebujes 8 rokov zivota na SR bez zaznamu v trestnom registri. Toto je fakt ojedinely pripad, nie zanedbanie kontroly pri masovej migracii.
Beardie - toto bol skontrolovany clovek, na ziskanie obcianstva potrebujes 8 rokov zivota na SR bez zaznamu v trestnom registri. Toto je fakt ojedinely pripad, nie zanedbanie kontroly pri masovej migracii.
ja o tom viem, len ci si to uvedomi slovensky internet
hughito napísal:Typický príklad.
Dovolil som si zvýrazniť typický príklad tvojich lživých podsúvaní.hughito napísal:Pritom nikto neriešil to, že v ten istý deň nejaké hovädo zabilo ženu na ulicu, niekde na dedine. To už bol dobrý biely Slovák, takže odpustíme.
Aj v Rakusku sa zacinaju ludia pomaly zobudzat, rastie popularita protimigrantskych politikov, lider pomerne silnych FPO vyjadril tuzbu vstupu do V4 a tym vyjadril podporu postoja V4 voci imigrantom. https://uk.reuters.com/article/uk-austr ... KKBN1CE2E6 Ide o velky posun v nazoroch znacnej casti rakuskej populacie, volby budu myslim 15.10. uvidime vysledok.
Inak tiez by som chcel vidiet aspon jeden priklad, kedy bola niekomu odpustena vrazda, lebo bol Slovak.
Vie niekto o nejakom pripade?
Vie niekto o nejakom pripade?
Komu bola odpustená vražda lebo bol cudzinec?
Ale našiel som napríklad toto
http://www.express.co.uk/news/uk/597799 ... hild-abuse
je to síce staršie, bol riadne odsúdený, ale zaujímavé sú komentáre pod článkom - reakcie presne ako cez kopírku.
Ale našiel som napríklad toto
http://www.express.co.uk/news/uk/597799 ... hild-abuse
je to síce staršie, bol riadne odsúdený, ale zaujímavé sú komentáre pod článkom - reakcie presne ako cez kopírku.
Ja neviem o nicom takom, ci domaci ci cudzinec. Takze netusim o akom odpustani sa tu tara.
Ved ty si sa pytal, ja nikde inde odpustanie nevidim spomenute.
mozno som prehliadol alebo sme sa nepochopili, co bola tvoja pointa? lebo som dost zmateny teraz 
@hegy aha, už chápem
to "odpustenie" co myslel hughito som aspon ja pochopil nie v zmysle ze by mu to bolo odpustene z trestneho hladiska, ale skor tak, ze spolocnost ako taka to prehliada, resp. neriesi az tak, ale radsej sa zvezie na vlne senzualnych bulvarnych sprav o vrazde ktoru spachal cudzinec. Ved predsa nejak si treba uspokojit svoje rasisticke chutky.
@hegy aha, už chápem
to "odpustenie" co myslel hughito som aspon ja pochopil nie v zmysle ze by mu to bolo odpustene z trestneho hladiska, ale skor tak, ze spolocnost ako taka to prehliada, resp. neriesi az tak, ale radsej sa zvezie na vlne senzualnych bulvarnych sprav o vrazde ktoru spachal cudzinec. Ved predsa nejak si treba uspokojit svoje rasisticke chutky.
Presne tak, to bolo tak náročné pochopiť?
Neviem o čo šlo s tým cigánskym pedofilom v UK, o ktorom tu DEVZYO1G poslal článok, ale je pochopiteľné, že spoločnosť vníma kriminalitu cudzincov citlivejšie. Jednak býva vyššia v pomere k celkovej populácii a takisto je vnímaná ako dôsledok rozhodnutia "elít", proti záujmom domáceho obyvateľstva (imigrácia).
Hlavne na Slovensku, kde sa to len hemží tými kriminálnymi cudzincami.

zatial nie, V4 viac ci menej drzi za jeden koniec povrazu