Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
Re: Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
Milujem tieto "argumenty" pomocou YT videí. Čím to bude, že to tu majú v obľube najmä miestni náckovia a ich pravicoví drukovači?
Fakeová opica a "černosi" = inteligencia čiernej "rasy." Veľmi inteligentné. 
Nepozeral som to, keďže sa to netýka témy, ale zavrhovanie niečoho len kvôli forme (video), je pseudointelektuálna póza.
Nie je to žiadna "pseudointelektuálna póza," je to ľahko vysledovateľný jav, ktorého typickým predstaviteľom si napr. ty. To skratkovité zmýšľanie, ktoré som naznačil vyššie, je preň typické.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
a ako ty vies, ze napr ten kybel na hlave neni zo srandy? by si sa cudoval jake somariny sme vyvadzali na kamaratovej stavbeephramko napísal: Az na to, ze vacsina z tych videi je fake, vratane toho šimpanza s AK47. To video bolo vytvorene ako sucast promo videi k filmu "Rise of the Planet of the Apes".
jackb, sam neviem, poznam cigana co si ho adoptovala biela rodina a v puberte zacal vo velkom kradnut veci z domu a zit zo dna na den, ci to bolo tym, ze mu vadilo ze je nevlastny, alebo genmi to netusim... naopak poznem ineho z nefunkcnej rodiny, strasne podmienky a hned ako mohol vypadol z domu, popri skole makal, teraz byva v BA s priatelkou (bielou) a dari sa mu... neni som v tom odbornik tak to nebudem rozoberat...
hughito, na blbost sa sa najlepsie reaguje blbostou
K otázke bielej genocídy sa vyjadroval aj David Duke na prednáške v Alabame. Hlavný dôvod prečo to sem aj dávam je, že sa vyjadruje k tomu nezničitelnemu adhominem argumentu o jeho členstve v kkk.
Čísla dokazujú že si to ty komu sa sníva, ale problémom je skôr to že si sentimentálny sebastredný ignorant nechapajuc širšie súvislosti.jackb napísal:neaplna. len teba sa tak sniva a dava ti to podporu na tvoje scestne teorie.
S temou súvisi aj:
ja sa priznam ze tie videa nikdy nepozeram, ale co su to za ludia co tie veci rozpravaju? chapete ze youtube je otvorene medium, ja ked natocim aspon trochu profesionalne video o tom ze rasizmus sposobuje demenciu a clovek trpiaci rasizmom si to nie je schopny uvedomit a teda je to vlastne beznadejny pripad, potom to video supnem na youtube a linknem ho tu, bude to pravda?
Aacid, mozno ostali niekde 10+ rokov dozadu, lebo vyprodukovat video bolo zlozitejsie. Preto sa za pravdu prijali Duchovia Doby a Koniec Hry
//autoeditácia príspevku (23 Okt 2017, 18:13)
//autoeditácia príspevku (23 Okt 2017, 18:13)
takze ked Magian zacituje cisla od Proroka Eliáša Sprostáša, tak mi prestanu predavat chlieb, lebo som biely? a vraj dedo zo Sorosky vladne svetukali520 napísal: Čísla dokazujú že si to ty komu sa sníva, ale problémom je skôr to že si sentimentálny sebastredný ignorant nechapajuc širšie súvislosti.
jackb, z psychologického hľadiska si asi tá najväčšia obeť genocídy, ak to prenesene definovať ako niekoho, komu absolútne nezáleží na budúcnosti svojich (bielych) ľudí, kým mu niekto stále "predáva chlieb" .. (ak sa vôbec považuješ za bieleho, ako tvrdíš..)
aacid, natoč ho, možno nás presvedčíš..
aacid, natoč ho, možno nás presvedčíš..
a co presne by bolo zle na tom, keby sme boli farebni? za predpokladu neznizujuceho sa IQ a socialnych negativ?
ja som spochybnil aj to, ze som biely. zase vedia hraci HC-Nacek viac ako ja. super.
bielym ludom nie je na severnej pologuli systematicky ublizovane v prospech inej ako bielej populacie. takze nema dovod si lamat hlavu nad ich buducnostou. dalsia vec je, ze mne je ukradnuty kazdy, kto dostane sancu vytvorit si buducnost, ale premrha ju. a je jedno ci je Klingon, vesmirne zele, alebo snehobiela kotleba.
bielym ludom nie je na severnej pologuli systematicky ublizovane v prospech inej ako bielej populacie. takze nema dovod si lamat hlavu nad ich buducnostou. dalsia vec je, ze mne je ukradnuty kazdy, kto dostane sancu vytvorit si buducnost, ale premrha ju. a je jedno ci je Klingon, vesmirne zele, alebo snehobiela kotleba.
