Strana SaS

Diskusie na politické témy...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana Richarda Sulíka

Príspevok od používateľa Retne »

beardie napísal:ked to bolo kazdemu jasne, tak to mali schvalit bez nich, napriklad s pomocou Smeru, na ktory Ficovi kamarati z EP tlacili
bc.beardie teba je tu na fore skoda... chod do politiky... a utekaj zhanat hlasy ku opozicii, lebo v koalicii mame nechapajucich... uplne mimo realitu scenar... to nie ze Fico by ta vysmial, to este aj ozembuchovia ako Kotleba s takouto kravinou...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

vidno, ze si politiku v tej dobe nesledoval, skus si pozret vtedajsiu tlac, mozno ti to dojde
pripadne aspon Sulikove blogy
Retne
Darca
Darca

vystetlis, ci len strelis do neznama?
Sulikove blogy
biblia svedkov sulikovich...
beardie
Redeemer
Redeemer

ako si uz davno mohol zistit, ja do prazdna povacsine nestrielam
guglit vies, snad
Retne
Darca
Darca

beardie napísal:ako si uz davno mohol zistit, ja do prazdna povacsine nestrielam
guglit vies, snad
neviem prosim, postni...

ale "povacsine" pobavilo :)

//autoeditácia príspevku (15 Okt 2017, 20:29)
A ani neviem co chces aby som hladal... Ze "preco radicova nehladala hlasy u Fica, pocas eurovalu?"
beardie
Redeemer
Redeemer

dizertacku ti nemam napisat? :)
mam dost starosti so svojou
Retne
Darca
Darca

beardie napísal: mam dost starosti so svojou
z bc. hned na doktora, klobuk dole...

Ale k veci, co nechapem, ked hovorim, ze hladanie hlasov v opozicii (u Smeru), je asi take surealisticke ako kotlebovolic s IQ nad 88???
beardie
Redeemer
Redeemer

v USA je to bezne, Master sa robi popri PhD.

ale k veci, Smer za Euroval hlasoval, sice az v druhom kole, ale hlasoval
Retne
Darca
Darca

beardie napísal:v USA je to bezne, Master sa robi popri PhD.
To nie sme na Slovensku, ze si spravis tri externe, dva interne diplomy za tri mesiace... FYI ak je student kvalitny, moze nastupit na PhD, bez toho aby mal mastra a nemusi si ho dorabat, respektive robit pocas phd... to neviem kde si taku kravinu pocul... asi na Riskovom blogu... ten je tiez inac dojimavy s tym jeho cvckom, alma mater neviem na ktorych nemeckych univerzitach... lol pritom ani jednu neskoncil... :D
Smer za Euroval hlasoval, sice az v druhom kole, ale hlasoval

A myslis, ze preco pri prvom hlasovani nehlasoval za euroval?
beardie
Redeemer
Redeemer

Retne napísal:To nie sme na Slovensku
uz veru dlho nie :)
A myslis, ze preco pri prvom hlasovani nehlasoval za euroval?
ja viem preco, a ty?
Keď som videl, aké nepredstaviteľné je pre našich kolegov odmietnuť Bruselu nejaké želanie, ponúkli sme im možnosť, aby sa spojili v tomto hlasovaní s opozíciou, teda so stranou Smer. Dosiahli by schválenie eurovalu a nemuselo dôjsť k rozpadu vlády. Takéto niečo sa už predsa stalo 11. mája 2005, kedy KDH ako súčasť vládnej koalície odmietlo hlasovať za prijatie Euroústavy. Zmluva vtedy prešla len s hlasmi Smeru a koalícia sa nerozpadla.
Retne
Darca
Darca

beardie napísal:uz veru dlho nie :)
Btw si si uvedomil, ze si trepal kraviny s tymi USA mastrami pocas PhD ?? :)
ja viem preco, a ty?
No lebo, ze ja sedim v opozicii, tak predsa nebudem pomahat koalicii, ked sa vadia a nemaju dostatok hlasov... Hadam nebudem z opozicie hasit vnutro koalicnu krizu... ako :D

//autoeditácia príspevku (15 Okt 2017, 21:08)
Z principu koalicia ma nadpolovicnu vacsinu, cize ona ma rozhodovat... opozicia, si pravdu povediac moze hlasovat ako sa jej za chce... a to ze niekedy smer hlasoval s koaliciou ked im trebalo hlasy namiesto nejakeho koalicneho partnera... tak to bola chyba, ktoru uz druhy krat nespravili...
beardie
Redeemer
Redeemer

Retne napísal:Btw si si uvedomil, ze si trepal kraviny s tymi USA mastrami pocas PhD ?? :)
The standard academic progression remains bachelor's—master's—(research) doctorate. Most standard academic programs are based on the four-year bachelor's degree, most often Bachelor of Arts (B.A.), or Bachelor of Science (B.S.), a one- or two-year master's degree (most often Master of Arts (M.A.), or Master of Science (M.S.); either of these programs might be as long as three years in length), and a further two to five years of coursework and research, culminating in "comprehensive" examinations in one or more fields, plus perhaps some teaching experience, and then the writing of a dissertation for the doctorate, for a total of ten or more years from starting the bachelor's degree (which is usually begun around age 18) to the awarding of the doctorate. This timetable is only approximate, however, as students in accelerated programs can sometimes earn a bachelor's degree in three years or, on the other hand, a particular dissertation project might take four or more years to complete.
No lebo, ze ja sedim v opozicii, tak predsa nebudem pomahat koalicii, ked sa vadia a nemaju dostatok hlasov... Hadam nebudem z opozicie hasit vnutro koalicnu krizu... ako :D
spravne, sikovny si
Z principu koalicia ma nadpolovicnu vacsinu, cize ona ma rozhodovat... opozicia, si pravdu povediac moze hlasovat ako sa jej za chce... a to ze niekedy smer hlasoval s koaliciou ked im trebalo hlasy namiesto nejakeho koalicneho partnera... tak to bola chyba, ktoru uz druhy krat nespravili...
nebolo to prvykrat, co Smer hlasoval s koaliciou
Retne
Darca
Darca

