Koncert sedenie/státie
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Koncert sedenie/státie
Je na koncerte lepšie stáť, alebo sedieť? Ide o koncert 30 Seconds To Mars. Na tak veľkom koncerte som ešte nebol, tak rád by som sa poradil 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Koncert sedenie/státie
Neviem identifikovat co je to za styl, oznacim to rock-pop. Pri tejto hudbe sa obavam, ze by si bol jediny co tam na koncerte sedi. Vsetko okolo teba budu stat a skakat a to aj ti, ktori budu mat listky na sedenie. Sediet mozes ked ides do kina na film, ked ides do divadla na predstavenie, ked ides na operu alebo ked si v autobuse, na koncerte urcite nie.
sediet tam urcite niekto bude, nie kazdy sa pride vyskakat. ale nie je dolezite, co tam budu robit ostatni, dolezite je co tam chces robit ty. chces si s kludom vychutnat atmosferu koncertu odpodial a s dobrym vyhladom alebo sa aj zapojit a zatancovat si v dave? to sa uz musis rozhodnut sam.
asi tak, ak chces sediet, kup listky na sedenie, ak chces tancovat, kup listky na statie.
naposledy co sme boli na placebo tak sme vyslovene chceli listky na sedenie, lebo to proste nie je hudba na zvrtanie sa. (aj ked aj to sedenie sme olutovali, aegon arena (ntc) mala otrasne plastove sedacky na ktorych sediet viac nez pol hodinu bolo utrpenie)
naposledy co sme boli na placebo tak sme vyslovene chceli listky na sedenie, lebo to proste nie je hudba na zvrtanie sa. (aj ked aj to sedenie sme olutovali, aegon arena (ntc) mala otrasne plastove sedacky na ktorych sediet viac nez pol hodinu bolo utrpenie)
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Bude to darček pre priateľku od jej tety. Ja ich nepočúvam, tak ja si vezmem sedenie a priateľka nech sa vyskáče
(joke)
Sedieť na koncerte? 
Sedím na každom koncerte, je to pohodlné a nemusíš sa tlačiť v dave a niekoľko hodín pred koncertom vystávať dobré miesto.
Aha, tak ja chodím len na také, kde sa sedieť nedá.
Keď sme boli pred pár rokmi na Avenged Sevenfold vo Viedni, tak sme zohnali už len lístky na sedenie, ale dalo sa to lebo to bolo v podstate hneď v prvej rade sedačiek. Má to výhodu, že vidíš pekne celý stage so svetlami, tými ozdobami + vidíš celú atmosféru ľudí ako sa bavia (keď na predkapele FFDP vytiahli všetci zapalovače vyzeralo to super), ale zas nevyskáčeš sa no
záleží od preferencie...