ty ale proste stale nie si pochopit ze medzi clovekom bielej farby a inej farby nie je ziadny realny rozdiel. preco by mi teda malo zalezat na buducnosti bielych ludi a nie proste na buducnosti ludi?
toto je proste strasna tupota, vesmir je nekonecne velky, je v nom nekonecne vela galaxii, v tej nasej galaxii su miliardy hviezdnych sustav a cela ludska populacia sa nachadza na jednej planetke obiehajucej okolo jednej z tych hviezd. jeden blby meteorit moze vyhubit celu ludsku populaciu len tak a ty tu riesis "buducnost bielych ludi"...
nikdy som nepochopil tento patriotizmus ci rasizmus. preco sa nestarat o buducnost ludstva ale len o buducnost istej skupiny? preco nie si extremista ktoreho zaujima dobro homo sapiens sapiens?
toto je proste strasna tupota, vesmir je nekonecne velky, je v nom nekonecne vela galaxii, v tej nasej galaxii su miliardy hviezdnych sustav a cela ludska populacia sa nachadza na jednej planetke obiehajucej okolo jednej z tych hviezd. jeden blby meteorit moze vyhubit celu ludsku populaciu len tak a ty tu riesis "buducnost bielych ludi"...
nikdy som nepochopil tento patriotizmus ci rasizmus. preco sa nestarat o buducnost ludstva ale len o buducnost istej skupiny? preco nie si extremista ktoreho zaujima dobro homo sapiens sapiens?
jackb, ale zase si nám sklzol niekde.. Ty už perlíš, proste to nie je diskusia (ak vôbec o to niekedy šlo z tvojej/vašej strany).
Už to tu bolo omieľané, ale asi ešte aj bude. Ak tu niekto zdieľa video, hoc aj článok, neznamená, že účinkujúci diskutér/aktér/rečník je ten najsamlepší a že by sme sa mali riadiť podľa jeho slov. Takisto neznamená, že ak niečo zdieľame, tak sa s ním musíme o dušu vo všetkom zhodovať. Je to nonsens. V prvom rade to je opísanie reality z jeho strany, porovnávanie faktov, štatistík, udalostí, atď., a je už čisto logicky na samom človeku či si to posúdi vlastnou kritikou a potom sa s tým stotožní.
(Týmto som reagoval na to, čo bolo napísané na tie videá a týýých ľudí, čo si to vlastne dovolia ich robiť.)
//autoeditácia príspevku (Pon 23 Okt 2017, 20:23)
Už to tu bolo omieľané, ale asi ešte aj bude. Ak tu niekto zdieľa video, hoc aj článok, neznamená, že účinkujúci diskutér/aktér/rečník je ten najsamlepší a že by sme sa mali riadiť podľa jeho slov. Takisto neznamená, že ak niečo zdieľame, tak sa s ním musíme o dušu vo všetkom zhodovať. Je to nonsens. V prvom rade to je opísanie reality z jeho strany, porovnávanie faktov, štatistík, udalostí, atď., a je už čisto logicky na samom človeku či si to posúdi vlastnou kritikou a potom sa s tým stotožní.
(Týmto som reagoval na to, čo bolo napísané na tie videá a týýých ľudí, čo si to vlastne dovolia ich robiť.)
//autoeditácia príspevku (Pon 23 Okt 2017, 20:23)
Za tohto predpokladu by sme boli v inom vesmíre. Žiaľ, nie sme.beardie napísal:za predpokladu neznizujuceho sa IQ a socialnych negativ?
Otazka rasy neni len o farbe.beardie napísal:a co presne by bolo zle na tom, keby sme boli farebni? za predpokladu neznizujuceho sa IQ a socialnych negativ?
Rozdieli tam sú na fyzickej aj mentalnej urovni.aacid napísal:ty ale proste stale nie si pochopit ze medzi clovekom bielej farby a inej farby nie je ziadny realny rozdiel.
Lebo sú to dve tie isté prepojené nádoby. Buducnosť ľudstva nemôže existovať keď zanikne jedna z jeho najtvorivejších zložiek.preco by mi teda malo zalezat na buducnosti bielych ludi a nie proste na buducnosti ludi?
