Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa jackb »

tak si to moze kazdy pozriet. nasi hraci za HC Nacek sa stazovali, ze si z nich a ich spoluhracov robim srandu a neviem diskutovat. rebuss urobil za cely tyzden vsetko preto, aby dokazal, ze to si z nich treba robit srandu a ze niesu schopni konstruktivnej a vecnej diskusie. dakujem
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

guess.whoo napísal:ludstvo bolo prinutene do coho? verit faktom o tom, ze v taboroch a mimo nich bolo vyhladenych niekolo desiatok tisic ludi? ti, co to prezili boli tiez niekym zaplateni alebo zastrasovani ked o tom podavali svedectva? toto ma naozaj zaujima ako ludia ako ty vnimaju toto obdobie nasich dejin
Rad by som sa o tom porozpraval, ale bohužial diskusia na túto tému je "demokraticky" znemožnená zákonom postihujúci iný názor ako je oficialny výklad tejto historickej udalosti.

Ak ťa to zaujíma revizionistickej literatúri je dosť, možeš začať tu: http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=node/600
DEVZYO1G napísal:Reakcia na dvojaký meter :
Situácia 1 : Kotleba zo svojho presvedčenia zruší divadlo, lebo je vulgárne, verí že navádza na nesprávne hodnoty. (tak som to oddôvodnenie vnimal ja, ak to bolo inak, kludne ma oprav). Všetko je v poriadku.
Situácia 2 : Súkromná firma zruší Kotlebovi míting, taktiež z vlastného presvedčenia, lebo verí, že Kotlebova strana má protidemokratické a fašistické sklony. V tomto prípade už však ide o cenzúru, politické nátlaky ba dokonca politickú objednávku.
Ide tu skôr o pokrytectvo z vašej a zo strany režimovým lokajov ktorí sa hlásia k demokratickým hodnotám a práve slobodného vyjadrovania, ale realne ich nie su schopný uplatňovať, a nič natom nemení fakt či Huďo je fašista alebo nie.

Okrem toho nedávno tu bol prípad kde majitel kúpaliska zakázal vstup cigánom, vtedy si ale nemal plnú hubu o práve vlastníka sukromného priestoru.
jackb napísal:tak si to moze kazdy pozriet. nasi hraci za HC Nacek sa stazovali, ze si z nich a ich spoluhracov robim srandu a neviem diskutovat
Ty si moc tu srandu robiť z nikoho nevieš, preto diskusiu skôr sabotuješ straw manom alebo tvrdohlavým utvrdzovaním sa vo svojom presvedčení, ako to bolo naposledy pri našej diskusii o Babynom yare, kde ako som povedal neexistuje žiaden dôkaz o tom že by tam došlo k vraždám a ty si nepodal žiaden dôkaz ktorý by tvrdil opak...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

to je fakt take tazke pochopit ze zabranit vstup niekomu na zaklade farby pokozky nie je to iste ako zabranit niekomu vstup na zaklade toho ze je to extremista?

ti prvi sa previnili len tym ze sa narodili s inou farbou pokozky, ti druhi sa cielene snazia vyhubit ludi ktori im nevyhovuju.
Ide tu skôr o pokrytectvo z vašej a zo strany režimovým lokajov ktorí sa hlásia k demokratickým hodnotám a práve slobodného vyjadrovania, ale realne ich nie su schopný uplatňovať, a nič natom nemení fakt či Huďo je fašista alebo nie.
tomuto som nejak nepochopil, co si tym chcel povedat? co ma "rezimovy lokaj" so sukromnym hotelom? aj nejake fakty mas, ci zase len konspiracne teorie?
jackb
Redeemer
Redeemer

