Ludia Proti Europskej Etnogenocíde

Diskusie na politické témy...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ludia Proti Europskej Etnogenocíde

Príspevok od používateľa javatar »

Ja hovorim o oficialnych odhadov roznych britskych institucii.
Nechce sa mi hladat vsetky linky co som mal otvorene - https://en.wikipedia.org/wiki/Illegal_i ... ed_Kingdom snad postaci
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

jackb napísal: Problem je radikalizacia druhej a dalsich generacii potomkov ludi, ktori mohli prist na Ostrovy uz v 18. storoci.

jackb napísal: Nechces vidiet rozdiel medzi moslimami, ktori ziju na Zapade dlho a tymi, ktori prisli po 2015.
Ty v nich vidis dovod na Brexit, AfD, ÖFP, kotlebnikov a okamury.
Trochu si kakáš do pusy.

Čiže za nárast afd, ofp, kotlebov a extrémizmu celkovo nemôže nelegálna migrácia a kvóty + islamizácia Európy, ale poliaci? :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Nemoze za Brexit. Radikalizacia moslimov ma malo spolocne s kvotami. Inamovia a rekruteri su legalne. A to je chyba vizoveho systemu.
baldorex
Addict
Addict

baldorex napísal:Čiže za nárast afd, ofp, kotlebov a extrémizmu celkovo nemôže nelegálna migrácia a kvóty + islamizácia Európy, ale poliaci? :)

jackb napísal:Radikalizacia moslimov ma malo spolocne s kvotami.
Naozaj nemám slov na tvoju odpoveď. Jeden o voze, druhý o koze. Máš mozgovú kapacitu aby si si to uvedomil?
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

baldorex, to naozaj nechapes, ze za radikalizaciu moslimov v GB nemoze ilegalna imigracia?

moze za to, ze sfanatizovany imam ma v Anglicku velku zakladnu potencionalnych teroristov, napr Pakistancov, ktory tam ziju uz par generacii...

a neplet do toho AfD, FPÖ, ktorim naozaj stupli % koli nelegalnej migracii...

Kotleba na tom az tak velmi neziskal, tam by som to skor nazval tak, ze su to "protestne hlasy"...

a prestan uz splietat vsetko dokopy, lebo su to uplne ine priciny...
jackb
Redeemer
Redeemer

Nie, nemam.
Ty ale vies, ze Britom nevadia ludia, ktori pod zamienkou EU ziju v ich krajine no odmietaju sa ucit jazyk, kupovat ich potraviny, vacsinu zarobkov posielaju mimo krajinu a poberaju davky na zaklade spekulacii s pracovnym casom a pridavky na deti, ktore nikdy neboli na britskej pode...
baldorex
Addict
Addict

"baldorex, to naozaj nechapes, ze za radikalizaciu moslimov v GB nemoze ilegalna imigracia?"
- ale veď ja toto nepopieram a vôbec som o tom nehovoril.
Ja som hovoril že za nárastom extrémizmu v eú je nelegálna migrácia a nechcené kvóty + islamizácia. To je celé.
Odpoveď Jakuba bola že za radikalizáciu moslimov nemôže migrácia.
To ti príde ako logická odpoveď? Veď to je úplne iná téma...

"moze za to, ze sfanatizovany imam ma v Anglicku velku zakladnu potencionalnych teroristov, napr Pakistancov, ktory tam ziju uz par generacii...

a neplet do toho AfD, FPÖ, ktorim naozaj stupli % koli nelegalnej migracii...

Kotleba na tom az tak velmi neziskal, tam by som to skor nazval tak, ze su to "protestne hlasy"...

a prestan uz splietat vsetko dokopy, lebo su to uplne ine priciny..."
- So zbytkom v podstate súhlasím, tak ako s tvojimi predchádzajúcimi príspevkami.

Všetko dokopy splieta jakubko, keď tvrdí že za brexit môžu hlavne poliaci - či s ním v tomto súhlasíš?
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

netvrdil by som, ze LEN Poliaci ale ciastocne suhlasim, lebo je vela ludi co maka v GB, utaca minimum a peniaze koncia v jeho domovskej krajine... + ktomu vyuzivaju (nezneuzivaju) socialny system ako sa len da, comu sa necudujem lebo tam isli hlavne koli peniazom a ano velmi velka cast su prave Poliaci, ktorych je plny svet a malokde ich maju radi... ale samozrejme, ze brexit neni len o Poliakoch...
jackb
Redeemer
Redeemer

Ked za radikalizaciu moze NElegalna migracia z Blizkeho vychodu a severu Afriky, tak preco sa najkrvavejsi islamsky utok v UK stal pred Arabskou jarou?
A naozaj sposobilo brexit niekolko stovak ludi, ktorym sa podaril utek z Calais a v Doveri ich neodhalili?
baldorex
Addict
Addict

ArkanoviTigrovi napísal:netvrdil by som, ze LEN Poliaci ale ciastocne suhlasim, lebo je vela ludi co maka v GB, utaca minimum a peniaze koncia v jeho domovskej krajine... + ktomu vyuzivaju (nezneuzivaju) socialny system ako sa len da, comu sa necudujem lebo tam isli hlavne koli peniazom a ano velmi velka cast su prave Poliaci, ktorych je plny svet a malokde ich maju radi... ale samozrejme, ze brexit neni len o Poliakoch...
No ale pre jakuba je hlavný dôvod poliaci.

Dovolím si citovať sám seba:
"Áno mám priateľov v UK a viem akú povesť majú poliaci (inak tu ti zovšeobecnenie skupiny nevadí však? ). Kým povedzme nálada voči nim pomaly varila vodu, hrniec vykypel vďaka nelegálnej migrácii a moslimským útokom."
Opäť súhlasím s tvojim príspevkom.
baldorex
Addict
Addict

jackb napísal: A naozaj sposobilo brexit niekolko stovak ludi, ktorym sa podaril utek z Calais a v Doveri ich neodhalili?
Vidím že si sa chytil toho Calais ako topiaci sa slamky.

