ale veď sú, či podľa teba nie?rebuss napísal: Najviac je ale zábavný ten proti-argument (na všetko): Veď oní sú fašisti, a s tými sa nedebatuje ani nespolupracuje! Jasná odpoveď, ktorá má zvrhnúť všetko zo stola, však.
Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Očividne nie, takisto ako ma problém s tým ze ľudstvo ako také sa zhodlo že holokaust je zlý.
Takisto má problém s demokraticky nezavadnymi postupmi proti Kotlebovi.
Obraz nech si už každý spraví sám.
Takisto má problém s demokraticky nezavadnymi postupmi proti Kotlebovi.
Obraz nech si už každý spraví sám.
neviem ci som to pisal tu alebo do inej temy, ale rebuss nam tu presne ukazuje to co som pisal, klasicky konspirator, pokial ten jeho vyvoleny spravi nieco (zakaze divadelne predstavenie), je to uplne v poriadku, lebo sak ma na to pravo. pokial ale druha osoba spravi to iste jeho vyvolenemu (posta sa rozhodne nerozosielat letaky), tak je to konspiracia, spiknutie, politicky tlak a neviem co vsetko...
to je ten dvojaky meter.
to je ten dvojaky meter.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
poznam jedneho starostu, ktory nepovolil stretnutie LSNS v jeho obci a ziadny vonkajsi tlak nebol na neho vyvinuty. jednoducho nema rad fasistov
možno je len chorý..DEVZYO1G napísal:Očividne nie, takisto ako ma problém s tým ze ľudstvo ako také sa zhodlo že holokaust je zlý.
v každom prípade tu predkladá len tvrdenia na základe svojej viery že to tak proste je, čo sa vymyká konštruktívnej diskusii tak by ma zaujímalo prečo s ním bojujete? lebo z mojej skúsenosti je to to isté ako presvedčiť kresťana že boh neexistuje.
Ale vonkajší tlak je fajn, veď veľakrát zabralo to, že ľudia sa začali ozývať, písať starostom/resp. daným ľuďom, že počkať, poskytujete priestor fašistom na ich propagandu? To sa mi nepáči a protestujem proti tomu. A zabralo to. Tuto rebuss si myslí, že to riadi nejaký Soroš alebo ja neviem či Fico a zakazujú daným starostom alebo komu poskytovať priestory ĽSNS.guess.whoo napísal:poznam jedneho starostu, ktory nepovolil stretnutie LSNS v jeho obci a ziadny vonkajsi tlak nebol na neho vyvinuty. jednoducho nema rad fasistov
-
guess.whoo
Redeemer
tak ludia o niecom takom ani netusili. oslovila ho strana a on to ihned zamietol.
a pre ludi ako rebuss - nie, Soros ani nikto iny mu neposlal ziadne peniaze na ucet ani mu nebolo pohrozene
a pre ludi ako rebuss - nie, Soros ani nikto iny mu neposlal ziadne peniaze na ucet ani mu nebolo pohrozene
Ty to tu robíš každým príspevkom, mimoto si ani nevedel reagovať na "ten dvojaký meter", to je už slippery slopeDEVZYO1G napísal:Netrápnuj sa už viac prosím.
To bola reakcia na ten všeobecný argument.harrison314 napísal:Pred par prispevkami si tvrdil, ze je to na internete a kazdy si to moze dohladat. Tak prosim, ukaz nam kde to je.
Neviem o tom, že by sa doposiaľ previnili nejakým fašizoidným činom, ty hej?TK1991 napísal:ale veď sú, či podľa teba nie?
Zase, že zlýDEVZYO1G napísal:Očividne nie, takisto ako ma problém s tým ze ľudstvo ako také sa zhodlo že holokaust je zlý.
