Linux cierna obrazovka.

Všetko ohľadom Linuxu...
cuco0
Medium Star
Medium Star

Linux cierna obrazovka.

Príspevok od používateľa cuco0 »

Instalival som dnes linux.uz pri bootovani s flashky mi nabehla cierna obrazovka.skusil som moznost 2 co bola na vyber a vsetko sa spustilo instalacia prebehla v poriadku.ked som pc restartoval tak mi ostane iba cierna obrazovka ked sa snazi pustit linux.mam tam.na vyber len memory test a advanced option.robil som to trikrat skusil som inu verziu linuxu.isli mi to akurat na nehakej starej verzi 10.tak som zase nahodil novsiu. Linux mint 18.2 a zase to iste.kde je chyba ? V linuxe som uplny zaciatocnik.

//autoeditácia príspevku (13 Okt 2017, 19:48)
Este doplnim ze pc cita takze akokeby som len obraz nemal.proste sa monitor vypne a nic.musim iba tvrdy restart

//autoeditácia príspevku (13 Okt 2017, 20:08)
Ked dam recovery tak ho spustim.skusil som dat opravit poskodene baliky.naslo mi nejake aktualizacie ale posledne 4 zlyhali.niektore archivy sa nedaju stiahnut.ked dam pustit v normalnom rezime ide cez to recoveey.akonahle zase vypinam tak to iste nespusti sa hm.

//autoeditácia príspevku (13 Okt 2017, 20:21)
Este jeden postreh.na ploche hore pise vyskytol sa problem s ovladacmi.ale ziadna oprava alebo nieco
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Linux cierna obrazovka.

Príspevok od používateľa Fabo »

Problem s ovladacmi grafickej karty, skus inu distribuciu, ak nepomoze, asi mas smolu ak si to nevies spravit sam cez terminal
Napísať odpoveď