Ozaj. Babyn Jar. Tvoj argument bol, ze tam nevidno dym. Ked som ta upozornil, ze ziaden znacny nie je ani nad IG Farben v Osviemcime, tak si prskal, je to je nieco ine.
Kym pridem z prace a dam Ti screenshoty, bud taky laskavy a otvor si Google Earth. Nastav si ho na historicke snimky. A potom skusaj Varsavu, Kolin nas Rynom, alebo juzovychod Anglicka v 40. tych. A hladaj husty dym nad domami, tovarnami alebo zeleznicnymi stanicami...
Okrem dymu, som Ti dal dokonca za pravdu, ze na rozdiel od spojeneckych orthos v tej pochybovacskej knizke, z tej z Babynho Jaru sa neda urcit trajektoria letu a ani len povedat, ze je to naozaj ono miesto.
Ked som spomenul svedkov a par prezivsich, tak si to zrusil tym, ze pre teba doveryhodni nie su...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

guess.whoo napísal:ludstvo bolo prinutene do coho? verit faktom o tom, ze v taboroch a mimo nich bolo vyhladenych niekolo desiatok tisic ludi? ti, co to prezili boli tiez niekym zaplateni alebo zastrasovani ked o tom podavali svedectva? toto ma naozaj zaujima ako ludia ako ty vnimaju toto obdobie nasich dejin
Veriť tomu, že tam trpeli a zomierali v najväčšej miere Židia. To je ten hlavný faktor, a ktorý sa popiera, z ktorého potom jasne vyplýva mašinéria v podobe financovania Izraela v podobe "výplatného".
no pockat pockat...akoze podla teba sa neuskutocnili ziadne deportacie zidov a romov a brali tam random ludi? trosku rozvin tento tvoj prispevok

kali - to je jedna z tych knih, ktorymi sa ohana jeden z posluhovacov LSNS v Bardejove? tusim tam citoval knihy od Timuru o tom, ako mal tutanchamon nohavice od Fera z Tižiny a pod.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

rebuss napísal:Veriť tomu, že tam trpeli a zomierali v najväčšej miere Židia.
Pockat... a nie je to pravda ? Ze v najvacsej miere tam zomierali prave Zidia ? :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

aacid napísal:to je fakt take tazke pochopit ze zabranit vstup niekomu na zaklade farby pokozky nie je to iste ako zabranit niekomu vstup na zaklade toho ze je to extremista?
Tuším tam bolo povedané, že to nebolo na základe farby pokožky ale z hygienckých dôvodov. Každopádne na dôvodoch nezaleží a to, že tebe ano, len dokazuje tvoj dvojitý meter.
ti prvi sa previnili len tym ze sa narodili s inou farbou pokozky, ti druhi sa cielene snazia vyhubit ludi ktori im nevyhovuju.
Vieš aj dokázať kde Huďo chce vyhubiť ľudí ktorí mu nevyhovujú? Alebo len konšpiruješ?
aacid napísal:tomuto som nejak nepochopil, co si tym chcel povedat? co ma "rezimovy lokaj" so sukromnym hotelom? aj nejake fakty mas, ci zase len konspiracne teorie?
Predpokladam, že spomínaná riaditelka sa hlási k demokratickým princípom, ak nie tak k akým, vieš mi to vysvetliť?
guess.whoo napísal:kali - to je jedna z tych knih, ktorymi sa ohana jeden z posluhovacov LSNS v Bardejove? tusim tam citoval knihy od Timuru o tom, ako mal tutanchamon nohavice od Fera z Tižiny a pod
Vôbec neviem o kom a o čom to rozprávaš... Možno by bolo lepšie ak by si sa vyjadril ku konkretným veciam v tej knihe.