O nijakom Sorošovi som nepísal, to sú len vaše bludné fantázie.guess.whoo napísal:a pre ludi ako rebuss - nie, Soros ani nikto iny mu neposlal ziadne peniaze na ucet ani mu nebolo pohrozene
Čiže holokaust je stará a smiešna propaganda, áno? Čiže ako si to máme vysvetliť? Udial sa? Neudial? Alebo sa udial inak ako je postavený všeobecný vedecký konsenzus?
Ty reprezentuješ bežný mentálny svet kotlebovcov.. sa potom nečudujte, že plno ľudí s čímsi pod. nechce mať nič spoločné, nieto vám ešte poskytovať priestory na "propagandu."
Ty reprezentuješ bežný mentálny svet kotlebovcov.. sa potom nečudujte, že plno ľudí s čímsi pod. nechce mať nič spoločné, nieto vám ešte poskytovať priestory na "propagandu."
-
guess.whoo
Redeemer
ludstvo bolo prinutene do coho? verit faktom o tom, ze v taboroch a mimo nich bolo vyhladenych niekolo desiatok tisic ludi? ti, co to prezili boli tiez niekym zaplateni alebo zastrasovani ked o tom podavali svedectva? toto ma naozaj zaujima ako ludia ako ty vnimaju toto obdobie nasich dejin
-
AllGoneDead
Medium Star
Mozno by si nemal reagovat vymyslenymi agrumentmi, ktore nemas cim podlozit, ak chces aby niekto bral aspon trochu vazne co pisesrebuss napísal:To bola reakcia na ten všeobecný argument.
Takze o clenstve v rozpustenej strane(s jasne fasistickymi ideami) nic nevies?rebuss napísal:Neviem o tom, že by sa doposiaľ previnili nejakým fašizoidným činom, ty hej?
Podla toho co si napisal sudim, ze si myslis, ze holokaus bol vlastne celkom v pohode.rebuss napísal:Zase, že zlýOčividne, ako už písal -AA-, žiješ v alternatívnej realite. Nie, ľudstvo sa nezhodlo. Bolo prinútené, a je tomu tak aj dnes. Penalty vo forme niekoľko ročného väzenia len z toho, že si niekto dovolí spochybniť tu starú a smiešnu propagandu
Okrem toho zjavne znovu reagujes na "vseobecny argument", a pises nepodlozene hluposti. Alebo nam spristupni nejaky material, ktory by podporil tvoje tvrdenia.
Nie, ty si tvrdil že Kotlebovi rušia resp. neposkytujú priestor na základe politického nátlaku a objednávky. Dokáž to.rebuss napísal:To bola reakcia na ten všeobecný argument.
Očividne nevieš čo je slippery slope, to nevadí.
Reakcia na dvojaký meter :
Situácia 1 : Kotleba zo svojho presvedčenia zruší divadlo, lebo je vulgárne, verí že navádza na nesprávne hodnoty. (tak som to oddôvodnenie vnimal ja, ak to bolo inak, kludne ma oprav). Všetko je v poriadku.
Situácia 2 : Súkromná firma zruší Kotlebovi míting, taktiež z vlastného presvedčenia, lebo verí, že Kotlebova strana má protidemokratické a fašistické sklony. V tomto prípade už však ide o cenzúru, politické nátlaky ba dokonca politickú objednávku.
Ty to stále nevidíš?
nieco k teme:
Toto nie je téma o holokauste, je tu vlastná téma, mimoto o tom už bolo popísané primerane dosť. Ale samozrejme, ak sa vám poskytne kopec dôkazov a argumentov, tak potom to je už "recyklovanie konšpirácií" a bla bla.hughito napísal:Čiže holokaust je stará a smiešna propaganda, áno? Čiže ako si to máme vysvetliť? Udial sa? Neudial? Alebo sa udial inak ako je postavený všeobecný vedecký konsenzus?
