stabilizácia pre bezzrkadlovku

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
kubesko
Amateur
Amateur

stabilizácia pre bezzrkadlovku

Príspevok od používateľa kubesko »

Zdravíčko
potrebujem stabilizáciu pre bezzrkadlovku na natáčanie propagačných a reklamných videí, cenový strop 700-800 eur, klasický úchyt pre obidve ruky, trojosová stabilizácia. Máte niekto s takým niečím skúsenosti ? Niečo už som si našiel ale ak má niekto nejaké typy tak určite si rád nechám poradiť :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: stabilizácia pre bezzrkadlovku

Príspevok od používateľa hojko »

Neviem, ze ci niekto z nas bude mat s niecim takym skusenosti. Asi ti ostanu najma zahranicne recenzie, kde urcite nieco take recenzovali. Ved ten vyber aj tak nebude daky siroky.
kubesko
Amateur
Amateur

Hej aj som si myslel, ale skúsil som. Ale možno sa niekto nájde, čo s tým má skúsenosti. Prípadne keď niečo kúpim a niekto sa bude zaujímať o podobnú vec tak mu budem vedieť povedať čo som kúpil ja.
miki15
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa miki15 »

Kúpil si nakoniec niečo či ako to dopadlo ?
kubesko
Amateur
Amateur

Bojoval som asi mesiac s tým čo kúpiť a prešiel som asi tak milión recenzí na internete. Kúpil som nakoniec toto https://www.megapixel.cz/feiyu-tech-stabilizator-mg a musel som to brať z čiech pretože to na slovensku nebolo nikde na sklade, a v nejakých recenziách upozorňovali na fejky v obchodoch ako ali atď. Inak pracuje sa s tým veľmi dobre, človek to rýchlo dostane do ruky, má to 3 osi, všetky v 360 stupňoch. Cena je podľa mňa dosť reevantná, jasné ě si to nekúpi človek čo ide na dovolenku, ale tieto veci sa pohybujú vo veľkých číslach takě s tým treba počítať že to nebude "za babku" :)
Napísať odpoveď