Jackb, znova zopakujem, podstata tej diskusie a tej fotografie bola, že neexistuje dôkaz toho že tam boli zavraždený ľudia, ty svojími reakciami len odputávaš pozornosť. A svedectvá, prečo by mali byť dôveryhodné? Jak možem vedieť že tí ľudia neklamú z politicko ideologických dôvodov? Uvedom si, že tu niekoho obviňuješ z vraždy tisícky ľudí, a ako dôkaz ti služí len že to niekto povedal. To je dosť málo na tak zavažné obvinenie.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

je to podobna publikacia?
Prílohy
.facebook_1509089165132.jpg
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Kali nemas pravdu, predsa to musi byt pravda co sa docitas v ucebniciach na skolach, nie darmo som nad tymi ucebnicami presedel kvanta hodin a teraz mi bude niekto tvrdit, ze to bola strata casu potit krv nad tym? No to v ziadnom pripade.
A ked to hovoria pedagogovia ovesany titulmi, tak to jednoducho ani pochybovat nemozes. A zakon je nadovsetko, ked je nieco v nom definovane a nemozes to ohybat, aby ta nezavreli, aj demokracia ma hranice a pravidla, ktore je potrebne dodrzovat.
A nie to este moji rodicia co sa ucili to iste a duplom stari-prastari rodicia co boli priamo svedkovia, niektori aj obete vojny...
LSNS svojim vyzorom a konanim z minulosti zial nie je to co sem patri, ale je to len dosledok pricin a udalosti, ktore treba napravit.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

kali520 napísal:Tuším tam bolo povedané, že to nebolo na základe farby pokožky ale z hygienckých dôvodov. Každopádne na dôvodoch nezaleží a to, že tebe ano, len dokazuje tvoj dvojitý meter.
tak ale to je rozdiel, nemusis pustat na svoje kupalisko spinavych ludi, ved to je uplne v poriadku. co je ale dementne je automaticky oznacit vsetkych ciganov za spinavych, lebo to nie je pravda.
kali520 napísal:Vieš aj dokázať kde Huďo chce vyhubiť ľudí ktorí mu nevyhovujú? Alebo len konšpiruješ?
jasne ze je to konspiracna teoria, ci to len hnede hlavy sem mozu pisat co ich napadne bez akehokolvek dokazu?
kali520 napísal:Predpokladam, že spomínaná riaditelka sa hlási k demokratickým princípom, ak nie tak k akým, vieš mi to vysvetliť?
co??? a co to ma spolocne? o com rozpravas? zije v demokratickom state, ma sukromnu firmu, moze sa uplne slobodne rozhodnut vo vybere zakaznikov, prichadza akurat o svoj profit a to je jej vec, nikoho ineho.
jackb
Redeemer
Redeemer

Strana ĽSNS

Ano kali. Svedkovia masakier klamu z politicko-ideologickych dovodov. Z dlhej chvile si vymyslaju horory.
Ako odvadzam pozornost? Dym proste na orthos nevidis. Takze ho nenajdes ani na zabere z konca “upratovania”. A este raz pripominam, ze ta fotka je skutocne slaby dokaz, lebo sa neda urcit kedy a kde bola zhotovena.

Ano BH. Cim viac titulov tym horsie. Pravdu maju posluchaci SV po krcmach, ktori volaju ze postavili perpetum mobile, stroj casu a desifrovali etruske pismo. Nevadi, ze mnohi skoncili len povinnu skolsku dochadzku...
butthead
Darca
Darca

Jackb takze ty to spochybnujes ? A nie je to tak, ze to vzbudzuje obrovsky respekt nad clovekom, ktory premukloval kvanta hodin nad ucivom a rozmyslanim, precitanych kvanta literatur, praveze klobuk dolu a mnoho takych aj bolo v SV, len to radio by si musel poznat a nekonspirovat o hlupostiach.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

kali520 napísal:Tuším tam bolo povedané, že to nebolo na základe farby pokožky ale z hygienckých dôvodov. Každopádne na dôvodoch nezaleží a to, že tebe ano, len dokazuje tvoj dvojitý meter.
Vieš aj dokázať kde Huďo chce vyhubiť ľudí ktorí mu nevyhovujú? Alebo len konšpiruješ?
Predpokladam, že spomínaná riaditelka sa hlási k demokratickým princípom, ak nie tak k akým, vieš mi to vysvetliť?
Vôbec neviem o kom a o čom to rozprávaš... Možno by bolo lepšie ak by si sa vyjadril ku konkretným veciam v tej knihe.