Veriť tomu, že tam trpeli a zomierali v najväčšej miere Židia. To je ten hlavný faktor, a ktorý sa popiera, z ktorého potom jasne vyplýva mašinéria v podobe financovania Izraela v podobe "výplatného".guess.whoo napísal:ludstvo bolo prinutene do coho? verit faktom o tom, ze v taboroch a mimo nich bolo vyhladenych niekolo desiatok tisic ludi? ti, co to prezili boli tiez niekym zaplateni alebo zastrasovani ked o tom podavali svedectva? toto ma naozaj zaujima ako ludia ako ty vnimaju toto obdobie nasich dejin
Možno by si mal začať používať internet a aj trochu rozumu k tomu.AllGoneDead napísal:Mozno by si nemal reagovat vymyslenymi agrumentmi, ktore nemas cim podlozit, ak chces aby niekto bral aspon trochu vazne co pises
Skús rozobrať tie ideje.AllGoneDead napísal:Takze o clenstve v rozpustenej strane (s jasne fasistickymi ideami) nic nevies?
Nie je téma o holokauste.AllGoneDead napísal:Podla toho co si napisal sudim, ze si myslis, ze holokaus bol vlastne celkom v pohode.
Nie je téma o ... Mimoto ako som spomínal, o tom už bolo popísané dosť. Stačí si pozrieť príslušné témy.AllGoneDead napísal:Alebo nam spristupni nejaky material, ktory by podporil tvoje tvrdenia.
Kopec dôkazov a argumentov.. 
rebuss toto naozaj nema zmysel, niekolko ludi sa tu pokusa o konstruktivnu diskusiu, ale ty namiesto argumentovnia robis zo seba hlupaka a cielene sa vyhybas odpovediam tym ze sa odkazujes na ine temy, tak aky to ma zmysel? vacsina ludi tu na fore si to vezme tak, ze jednoducho nemas argumenty tak vymyslas ..
a samozrejme ze to je ta vacsina, ktora bola prinutena mysliet si ze holokaust bol zly
inak dnes mi v kontexte tohto celeho napadol model M. Scott Pecka, ktory sa zaobera spiritual growth. Odporucam si to precitat, je to zaujimava teoria o tom ako sa clovek duchovne rozvija.
http://www.whale.to/b/peck1.html
Co je este zaujimavejsie je ze o tomto modeli pisal aj Zem & Vek, ktori sa podla mna vidia ako posledna faza, teda mystici, ktori sú nepochopení scientific komunitou a ziju v akomsi "vyssom" , mystickom svete. Viď butthead a rozni konšpiratori navôkol.
a samozrejme ze to je ta vacsina, ktora bola prinutena mysliet si ze holokaust bol zly
inak dnes mi v kontexte tohto celeho napadol model M. Scott Pecka, ktory sa zaobera spiritual growth. Odporucam si to precitat, je to zaujimava teoria o tom ako sa clovek duchovne rozvija.
http://www.whale.to/b/peck1.html
Co je este zaujimavejsie je ze o tomto modeli pisal aj Zem & Vek, ktori sa podla mna vidia ako posledna faza, teda mystici, ktori sú nepochopení scientific komunitou a ziju v akomsi "vyssom" , mystickom svete. Viď butthead a rozni konšpiratori navôkol.
Nie je tymto mystikom zvlastne, ze vedia o utajenych planoch roznych tajnych skupin, o vsetkych moznych suvislostiach, ako sa nas kdekto snazi obabrat, okradnut, vyhladit, ktori bohati ludia tahaju za nitky a kto s nimi spolupracuje...ale taku jednoduchu vec ako, ze ake cisla padnu teraz v piatok v eurojackpote, tak to nevedia? A ako si to vysvetluju? Je loteria tiez chazarske zmanipulovane spiknutie?
Druha pre mna rovnako zahadna skupina su fasisti, ktori demokraciu nenavidia. Keby sa dostali k moci, tak ju zrusia a "optimalizuju" pocty ludi, ako casto sami s hrdostou vravia. Ak s nimi nesuhlasite, tak ste hned zid, gej, komunista, vlastizradca alebo najnovsie slnieckar...a uz nasleduju vyhrazky fyzickou likvidaciou, ze sa zobudite a budu pri vas clenovia LSNS, stavanie kandelabrov, plyn. Ale akonahle sa tymto fasistom nieco nezda alebo nepaci, tak na plnu hubu dokazu bliakat o tom, ze su porusovane ich prava, ktore im garantuje ustava tohto demokratickeho statu.
