Aký seriál začať pozerať
Re: Aký seriál začať pozerať
tak to je prave serial u ktoreho som ani trailer nedopozeral... nepatrim v tbbt haterom, celkom dlho som ten serial pozeral, ale spinoff o sheldonovi dietati, to nemoze dopadnut dobre...
snad vies ze to video co si sem dal je joke, že?
Young Sheldon pilot dosť nuda. Dám tomu ešte zo dve-tri časti a uvidím.
jasne, ale mi to prislo uplne trefne, este ked som v traileri pocul voiceover dospeleho sheldona... koniec..DEVZYO1G napísal:snad vies ze to video co si sem dal je joke, že?
okrem Star Treku zacal vychadzat aj iny vesmirny sci-fi serial, ktoreho cielom je robit si zo Star Treku srandu: Orville. prve styri casti boli vtipne, ale tak nenarocne. co ako relax po praci neberiem negativne.
Star Trek som si pozrel len prvé dve časti, azda to bude ešte lepšie, dúfam.
Škoda len, že sa zameriavajú hlavne na efekty a to nie je všetko. Ten prvý Star Trek TOS, to bolo asi za dosť nízky rozpočet, efekty nulové ale predsa zaujímavé nápady a dalo sa to pozerať.
Škoda len, že sa zameriavajú hlavne na efekty a to nie je všetko. Ten prvý Star Trek TOS, to bolo asi za dosť nízky rozpočet, efekty nulové ale predsa zaujímavé nápady a dalo sa to pozerať.
Osobne sa mi viac pozdava Orville (2dieli) ako novy StarTrek (3dieli). Od noveho treku som ocakaval nieco ine. Nepasuju mi tam postavy, vesmirne lode vyzeraju ako z pocitacovej hry a ani klingoni nevyzeraju ako klingoni. Este dodam len tolko ze dej na seba nadvazuje
a nie je to o tom ze mozes sadnut za lubovolny diel len tak aby si vypol na rozdiel od starsich serii.
Este davam do pozornosti ze zacala vychadzat dalsia seria cerveneho trpaliska.
Este davam do pozornosti ze zacala vychadzat dalsia seria cerveneho trpaliska.
http://www.imdb.com/title/tt4955642/?ref_=nv_sr_1
Prvu seriu som pozrel za par dni, prijemny komedialny serial, odporucam pozerat ludom ktory ovladaju aspon zaklady teorie filozofie, pochopite ovela viac vtipov
Prvu seriu som pozrel za par dni, prijemny komedialny serial, odporucam pozerat ludom ktory ovladaju aspon zaklady teorie filozofie, pochopite ovela viac vtipov
Ahojte, neporadí mi niekto nejaký kvalitný akčný seriál? Niečo ako Narcos, SEAL Team, resp. nejakú kriminálku na štýl Chicago PD (podotýkam - nechcem pozerať žiadne CSI Miami, NY a podobne
) ...
Ocením každý nápomocný príspevok!
P.S.: sci-fi, fantasy apod. nemusím ...
ďakujem
Ocením každý nápomocný príspevok!
P.S.: sci-fi, fantasy apod. nemusím ...
ďakujem
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vcera zacala 2 seria Dirk Gently's Holistic Detective Agency
-
mirak2
Hardcore addict
zacal dalsi mutantsky serial The Gifted, vyzera celkom solidne
Oh az 2018.
awtt: Riadne WTF ta prva cast.
DENNY: Neviem presne aku kategoriu hladas. Napr. aj spominane American Crime story je super. Potom mystery detektivky, The Killing, Bosch, Broadchurch, Happy Valley, Endeavour, Fargo, Hinterland, In the Dark, Luther, Mr. MErcedes, Secrets and Lies, SHetland, The Fall, The Bridge, The Loch, True Detective, MindHunter, Line of Duty,
Je ich milion.
awtt: Riadne WTF ta prva cast.
DENNY: Neviem presne aku kategoriu hladas. Napr. aj spominane American Crime story je super. Potom mystery detektivky, The Killing, Bosch, Broadchurch, Happy Valley, Endeavour, Fargo, Hinterland, In the Dark, Luther, Mr. MErcedes, Secrets and Lies, SHetland, The Fall, The Bridge, The Loch, True Detective, MindHunter, Line of Duty,
Je ich milion.
včera som začal pozerať seriál shameless - trošku starší, prvá séria roku 2011 ale je to sranda, dosť zábavné a originálne twisty
určite odporúčm
Videl tu niekto Chewing Gum?
http://www.imdb.com/title/tt5097050/
Počul som na to rôzne ohlasy, tak že či sa do toho pustiť.
http://www.imdb.com/title/tt5097050/
Počul som na to rôzne ohlasy, tak že či sa do toho pustiť.
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Na netflixe je uz komplet 2 seria stranger things.
Niekde som písal, akú "seriálovú krízu" zažívam. Tretia séria Narcos ma z toho vyliečila.
A to som si myslel, že tí linku po Escobarovi už budem ignorovať.
-
twardykamen
Medium Professional
3.seria bola lepsia ako druha.
BTW davam do pozornosti Mindhunter.Zaciatky kriminalnej psychologie vyborna-krimi drama skor pre narocnejsich
https://www.csfd.cz/film/30196-mindhunter/prehled/
BTW davam do pozornosti Mindhunter.Zaciatky kriminalnej psychologie vyborna-krimi drama skor pre narocnejsich
https://www.csfd.cz/film/30196-mindhunter/prehled/
druha seria rozhodne nesklamalaawtt napísal:Na netflixe je uz komplet 2 seria stranger things.