SEO analytik

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Mickeymouse777
Medium Expert
Medium Expert

SEO analytik

Príspevok od používateľa Mickeymouse777 »

Caute je tu niekto kto sa vyzna v SEO? Udajne je na stranke nulove SEO a chcel by som niekoho nazor. Stranku mozem dat len SS.
dako77
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: SEO analytik

Príspevok od používateľa dako77 »

Síce neskôr, ale aspoň zopár základných vedomostí mám ak by trebalo niečo poradiť ;) daj link
weroro
Flash coder
Flash coder
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Mickeymouse777: Podľa čoho si usúdil, že "je na stranke nulove SEO"?
milanbucek
Novice
Novice

Príspevok od používateľa milanbucek »

Tiez mam problem so SEO, nech sa snazim ako chcem stale som na nejakej tretej strane. Bohuzial si nemozem dovolit externu firmu ale potrebujem nejake riesenie. Skusal to niekto vyriesit vlastnymi zdrojmi? Myslim ze ste poslali svojho zamestnanca na skolenie alebo online kurz. Nasiel som nejake aj tu https://www.learn2code.cz/kurzy/rychlokurz-seo ale neviem ci je dostatocny. Chcem nech si spravujeme stranku vo vlastnej rezii preto hladam alternativy. Zaoberame sa domacou tvorbou syru a viete ako to je v dnesnej dobe narocne :( Keby je tu nejaky student co sa vyzna do SEO tak kludne nech ma kontaktuje, mohol by si precvicit schopnosti a ja zaroven usetrit pripadne sa priucit.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

hlavne by som nejake SEO moc neprecenoval. cim lepsi obsah a cim hodnotnejsi web, tym vyssie budete vo vysledku vyhladavania. napr. ked ste nizko ale napriek tomu ludia klikaju na vas odkaz castejsie ako na ostatne a na vasom webe stravia viacej casu tak vas google zacne posuvat vyssie... ked uz robit SEO tak podla odporucani google a nie kadejakych ,,expertov" ktory svoje tvrdenia a postupy nemaju absolutne nicim preukazane. pretoze google algoritmy sa stale menia a klasicky SEO experti o tom nemozu nic vediet, na to by vyslovene museli pracovat v google na vyhladavacom algoritme.

cielom googlu nie je zobrazovat na prvych miestach weby s najlepsim SEO, ale weby ktore maju najvacsi resp. najrelevantnejsi prinos pre pouzivatela ktory nieco vyhladava. ak by to nerobili tak ludia prestanu pouzivat google a skonci ich brutalna adwords ryza. mysliet si, ze nejaky SEO expert v tomto presti google
- korporaciu s podstate neobmedzenymi resources, je dost naivne.
Napísať odpoveď