A odkaz pre fasistov ku kauze hotel: Ked vas niekto bojkotuje, je to vyjadrenim nazoru daneho cloveka alebo institucie, garantovanu presne tym istym pravom na slobodu prejavu, ktorym sa tak casto ohanate.
Totalita by vyzerala tak, keby ste vysli z domu v tom zelenom triku a z prveho policajneho auta, ktore by nahodou preslo okolo vas, by vyskakali fizli a naje*ali vam obuskami po gebulach.
Druha pre mna rovnako zahadna skupina su fasisti, ktori demokraciu nenavidia. Keby sa dostali k moci, tak ju zrusia a "optimalizuju" pocty ludi, ako casto sami s hrdostou vravia. Ak s nimi nesuhlasite, tak ste hned zid, gej, komunista, vlastizradca alebo najnovsie slnieckar...a uz nasleduju vyhrazky fyzickou likvidaciou, ze sa zobudite a budu pri vas clenovia LSNS, stavanie kandelabrov, plyn. Ale akonahle sa tymto fasistom nieco nezda alebo nepaci, tak na plnu hubu dokazu bliakat o tom, ze su porusovane ich prava, ktore im garantuje ustava tohto demokratickeho statu.
A odkaz pre fasistov ku kauze hotel: Ked vas niekto bojkotuje, je to vyjadrenim nazoru daneho cloveka alebo institucie, garantovanu presne tym istym pravom na slobodu prejavu, ktorym sa tak casto ohanate.
Totalita by vyzerala tak, keby ste vysli z domu v tom zelenom triku a z prveho policajneho auta, ktore by nahodou preslo okolo vas, by vyskakali fizli a naje*ali vam obuskami po gebulach.
To rovnako mozem o tebe povedat, ze si mystik, ked citas co ja viem, napr. dennik-nDEVZYO1G napísal: Co je este zaujimavejsie je ze o tomto modeli pisal aj Zem & Vek, ktori sa podla mna vidia ako posledna faza, teda mystici, ktori sú nepochopení scientific komunitou a ziju v akomsi "vyssom" , mystickom svete. Viď butthead a rozni konšpiratori navôkol.
-
harrison314
Hardcore addict
rebuss to dal na Uhrika.
Mozno prave loteria nie je zmanipulovana a preto o tom nevedia, mozno ich tajomna schopnost je tu na to, aby zabranili tomu zlemu vo svete...ephramko napísal:Je loteria tiez chazarske zmanipulovane spiknutie?
Ono dalsia vec je ta, ze mnohi z ich podporovatelov si neuvedomuju, ze keby bolo LSNS pri moci, tak by boli sami zoptimalizovani, lebo by nesplnali ideali strany, alebo by stacilo, ze by mali trosku iny nazor. A taktiez, ze za druhej svetovej vojny by lahko skoncili v koncntraku, lebo maju od ariskej rasy a idelaneho nemca neskutocne daleko a su to slovaci.ephramko napísal:Druha pre mna rovnako zahadna skupina su fasisti, ktori demokraciu nenavidia. Keby sa dostali k moci, tak ju zrusia a "optimalizuju" pocty ludi, ako casto sami s hrdostou vravia. Ak s nimi nesuhlasite, tak ste hned zid, gej, komunista, vlastizradca alebo najnovsie slnieckar...a uz nasleduju vyhrazky fyzickou likvidaciou, ze sa zobudite a budu pri vas clenovia LSNS, stavanie kandelabrov, plyn. Ale akonahle sa tymto fasistom nieco nezda alebo nepaci, tak na plnu hubu dokazu bliakat o tom, ze su porusovane ich prava, ktore im garantuje ustava tohto demokratickeho statu.