https://cs.wikipedia.org/wiki/Ob%C4%9B% ... Dina_smrti
Smrť obesením a iné spôsoby samovraždy
Re: Smrť obesením a iné spôsoby samovraždy
Tu máš príčiny smrti obesením vysvetlené celkom podrobne
-
qwerty-xyz
mno, takze.
Jedine co pripada do uvahy je obesenie. Problem je ze miesto z ktoreho by sa dalo spadnut cca 4 metre je takpovediac na ociach, je sanca, ze by to ktosi objavil ....
A klasika na strome je prijatelna len ak sa po par sekundach upadne do bezvedomia. cizeee je to v prdeli.... hmmm.
Nechala ta?
-
javatar
Hardcore addict
Preco potrebujes az 4 metre?
Asi chce aby mu odtrhlo hlavu. Ak dáš dlhý motúz, je to dekapitácia, ak krátky, udusenie. Dobrý kat vždy vedel odhadnúť dĺžku.
Mať ten správny stred, keď sa zlomí väz a smrť nastane okamžite, je kumšt.
Mať ten správny stred, keď sa zlomí väz a smrť nastane okamžite, je kumšt.
-
javatar
Hardcore addict
Ved toto - predpokladam, ze mu ide o zlomenie vazu alebo dekapitaciu. Co ked nemas velku vysku tak by malo zabezpecit aj bonusove zavazie nie? Proste potrebujem nejaku energiu na zlomenie vazu a ked neviem ist do rychlosti (vyska) tak mozem zvysit hmotnost. Aj ked ta rychlost je lepsia volba.
A pre pripad keby niekto tuto temu cital pre prakticke ucely tak som nasiel len toto https://www.dusevnezdravie.sk/linky-pomoci/
Zaujmave, ze na SR nemame dedikovanu 24/7 linku pre samovrahov...
A pre pripad keby niekto tuto temu cital pre prakticke ucely tak som nasiel len toto https://www.dusevnezdravie.sk/linky-pomoci/
Zaujmave, ze na SR nemame dedikovanu 24/7 linku pre samovrahov...
pravy chlap sa zastreli doma vo vani, pricom vsetko oblepi igelitom, nech nie je bordel, zavola policajtom tesne pred skutkom, necha odomknute dvere a napise jasny a strucny list na rozlucku
nic nenasere zachranarov viac ako najdenie rozkladajucej sa mrtvoly par mesiacov po udalosti, nasmradne cely byt, realitka to musi nechat vypratat, komplet vymalovat, same starosti...
pripadne podrezanie zil, ale zasadne pozdlz!
nic nenasere zachranarov viac ako najdenie rozkladajucej sa mrtvoly par mesiacov po udalosti, nasmradne cely byt, realitka to musi nechat vypratat, komplet vymalovat, same starosti...
pripadne podrezanie zil, ale zasadne pozdlz!
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vsak niekde vonku, aspon spravis sluzbu liskam
len za predpokladu, ze nebude nikomu chybat, pripadne nebude najdeny rychlo po udalosti
realita je taka, ze sa do toho zapoji policia a cez operatora budu hladat polohu mobilu, pripadne sa vyuzije i infra hladanie vrtulnikom
ak nic nenajdu priamo, musia ist do terenu policajti, pravdepodobne sa vyuzije rojnica
ak bude obzrany zverou a nebude lahko identifikovatelny, nastupuje patolog, testy DNA
personalne a materialne zdroje vysoke, nasrani policajti, neistota v rodine a dufanie v pozitivnu spravu, a to vsetko len kvoli qwertymu? rly?
realita je taka, ze sa do toho zapoji policia a cez operatora budu hladat polohu mobilu, pripadne sa vyuzije i infra hladanie vrtulnikom
ak nic nenajdu priamo, musia ist do terenu policajti, pravdepodobne sa vyuzije rojnica
ak bude obzrany zverou a nebude lahko identifikovatelny, nastupuje patolog, testy DNA
personalne a materialne zdroje vysoke, nasrani policajti, neistota v rodine a dufanie v pozitivnu spravu, a to vsetko len kvoli qwertymu? rly?
