Smrť obesením a iné spôsoby samovraždy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Smrť obesením a iné spôsoby samovraždy

Príspevok od používateľa aacid »

ja by som sa proste hecol a tu zbran si vybavil, je to najistejsie. prilozit k spanku a je velmi mala sanca ze sa netrafis. nemam to nastudovane ale pri urcitom type naboja ti ani nevylezie z druhej strany a akurat ti rozslaha mozog na kasu. prikladat si zbran pod bradu je strasne riziko ze sa netrafis, predsalen ta vzdialenost od mozgu je vacsia a staci len trochu zly uhol a poleti mimo.

najistejsie a najjednoduchsie mas podla mna podrezat si zily. nevrav mi ze je to fakt problem byt niekde na hodinu sam... pokial byvas s niekym, tak treba vychytit cas ked nie je doma, idealne odcestovany niekde daleko. alebo fakt zdrhnut niekam do lesa, ale realne aj keby si si o tretej v noci sadol niekam do tmavej ulicky tak sanca ze ta niekto najde (a bude sa o teba zaujimat) je minimalna. ale chapem ze chces mat 100% istotu tak to nespravis.

inak pre mna dream suicide je OD. proste by som sa napichal heroinom alebo niecim takym a aspon si to uzil (mozno). tak odchadzaju rockove hviezdy :D

ale velmi sa mi paci ako vsetci riesite nezanechat po sebe bordel, nerobit nervy policajtom ci netraumatizovat pribuznych... ja keby som sa chcel zabit tak by mi bolo asi uplne fuk co bude po tom, sak sa idem zabit, potom uz nebude pre mna.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

qwerty-xyz napísal:Okrem toho cisto teoreticky. kde by si sa strelil do hlavy ?
osvedcena varianta je predsa do spanku tak, aby to slo sikmo do talamu, co je brana vedomia

pripadne klasika do stredu cela

zrovna toto mi pride ako najjednoduchsie riesenie

ak chces nasrat len male mnozstvo ludi, tak mozes ist na strelnicu, asi by som im poslal na ucet par sto euro na cistenie zbytkov, to by mohlo kompenzovat to negativne okolo

aacid: my nie sme sebestredni zmrdi :P
afaik, ak sa hodis pod Sinkansen v Japonsku, tak su od rodiny vsetky naklady vymahane
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Cielom nie je kohosi nasrat. . . .takze aj javatarove peipomienky su proste blbost. Principiálne kazdy musi mysiet na co najmensie skody. Rsp mal by.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

jasne, ja to len beriem tak ze ak si chce niekto zobrat zivot tak ho asi trapia ine veci ako ci bude teta nasrata ze musi umyvat podlahu od krvi.
qwerty-xyz

Tak to hej. Kazdopadne. Teoreticky potrebujes ked planujes stale nejaku pripravu. To znamena ze ked si si isty a nemas cas tak riesis veci logicky co najefektivnejsie a potrebujes 100% istoty. Chapes.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

zabitim sa chces len ujst od problemov?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Nebudem ti pisat SS uz tu boli opisovane nehody pri autoerotike, staci spravit to iste + nastavit oneskoreny email, spravu alebo telefonat s nahravkou. Nenarobis bordel, ziadna krv, creva si precisti predtym. Ak nastavis svoje "udanie" na 12-16 hodin po planovanom akte tak mas aj poistenie v pripade, ze len upadnes do bezvedomia a ak sa nahodou preberies tak nebude okolo teba plno doktorov.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Prejav láskavosť a samaritánstvo a sprav atentát na predvolebnom mítingu SMER-SD alebo Agrofert.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Zivot aj bez samovrazdy prebehne neskutocne rychlo, tak naco si ho este skracovat..
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

s tym suhlasim, clovek ma 30 rokov, cize 2/5 zivota za sebou a este nic poriadne nestihol, aspon v mojom pripade

kazdopadne, qwertymu GL&HF, nech sa rozhodne akokolvek
qwerty-xyz

:| dik.

dufajme ze vsetko dobre dopadne.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Mi pri čítaní príspevkov v téme napadlo toto:

beardie napísal:ak sa hodis pod Sinkansen v Japonsku, tak su od rodiny vsetky naklady vymahane
Aj u nas sa ZSSK hlasi do dedicskeho konania a domaha sa nahrady skody. Plus moze to vyzerat tak, ze samovrazda sposobom "skocim pod vlak" je na Slovensku momentalne najpopularnejsia, pretoze najma take reportaze prinasa vecerne spravodajstvo na Slovensku, ale tie top sposoby samovrazdy su u nas ine. Okrem toho, ked si date do googla "vlak amputoval koncatinu", tak vam to vyhodi plno linkov na spravodajske weby, ktore hovoria o neuspesnych pokusoch samovrazd skokom pod vlak, kedy dana osoba prezila. Aka toho cloveka caka buducnost? Na Slovensku je pokus o samovrazdu stale trestny cin, za ktory je sadzba cca. 2 roky. Je to kvoli tomu, aby sa nemuseli viest zdlhave konania, pisat posudky atd. atd., aby sa rozhodlo, ci clovek je svojpravny alebo nie a aky je jeho psychicky stav. Takto moze byt hned hospitalizovany, pretoze to dostane prikazom zo sudu. Takze po 2 rokoch sa dostanes zo psychiatrie, kedze nemas nohy, tak dostanes uzasny invalidny dochodok 300 euro a zaroven sa ti ohlasia poskodeni, napr. ta zeleznicna spolocnost, ktora od teba zacne vymahat skodu par desiatoktisic euro.
(Su aj pripady neuspesnych samovrazd, ktore naplnaju skutkovu podstatu aj dalsich trestnych cinov, ako vseobecne ohrozenie a podobne, takze si clovek moze zarobit na problemy aj este viac.)
aacid napísal:velmi sa mi paci ako vsetci riesite nezanechat po sebe bordel, nerobit nervy policajtom ci netraumatizovat pribuznych... ja keby som sa chcel zabit tak by mi bolo asi uplne fuk co bude po tom, sak sa idem zabit, potom uz nebude pre mna.
Si vnimavy. :wink: Lebo prave toto moze byt jeden z takych indikatorov, ze to clovek nemysli vazne. Casto sa tema kontroly "co so mnou bude po smrti" objavuje v psychoterapii zomierajucich ludi. Je to pravdepodobne prejav pudu sebazachovy, ze ludia sa len velmi tazko zmieruju s myslienkou, ze v okamihu smrti prestava existovat akekolvek "ja" a preto otazka "co so mnou bude po smrti" je uplne iracionalna.
Spravne si upozornil na to, ze ludom s hlbokou klinickou tendenciou je uplne jedno, co bude s ich telom. Oni vidia v smrti jedine vychodisko z tej (z ich pohladu) neriesitelnej situacie. Vacsina z nich vnima svoju smrt tak, ze svojej rodine ale aj spolocnosti, urobia dobru sluzbu a konecne spravia nieco uzitocne. Focus takto zmyslajuceho cloveka je dlho zamerany na seba, na svoje vlastne vnutorne prezivanie. Ziju v takej svojej vlastnej malej bublinke, z ktorej je velmi tazke zaujat nejaku inu perspektivu, ako napriklad perspektivu inej osoby...ako sa asi bude citit rusnovodic, ktory ma zrazi? ako sa budu citit moji rodicia, ktori ma maju radi, ked budu pochovavat rozsekane casti mojho tela po zrazke s vlakom? atd.

Inak moj osobny top sposob samovrazdy je sediet na atomovej bombe v case vybuchu. V KLDR mam asi teraz sancu. :lol:

Sposob, akym by som nechcel rozhodne zomriet je utopenie, pad z vysky alebo nejaky hlupy sposob umrtia, kedy by sa potom nielen ludia, co ma poznali pytali, ci je to naozaj pravda.
Spoiler
Jeden znamy nedavno zomrel tak, ze pred vchodom do bytovky maju take 3 male schodiky. Isiel v noci z baru, pravdepodobne sa snazil si otvorit vchodove dvere tym magnetom, ale neudrzal rovnovahu a spadol dozadu bud na tie male schodiky alebo na chodnik. Telo nasli skoro rano hned tam pri vchodovych dverach. Zlomeny vaz, okamzita smrt.

Na strednej, ked sme v tretiaku chodili tancovat a pripravovat sa na vencek, tak sa jedna spoluziacka u seba doma v kupelni smykla alebo odpadla, to sa uz asi nedozvieme. Hasici museli vyrazit dvere. Tiez si chúďa zlomila vaz.
qwerty-xyz

preto vlaky nepripadaju do uvahy ....

:|
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Dik chlapi, momentalne pre mna velmi zaujimava tema, pokial prestanem chodit na forum, tak viete preco. :(
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Oh c'mon, co s vami je ludia? Co sa take strasne moze stat, ze jedine riesenie je taketo definitivne?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

vianoce su este daleko.

podte sa o tom rozpravat tu na fore... zalozte nove konto ak si nechcete pokazit image :) nemam nic proti sebevrazdam, ale casto sa problemy daju vyriesit aj menej finalnym sposobom.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

melonSVK napísal:Oh c'mon, co s vami je ludia?
jesenna depresia, Dusickove obdobie, sychrave pocasie... na niekoho to dokaze dopadnut
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

V tom prípade klasika, určite to tu už bolo spomínané: žily sa režú pozdĺžne, hlaveň pištole sa vkladá do úst, mierne smerovaná nahor (nikdy nie zvonka a zdola na bradu), skáče sa z dostatočnej výšky a tam, kde nerastú stromy..

Ale ako určite to nie je téma na vtipkovanie, ak má niekto problémy, určite sa dajú riešiť aj inak. Treba sa ozvať kamarátom, rodine, blízkym, prípadne môže pomôcť aj odborná pomoc.
qwerty-xyz

Nechcem ti brat iluzie, ale je vela veci co sa vyriesit nedaju. Proste nedaju. Rodina na vela veci serie a znami tak isto. Psychiater ti este poradi aby si o tom tolko nekecal a keby mohol tak ti da aj spagat do ruky....ten ma toho tolko na hlave ze keby sam nezral tabletky tak si to uz hodi tiez. . . .bez srandy teraz.
Toto neni o vyplakavani sa. Toto je o najdeni rychleho , efektivneho a bezbolestneho riesenia.

Cisto teoreticky: doma na rebrine? Plan je zastavit prisun krvi do mozgu a omdliet do minutky.... co sa bude diat potom mi je jedno. Ale hodinka by mala stacit.kur*a.... dusenie sa nejako nepripada do uvahy. Ked sa clovek pokusa sam uskrtit zatlacenim si na tepny tak stav je ze do omdletia.... potom su z toho len bolesti hlavy na pol dna ale nejako takto by to hadam sakra mohlo ist.

Plus to neni len tak. Ked mas zdravy rozum musis veci naplanovat. Ist k notarovi. Spisat oficialny zavet a vymysliet si nejaku fesst dobru pi*ov*** preco to potrebujes aby ti uveril. Aj to na teba bude pozerat podozrievavo. Je toho vela no. A este sa tvarit pred vsetkymi ze vsetko je OK to nenormalne vycerpava.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

co tu furt riesis? mas tu na 19 stranach napisanych x moznosti. vyriesit sa da vsetko, je to len na ochote a voli
Napísať odpoveď