Problem s WIFI
-
Duressae
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Problem s WIFI
Na notebooku ked sa chcem pripojit k firemnej sieti tak ma pripoji ale pise ziaden pristup na internet ale ostatny kolegovia nemaju problem aj ked sa prihlasim cez mobil vsetko slape ale len na tom ntb tak skusil vytvorit wifi cez mobil ci mi to pojde a islo skusal som zabudunut siet a jej profil a nanovo ale nepomohlo restartol som pocitac vypol zapol adapter ale nic nepomaha ... este ostava ovladac ale niesom si isty kedze ine wifi mi idu normalne ... nestretol sa niekto s tym ?
Re: Problem s WIFI
Ako je nastavený router? Iba n? Ci nemas starsiu wifi kartu náhodou
nemate vo firme povolene len niektore MAC adresy? nemusis sa najskor zaregistrovat? pripadne certifikat ti moze chybat
-
Duressae
Light Star
No Wifi router ma 5 rokov a moj NTB 1,5 roka a nevyclenovali sa MAC adreasy nepotrebujem registraciu len klasika po zadani hesla ta pripoji a ficis.
Vcera v praci mi to este islo bez problemov.
Vcera v praci mi to este islo bez problemov.
Mas win 10? Toto robilo aj mne po update na jednej wifi ktorá pred tým išla ôk pomohlo mi len reinstal win, ovládacr som menil, všetky možné registre podľa dákych na vodou meniť a nič
-
Duressae
Light Star
Vies co je to Windows 7 Home premium ... (tiez si rozpravam preco som dostal firemny NTB z HOME ked by som mal mat PRO)