pred rokmi, ked qwerty uvazoval o siahani si na zivot tak sa objavil link na web, ktory (IIRC) prekladal cudozjazycnu publikaciu zameranu na to ako spachat samovrazdu uspesne a preco mnoho sposobov nie. podobne ako to napisal beardie: pri obeseni sa outdoor nasrati policajti ci polovnici, pri dekapitacii zase traumatizovani nalezcovia, pri skoku pod vlak nasrati ludia cestujuci z/do prace...
-
mirak2
Hardcore addict
nieco take?
ano! plus este tam bola dekapitacia za pomoci auta, ale aj travenie sa vsetkym moznym. no na tento sposob.
-
qwerty-xyz
beardie: pravy chlap sa nema cim zastrelit.
dostupnost, dostupnost.... neni cim. podrezat si ziliy nie je ako. ani ich nevidim.... rozmyslaj. toto je teoreticka tema. zrazu zistis ze najlepsie bude sa picnut. zistujes dostupnost, a spolahlivost.
Javatar. Ked mas jedine miesto kde si vies teoreticky skocit a zlomit vaz, tak musis ist na istotu. Pretoze realne hrozi ze ked to blbo zratas, tak sa neobesis, a je extremne velka sanca ze ta niekto velmi rychlo najde a zvesi dole, to nepripada v uvahu, najhorsie co na samovrazde moze byt je ked ju poseres. Pred nedavnom to jeden znamy posral, dokonca dvaja, a obaja skocili v kazajke na pakarni. jeden na mesiac, druhy na 3 mesiace.
pribrali tam ako prasata. asi im davali papat aj ked nechceli....
Cize je prijatelnejsie nech ti skokom odtrhne hlavu. uz len si vezmi, teoreticky. ti odtrhne hlavu tak ci tak si namieste mrtvy....
Problem ktory sa teoreticky riesi je ake lano zvolit, synteticke, podobne ako sa pouziva pri vyskovych pracach je extremne super z mojho pohladu, rozmysla sa vsak nad tym ci aj dobre utiahnuta slucka sa nevysmykne, chlapi. ked preluskate cely internet nikde nenajdete ako si to dat okolo krku, ci ma byt lano hned pod bradou, alebo v strede krku, alebo dole pri pleciach.
Vies ake je tazke najst dobry flek ?
mrte tazke. A ked najdes ,tak su to zo dva tri fleky kde vies teoreticky skocit aj to si nie si isty ci to konstrukcia vydrzi....Tu neide o to si chrcat a plut sliny na lane, tu ide o co najrychlejsi,najefektivnejsi,najdostupnejsi a najspolahlivejsi sposob. a tam pripada do uvahy jedine toto. . . to znamena ze bud si stlacit tepny na krku na par sekund lanom do omdletia, a potom tma (v bezvedomi neriesis zbytok) alebo si skocit tak ze ti odtrhne hlavu. je to morbidne ale ucinne.
Cize je prijatelnejsie nech ti skokom odtrhne hlavu. uz len si vezmi, teoreticky. ti odtrhne hlavu tak ci tak si namieste mrtvy....
Problem ktory sa teoreticky riesi je ake lano zvolit, synteticke, podobne ako sa pouziva pri vyskovych pracach je extremne super z mojho pohladu, rozmysla sa vsak nad tym ci aj dobre utiahnuta slucka sa nevysmykne, chlapi. ked preluskate cely internet nikde nenajdete ako si to dat okolo krku, ci ma byt lano hned pod bradou, alebo v strede krku, alebo dole pri pleciach.