beardie napísal:The standard academic progression remains bachelor's—master's—(research) doctorate. Most standard academic programs are based on the four-year bachelor's degree, most often Bachelor of Arts (B.A.), or Bachelor of Science (B.S.), a one- or two-year master's degree (most often Master of Arts (M.A.), or Master of Science (M.S.); either of these programs might be as long as three years in length), and a further two to five years of coursework and research, culminating in "comprehensive" examinations in one or more fields, plus perhaps some teaching experience, and then the writing of a dissertation for the doctorate, for a total of ten or more years from starting the bachelor's degree (which is usually begun around age 18) to the awarding of the doctorate. This timetable is only approximate, however, as students in accelerated programs can sometimes earn a bachelor's degree in three years or, on the other hand, a particular dissertation project might take four or more years to complete
A? si si vsimol slovicko, ze "standard"? Kde sa pise, ze doktor musi mat vsetky tri tituly, respektive ze si student musi dorabat mastra pocas phd... Ty si vies niekedy priznat, ze si trepol, alebo si to nevedel? Neboj sa, ja sampanske otvarat nebudem, len teba to osobnostne niekam posunie...

Cize si to zhrnme, to, ze niekedy smer hlasoval s koaliciou, to znamena, ze ju mal podrzat ked bolo spojene hlasovanie s jej doverou?

Dnes ides dno, za dnom :)
beardie
Redeemer
Redeemer

hej, mal som to napisane inak, potom som to upravoval a zabudol na podmienku, z kontextu to tak vyplyvalo..., ale ano, mas pravdu
nemam problem priznat chybu

ohladom toho eurovalu si nerozumieme, ja chcem povedat, ze na hlasoch SaSky nezalezalo, ak to bolo pre Radicovu tak podstatne, dalo by sa to schvalit aj inak

ta diskusia zacala na tejto tvojej vete:
Kazdemu vtedy bolo jasne, ze ci so Sulikom alebo bez, euroval prejde...
ved trochu rozmyslaj nad kontextom
Retne
Darca
Darca

A ako inak sa to malo teda spravit? Mala Radicova ist znova zobrat hlasy ku Smeru?

Neviem ci si pamatas, ale tam islo o cas (to Ficovi bolo jasne), boli sme posledna krajina v EU ktora neschvalila euroval... Bol som vtedy prvak vo Francuzsku a nikde tam som dovtedy nevidel zmienku o Slovensku a zrazu na titulkach, EU spoluziaci sa ma pytali, ze co tam za problem... Tam bol obrovsky tlak na Slovensko, aby to bolo cim skor schvalene... To Fico dobre vedel... Radicova tiez a spojenie hlasovania bola asi posledna paka ktoru mala na Sulika...

Vtedy otazka nebola polozena, ci prejde alebo neprejde euroval (to sas nedoslo), ale ci to prejde s koaliciou, alebo s padnutou koaliciou + opoziciou...

A Fica z duse nenavidim, no vtedy, to urobil tak ako sa to robi bezne v politike...
beardie
Redeemer
Redeemer

Retne napísal:A ako inak sa to malo teda spravit? Mala Radicova ist znova zobrat hlasy ku Smeru?
ano, sam Sulik im tu moznost ponukol
Neviem ci si pamatas, ale tam islo o cas (to Ficovi bolo jasne), boli sme posledna krajina v EU ktora neschvalila euroval...
pamatam, tlacili na neho aj z jeho europskej frakcie a skor ci neskor by musel hlasovat za
Radicova tiez a spojenie hlasovania bola asi posledna paka ktoru mala na Sulika...
bola slaba a nechala sa vydierat
Vtedy otazka nebola polozena, ci prejde alebo neprejde euroval (to sas nedoslo), ale ci to prejde s koaliciou, alebo s padnutou koaliciou + opoziciou...
nie, existovala aj ina moznost
Retne
Darca
Darca

a co teda bola ta moznost?
beardie
Redeemer
Redeemer

citaj s porozumenim, je to na tejto strane spomenute presne trikrat
Retne
Darca
Darca

stvrty krat poprosim...
beardie
Redeemer
Redeemer

Keď som videl, aké nepredstaviteľné je pre našich kolegov odmietnuť Bruselu nejaké želanie, ponúkli sme im možnosť, aby sa spojili v tomto hlasovaní s opozíciou, teda so stranou Smer.
ano, sam Sulik im tu moznost ponukol
pamatam, tlacili na neho aj z jeho europskej frakcie a skor ci neskor by musel hlasovat za
staci takto?
Napísať odpoveď