Opäť ti zdôrazňujem, že to bola odpoveď na tvoje nič netušenie o nelegálnej migrácii do UK a zdôrazňujem, že to bolo uvedené ako jedna, opakujem jedna z mnohých ciest.

Opäť argumentácia z cesty...
jackb
Redeemer
Redeemer

Tak ma prosim pouc.
Napisal som ti, ze vacsina z ilegalov su expirovane viza. Nemusi ist vobec o utecencov, ktori snad z kontinentu preletuju na lietajucich kobercoch.
baldorex
Addict
Addict

Zdroj? Potom sa môžeme baviť ďalej.

Ešte k tomu referendu, pekný článok, pozri zvlášť bod 3
http://hnonline.sk/svet/686009-co-rozho ... abouristov
jackb
Redeemer
Redeemer

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/06 ... very-year/
“David Wood, who was head of immigration enforcement at the Home Office until 2015, said that more than 1.2million illegal immigrants are currently living in Britain, predominantly after overstaying their visas.”

Ano,
“Najmä na voliča s nižšími príjmami zapôsobil argument, že Británia nemôže ovplyvniť počet migrantov, ktorí do krajiny prídu, ak aj naďalej zostane v EÚ.”
baldorex
Addict
Addict

Ďakujem ti pekne za článok. Javatar má aspoň ďalší zdroj pre potvrdenie môjho tvrdenia o milióne nelegálnych migrantov.

Ty hovoríš o pár tisícoch, resp nevieš o nelegálnej migrácii do UK, v tvojom článku je číslo 250 000 nelegálnych migrantov za rok.

Čítal si vôbec ten článok?

Ale ako vždy si sa chytil slovíčka, že"prevažne" sú to expirované víza. - bude to určite významné číslo, nepopieram, ale sú tam aj zrušené azyly a ďalšie veci súvisiace s migráciou...

jackb napísal:Ano,
“Najmä na voliča s nižšími príjmami zapôsobil argument, že Británia nemôže ovplyvniť počet migrantov, ktorí do krajiny prídu, ak aj naďalej zostane v EÚ.”
Bol tam aj dodatok, ktorý s tým súvisí a klasicky ho ignoruješ.

"Negatívne sa vyjadroval aj na adresu utečencov z Blízkeho východu." (Či pre teba sú to poliaci?) :)
DieKrupps
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DieKrupps »

beardie napísal:asi aj ja, ak by nastala situacia z roku 2015, nie je to nic nelogicke, to mas pravdu
problem ale nastava, ked by som mal svojim konanim porusit zakony nejakej krajiny, cize v podstate kazdej, cez ktoru prechadzam
po spravnosti by som mal byt vrateny do prvej bezpecnej krajiny, pripadne do poslednej krajiny pred vstupom do Schengenu a ziadost o azyl v dosiahnutej krajine by mala byt okamzite zamietnuta, tak hovori Dublinsky dohovor a ostatne migracne zakony
lenze kedze sa zakony porusuju, ked Mutti povie, tazko si zabezpecovat vlastne uzemie pred nepreverenymi ludmi
S tym sa neda nesuhlasit. Az na to, ze kontrolu svojich hranic moze kazdy stat EU riesit po vlastnej osi, aspon docasne. Ale ano, v tomto EU, resp. lidri ktori tam momentalne su zlyhali.
jackb
Redeemer
Redeemer

UK nikdy nebola v Schengene, takze tie zrusene azyly a ine su vacsinou byvali legali. Moznost, ze ludia, ktori prisli peso cez Balkan do Nemecka prejdu az do Amsteru a tam len s lodnym listkom nastupia na trajekt nie je.

Nigel sa negativne vyjadril znamena, ze v UK su miliony utecencov z Blizkeho vychodu?
DieKrupps
Light Expert
Light Expert

baldorex, ty varis z vody, chlapce. Pytas tu zdroje, ale sam ziadne nemas a ked nieco das, tak tam take tvrdenie neexistuje ( narazam na tych 90% ekonomickych migrantov ). Ked chces debatovat, tak o faktoch, nie o bludoch ktore si vymyslis a argumentujes tym, ze su to neoficialne odhady, ktore sa nikdy nemozu dostat na papier.
baldorex
Addict
Addict

Už varíš úplnú vodu. Je to článok o tom čo ovplyvnilo referendum.

Opakujem ti, čo ovplyvnilo referendum.

Čiže toto tvoje prekrúcanie je opäť mimo logiky
jackb napísal:Nigel sa negativne vyjadril znamena, ze v UK su miliony utecencov z Blizkeho vychodu?
DieKrupps
Light Expert
Light Expert

ArkanoviTigrovi napísal:typicky priklad, clovek moze byt dement ale hlavne ze vie gramatiku :lol:
evidentne nechapes rozdiel medzi utecencom a ekonomickym migrantom... skoda slov...

//autoeditácia príspevku (18 Okt 2017, 1:12)
inak by si si mohol nastudovat aspon zakladne veci ohladom utecencov a medzinarodnych dohod...
ak nemas co rozumne napisat tak tu je tema pre teba:
gramaticke-okienko-t17480.html?hilit=gr ... %20okienko
Dement predsa nevie gramatiku :) Pozri, ked sa chces na fore navazat do niekoho chapania, mal by si mat aspon tu gramatiku v poriadku, aby sa ti to hned v dalsom prispevku nevratilo. Len taka mala rada do buducna..
Napísať odpoveď