GLS balík
-
Daniel9911
Professional
GLS balík
Ahojte, objednal som si z česka balík a doručovateľ bola spoločnosť GLS v pondelok mi balík doručili zaplatil som podpísal som a prevzal, všetko prebehlo bez problémov a balík bol v poriadku. Dnes sa u mňa zastaví GLS kurier či som v pondelok nezabudol zaplatiť za balík lebo mu prišiel list od centrály že tam chýba taká suma akú som ja zaplatil. Tak som kurierovi povedal, že som ho zaplatil aj som mu tringelt nechal (par centov). Čo robiť v takomto prípade ? ja viem, že som za balík zaplatil, on mi povedal, že v ten deň mal veľa balíkov doručiť a už sa nepamätá. A z centrály mu poslali moje číslo, ale ako vedia v centrále že som práve ja nezaplatil alebo niekto iný nedal menej penazí ?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: GLS balík
ani by som sa s nim dalej nebavil. on by ti balik nemal dat ak by si nezaplatil, to uz je na nom aby si to ustrazil
presne, ty nemusis robit nic, to je jeho problem. ale na 100% ti musel dat nieco podpisat ked ti odovzdaval balik, to jednoznacne potvrdi ci si zaplatil alebo nie.
-
Daniel9911
Professional
jasné,že som podpísal elektronicku vec že som prevzal balík. Len ma to serie s prepáčením,lebo by som také v živote nespravil. A hádam to nebudú dalej tahať suma bola 27,99.
-
guess.whoo
Redeemer
nemaju ako..on dufal, ze povies, ze si zabudol a das mu to. ak mu chybaju peniaze musi to cvaknut zo svojho
kludne sa na neho mozes stazovat ze ta takym niecim obtazuje. podpisal si ze si balik prevzal, to je vsetko co ta musi trapit. aj keby si za neho nezaplatil, tak je to cisto problem kuriera ze ti dal balik bez zaplatenia.
-
Soviet
Darca
Obcas sa stane ze niekto nieco domrvi. Mne takto prisiel telefon kurierom za 80eur a nikto pomne nechcel peniaze. Telefon mam dodnes a nik tie peniaze ani nedozadoval.
-
mirak2
Hardcore addict
bratovi tak tiez prisiel telefon, ale on povedal kurierovi, ze to nevie prebrat, lebo nema hotovost pri sebe a kurier na to, ze na co, ved to nie je dobierka.
povedal by som, ze kurier nepytal od niekoho ineho a len skusa, ci neodrbe niekoho s dobierkou... posli ho do riti pokojne.
povedal by som, ze kurier nepytal od niekoho ineho a len skusa, ci neodrbe niekoho s dobierkou... posli ho do riti pokojne.
-
Daniel9911
Professional
tak určite majú pre tieto prípady poistenie, alebo ako píšu vyššie dajú to zaplatit kurierovi. Ja som to zaplatil a on čo spravil s peniazmi to už nie je moja vec, ja mam čisté svedomie.
akurát, teraz mi volal ten kuriér že bol v centrále a, že môj balík ani nevidovali a pritom čo mi poslali link na sledovanie zásielky je písané, že doručené. A tiež mi hovoril, že keď odovzdával peniaze tak mu všetko sedelo mal 8 euro navyše a po odovzdaní im to už nesedí. Tak potom už fakt neviem.
akurát, teraz mi volal ten kuriér že bol v centrále a, že môj balík ani nevidovali a pritom čo mi poslali link na sledovanie zásielky je písané, že doručené. A tiež mi hovoril, že keď odovzdával peniaze tak mu všetko sedelo mal 8 euro navyše a po odovzdaní im to už nesedí. Tak potom už fakt neviem.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nedal ti potvrdenie o zaplatení?
jj, kuriéri väčšinou dávajú potvrdenie o zaplatení.. nie som si istý, či všetky spoločnosti, ale určite to niektoré robia.. 
-
Daniel9911
Professional
Potvrdenie o zaplatení som dnes aj včera hľadal ale nenašiel som ho(neviem či mi ho dal alebo nie lebo sa chlapec veľmi ponáhľal) nato sa už nepamätám a to som vysypal aj smeti a prehrabal som to celé. Ak by chceli vyšetrovať niečo tak ma kontaktuje samotné GLS a nie len kuriér či ? lebo aj jeho kolegovi povedal aby sa u mňa zastavil toho poznám tiež lebo bol u mňa už veľmi veľa krát a u neho sa také niečo ešte nestalo. Na milión percent, že som to zaplatil nato sa veľmi dobre pamätám.
Robím v jednej nemenovanej prepr. spoločnosti:
Po správnosti je to tak, že ak kuriér mal v papieroch napísané, že mal vybrať dobierku a nevybral ju, tak je to jeho chyba, musí to on zacvakať. Ale ak to tam nemal napísané, tak z Tvojej strany je to neoprávnené obohacovanie takže ako by si ten tovar ukradol, môže sa to riešiť cez políciu. Preto je potrebné si vždy pýtať potvrdenie o zaplatení.
Ale podľa toho čo si napísal, kuriér si to už zacvakal
Po správnosti je to tak, že ak kuriér mal v papieroch napísané, že mal vybrať dobierku a nevybral ju, tak je to jeho chyba, musí to on zacvakať. Ale ak to tam nemal napísané, tak z Tvojej strany je to neoprávnené obohacovanie takže ako by si ten tovar ukradol, môže sa to riešiť cez políciu. Preto je potrebné si vždy pýtať potvrdenie o zaplatení.
Ale podľa toho čo si napísal, kuriér si to už zacvakal