Okrem toho tvoje závery o "patriotizme" a "rasizme" vychádzajú z mylnych predpokladov a jedná sa o lživé interpretacie, viac tu https://deliandiver.org/2017/10/normalu ... avici.html
rebuss, zidna genocida bielych na severnej pologuli sa nedeje. chemtrails je vymysel. mlieko v chladnicke nepokazil Soros a uz vobec nie na prikaz Mudrcov zo Siona.
niet o com diskutovat, ked nieco neexistuje, alebo je to volovina ako voda v kosi.
kali, to je daka chyba. tvoj link pise o dakej komunistickej odnozi: boj proti kapitalu a sakularizmu, prehnana ekologia, branne cvicenia. to je prave ta lavica, ale zabaci lud sa to hanbi priznat, preto nazyva kazdeho ineho lavicakom.
niet o com diskutovat, ked nieco neexistuje, alebo je to volovina ako voda v kosi.
kali, to je daka chyba. tvoj link pise o dakej komunistickej odnozi: boj proti kapitalu a sakularizmu, prehnana ekologia, branne cvicenia. to je prave ta lavica, ale zabaci lud sa to hanbi priznat, preto nazyva kazdeho ineho lavicakom.
to je rozdiel aj medzi mnou a tebou. aj medzi kotlebom a mazurekom... a trapi to niekoho? je za to jeden lepsi ako druhy? ma jeden vacsie pravo na zivot ako druhy?kali520 napísal:Rozdieli tam sú na fyzickej aj mentalnej urovni.
ale ta kultura, tie vedemosti nezaniknu, len sa zmiesaju s inymi narodmi. miesanie narodov nie je ziadna novinka, to sa deje uz tisice rokov. preco to zacina vadit az teraz?kali520 napísal:Lebo sú to dve tie isté prepojené nádoby. Buducnosť ľudstva nemôže existovať keď zanikne jedna z jeho najtvorivejších zložiek.l
Nikde nespochybňujem pravo niekoho na život.aacid napísal:to je rozdiel aj medzi mnou a tebou. aj medzi kotlebom a mazurekom... a trapi to niekoho? je za to jeden lepsi ako druhy? ma jeden vacsie pravo na zivot ako druhy?
Fakt, že civilizacie a kultúri naprieč celou ľudskou historiou zanikali dokazuje, že toto tvrdenie je omyl.ale ta kultura, tie vedemosti nezaniknu, len sa zmiesaju s inymi narodmi. miesanie narodov nie je ziadna novinka, to sa deje uz tisice rokov. preco to zacina vadit az teraz?
Nová pravice nevznikla s ambicí stát se další pravicovou politickou stranou. Tradiční vymezení levice a pravice pro sebe považovali za nevhodné, a jen neochotně přijali tuto nálepku vytvořenou nepřátelským tiskem. V mnoha ohledech tak jejich hodnoty připomínají smýšlení evropských a amerických „liberálů“ ještě předtím, než byl liberalismus zcelajackb napísal:kali, to je daka chyba. tvoj link pise o dakej komunistickej odnozi: boj proti kapitalu a sakularizmu, prehnana ekologia, branne cvicenia. to je prave ta lavica, ale zabaci lud sa to hanbi priznat, preto nazyva kazdeho ineho lavicakom.
pohlcen politikou identity pro všechny skupiny s výjimkou bělochů. Proto k sobě Nová pravice láká nové příznivce z řad „vyléčených“ liberálů, libertariánů, konzervativců i lidí dříve apolitických.
Program je cista lavica. Vsetko co zabiaci pripisuju domnelym lavicakom.
A práve toto je ten problém. Každý si myslí, že to má vôbec nejakú šancu na prežitie. Nie je to nič iné než prispôsobovanie sa dnes už tak dost liberálnym myšlienkam a zákonom. Preto to je odsúdené na zánik, alebo inými slovami točenie sa v kruhu. Alebo to ešte v prípade budúceho vyhrotenia situácií globálne môže teraz pôsobiť ako istý medzistupeň, ale tomu veľkú váhu nedávam.kali520 napísal:Proto k sobě Nová pravice láká nové příznivce z řad „vyléčených“ liberálů, libertariánů, konzervativců i lidí dříve apolitických.
http://www.washingtonexaminer.com/leftist-drexel-professor-dreaming-of-a-white-genocide/article/2610380
Žiadna "genocída sa nedeje" a preto je v hlavách ľavicových pomätencov (ako tento "profesor") v poriadku, písať o tom, že si ju želajú.. Veď len "satira", aké vtipné..
Žiadna "genocída sa nedeje" a preto je v hlavách ľavicových pomätencov (ako tento "profesor") v poriadku, písať o tom, že si ju želajú.. Veď len "satira", aké vtipné..
Ľavicoví pomätenci by sa mali odpratať niekde do čiernej Afriky a tam učiť tie opice, ktoré už majú problém aj s číslami.
http://www.czechfreepress.cz/podoteky/u ... sista.html
http://www.czechfreepress.cz/podoteky/u ... sista.html