Nejde prihlasit do FTP

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Mickeymouse777
Medium Expert
Medium Expert

Nejde prihlasit do FTP

Príspevok od používateľa Mickeymouse777 »

Caute, ked sa chcem prihlasit do FTP tak mi vyhodi chybu ADRESA IP sa nenasla... Nerozumiem tomu. Hosting mam wedos.
Som na inom pc teda inej ip adrese. Doma mi ide v pohode...

DA sa to nejako zmenit respektive preco to nejde? Ci to ma zafixovanu jednu ip a adresu a to ma nepusti????
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Nejde prihlasit do FTP

Príspevok od používateľa aacid »

ci to mas zafixovane na jednu ip adresu to by si mal vediet ty, alebo provider.

si si 100% isty ze ta adresa je spravna? ide ti ju opingovat? nemas tam iny port? do web manazmentu hostingu sa dostanes?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hegy »

Ak ti to doma ide na 100% so 100% rovnakou IP adresou tak je mozno blokovana tato IP adresa, z ktorej to skusas teraz. Stava sa to napr. ked viac krat zadas zle heslo do uctu (defacto sa do FTP prihlasujes bud anonyne, ak to ide no vacsinou cez nejaky pristupovy ucet).
Mozes tu IP skusit opingovat no ak to nevrati odpoved, moze to znamenat rozne veci. Ak ti to odpoved (odozvu) vrati, tak mas zrejme nieco zle nastavene u seba (sifrovane pripojenie, preklep v IP, porte).
Mickeymouse777
Medium Expert
Medium Expert

Vo wedose mi ide prihlasit. TIe udaje co sa prihlasujem tak mi zoberie ale vo ftp nie. Teda vypisuje tu ip. skusim napisat na wedos.
Popripade kto ma wedos mohol by mi hodit screen kde co ako vyplnit vymyslene...samozrejme... Ja sa teda musim pripojit s mojou ip
co mam doma?

//autoeditácia príspevku (26 Okt 2017, 11:27)
Hegy napísal:Ak ti to doma ide na 100% so 100% rovnakou IP adresou tak je mozno blokovana tato IP adresa, z ktorej to skusas teraz. Stava sa to napr. ked viac krat zadas zle heslo do uctu (defacto sa do FTP prihlasujes bud anonyne, ak to ide no vacsinou cez nejaky pristupovy ucet).
Mozes tu IP skusit opingovat no ak to nevrati odpoved, moze to znamenat rozne veci. Ak ti to odpoved (odozvu) vrati, tak mas zrejme nieco zle nastavene u seba (sifrovane pripojenie, preklep v IP, porte).
A ako sa to opinguje? Doma mi to ide s mojou ip adresou. Ked som sa prihlasil na inom pc mimo domova tak mi to nejde. Vo wedose mi poradili nejaky program neviem nazov a tam mi to spustilo ale mne vyhovuje total comander a tam mi to nejde.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tak porovnaj ako je to nastavene v tom programe v ktorom ti to ide a ako je to v total commanderi. popripade sem hod screenshoty.
Mickeymouse777
Medium Expert
Medium Expert

Daval som to ste tie udaje presne tie iste. Tam mi to spustilo v tom programe a v total nie.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

pokial sa ti dva programy z rovnakeho pocitaca spravaju inak tak musi byt problem v tom programe ktory nejde. bud je zle nastaveny alebo ten program nieco nepodporuje. ine moznosti nie su.
Napísať odpoveď