Jackb, znova zopakujem, podstata tej diskusie a tej fotografie bola, že neexistuje dôkaz toho že tam boli zavraždený ľudia, ty svojími reakciami len odputávaš pozornosť. A svedectvá, prečo by mali byť dôveryhodné? Jak možem vedieť že tí ľudia neklamú z politicko ideologických dôvodov? Uvedom si, že tu niekoho obviňuješ z vraždy tisícky ľudí, a ako dôkaz ti služí len že to niekto povedal. To je dosť málo na tak zavažné obvinenie.
K akým princípom sa hlásiš ty? Odpovedz konkrétne prosím.
jackb
Redeemer
Redeemer

Strana ĽSNS

BH, sarkasticky si napisal, ze je hlupe verit ludom s titulmi a hlavne ucitelom. Ved chemikari ucili mojho deda, ze vodik ma jediny elektoron v obale, tak ako si to tie prasiny dovoluju ucit moje deti!!!
A napisal som “posluchaci po krcmach”, nie hostia.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

jackb napísal:BH, sarkasticky si napisal, ze je hlupe verit ludom s titulmi a hlavne ucitelom. Ved chemikari ucili mojho deda, ze vodik ma jediny elektoron v obale, tak ako si to tie prasiny dovoluju ucit moje deti!!!
A napisal som “posluchaci po krcmach”, nie hostia.
No však práve o to ide, že nejaké neoveriteľné nepodstatné sprostosti o nejakom vodíku, to učia, ale také podstatné veci, ako že keď dáš 4L octu do lavóra a vyložíš to na balkón, tak to neutralizuje chemtrails až do výšky 40km, tak to naše deti nenaučia. Náhoda? Nemyslím si.
butthead
Darca
Darca

Kazdy veri v nieco o nicom inom to neni, ale brat historiu podobne ako axiom v matematike, je trochu nonsens, na to som snazil poukazat.
jackb
Redeemer
Redeemer

Okej. Takze prirodne vedy su dobre. Aj ked teda ta geografia a oblacnost, neplochost Zeme, pristatie na Mesiaci by niekto mohol rozprovat.
Ale co je teda zle na historii? Keltske hradiska, korunovacia Stefana I., dobytie Muranskeho hradu Husitmi asi tiez ostanu fajn. Tak minule storocie: prva svetova vojna, medzivojnove obdobie, druha svetova vojna, konflikty pocas tej studenej? Co sa vyucuje sposobom nezlucitelnym s Tvojim presvedcenim, BH?
butthead
Darca
Darca

Nie vobec nerozumies, historiu maximalne mozno len respektovat, nie ju brat ako za modlu, lebo koniec koncov si kazdy historiu vyklada inak, nie su to ako nastavene definicie v matematike alebo ako sa o to podaktori pokusaju aby to tak bolo. Su rozne skupiny ludi, ktore doveruju v niecom inom, na tom nie je nic zvlastne ani mysticke, proste tak to tak bolo a bude, s tym sa treba zmierit.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

to ze je 100/10=10 je asi kazdemu jasne, ale aj napriek tomu sa najde hromada blaznov co ti budu tvrdit ze to tak nie je.

historia nie je ziadna vynimka v tomto. to ze hitler posielal zidov do plynu je fakt, ale napriek tomu sa najde hromada blaznov co to bude popierat a vymyslat si konspiracne teorie ako to "v skutocnosti" bolo...

proste a jednoducho blazni tu budu vzdy. problem ze aktualne hlavne v dala internetu a mozu aj takyto blazni lahko zgrupovat navzajom si kyvat hlavami ze ano, je to tak mas pravdu a tym padom nadobudaju pocit ze tu pravdu ozaj maju.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Čechoslovakista a habsburgofób je napr. nespokojný s výsledkom bitky na Bielej hore a požaduje ešte dnes spravodlivú odplatu a trest.
Napísať odpoveď