Vies ake je tazke najst dobry flek ?
taky drsnak ako ty este nema zbran? zbrojak sa da vybavit za chvilu a tych par supiek za zbran snad mas, nebud looser
-
qwerty-xyz
Okrem toho cisto teoreticky. kde by si sa strelil do hlavy ? moj napad cisto teoreticky, je sa strelit ze si das pistol pod bradu, nech ti prejde cez bradu hore do hlavy, strelit sa do boku hlavy vyzera efektivne na 100% len ked si hlavu opries o strenu, pri vystrele ti necukne hlavou, lebo nema kam, a tym eliminujes moznost smyknutia sa gulky o lebku. ale ked si to das pod bradu tak neviem neviem, len taky napad.
a beardie, neprovokuj. naco. proste teoreticky sa venuj teme.
-
javatar
Hardcore addict
"V zivote by som to nanho nepovedal" je pomerne caste vyjadrenie na samovrahov.
Obesenie je neprakticke a s tou odtrhnutou hlavou len zbytocne narobis bordel...
Obesenie je neprakticke a s tou odtrhnutou hlavou len zbytocne narobis bordel...
-
qwerty-xyz
daj co je prakticke....
vazne. teoreticky sa bavime. musis rozmyslat nad dostupnostou, efektivnostou, nenapadnostou....
toto je jedine miesto kde sa o tom da teoreticky pokecat.
toto je jedine miesto kde sa o tom da teoreticky pokecat.
-
javatar
Hardcore addict
My sa tu bavime teoreticky, to ty sa tu ides zabit.
Nenapadnost nepotrebujes, prave naopak, zavolat na seba policiu ked uz je neskoro na zachranu (ci dokonca po smrti) usetri vela namahy a prostriedkov, vsak bud trocha ohladuplny. Naopak ak chces nasrat cim viac ludi tak sa v case rannej spicky prid hodit na kolajnice v metre tu v Londyne - elektrina ta zabije hned a kvalitne nasieries niekolko sto tisic ludi (zalezi od linky a stanice ale v takom pripade mi daj vediet nech si naplanujem inu cestu do prace).
Mal som rozpisany post s par velmi lahkymi sposobmi ale nikdy neviem kto vsetko toto bude citat. Ked niekto chyti "skrat" mohol by sa toho chytit.
Nenapadnost nepotrebujes, prave naopak, zavolat na seba policiu ked uz je neskoro na zachranu (ci dokonca po smrti) usetri vela namahy a prostriedkov, vsak bud trocha ohladuplny. Naopak ak chces nasrat cim viac ludi tak sa v case rannej spicky prid hodit na kolajnice v metre tu v Londyne - elektrina ta zabije hned a kvalitne nasieries niekolko sto tisic ludi (zalezi od linky a stanice ale v takom pripade mi daj vediet nech si naplanujem inu cestu do prace).
Mal som rozpisany post s par velmi lahkymi sposobmi ale nikdy neviem kto vsetko toto bude citat. Ked niekto chyti "skrat" mohol by sa toho chytit.
...a to si tu vypisoval o samopaloch, raketometoch, ako sa z toho striela a ako by si to pouzil na to, ci ono, v takej situacii, riesil s tym taky a taky problem...a pritom ani zbrojak nemas, ake pateticke. 
Daj sa zozrat kanibalovi.
Chod robit bieleho kona slovenskej mafii.
Skoc do vybehu toho letargickeho bieleho leva v bratislavskej ZOO, aby sme konecne prestali upodozrievat ZOO, ze je ten lev iba vypchaty.
Daj sa zozrat kanibalovi.
Chod robit bieleho kona slovenskej mafii.
Skoc do vybehu toho letargickeho bieleho leva v bratislavskej ZOO, aby sme konecne prestali upodozrievat ZOO, ze je ten lev iba vypchaty.
-
qwerty-xyz
nemam nemam ephram, ako som pisal, zislo z toho ... ono si vsimnes ze z posledne obdobie nejako nie som aktivny na fore.
Javatar, hod mi to do sukromnej spravy.
Javatar, hod mi to do sukromnej spravy.