Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
hľadám skladbu z tejto upútavky
a z tejto reklamy?
Ja vlastne sám neviem čo presne hľadám, keďže mi to len niekto spomenul, ale vlastne hľadám videoklip v ktorom spieva nejaký vraj kučeravý chalan a okolo neho jazdí nejaký drsný týpek na aute.. vraj. A dosť to hrali minulé leto.. vraj. 
Hľadám jeden starší song, pomerne známy, pohodový, možno podobné country, spieva to chlap 
Na začiatku sa spieva "Where are you from" a trochu sa mi podobá na Kabát - Colorado
update
Na začiatku sa spieva "Where are you from" a trochu sa mi podobá na Kabát - Colorado
update
Tú prvú som našiel, je to John Farnham - You're The Voiceandroidak napísal:Behajú mi po rozume tieto dve pesničky. Je to nahrávané v piane na mobile
Nezobrazuje mi to v prehliadači na mobile, tak pre istotu aj rar.
ludia prosím čo je to za song v tomto videu? začina na 1:14 trvá pár sekund. dakujem moc
peto277: to bude asi Robin Schulz - Sugar (feat. Francesco Yates)
-
Scorpion90
King
Pri nedavnej navsteve Milana som videl hrat chlapca na husliach. Vedel by niekto urcit co konketne hra? Nahral som zial len kratku sekvenciu a chcel by som to pocul cele. Dik
Pachelbel - Canon In D Major
Hladam prvu pesnicku v tomto videu
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
čaute Hojkáči, keby mi niekto vedel povedať od koho je skvost od 20:30 minúty
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/11751/135255#1229
ďakujem !
//editujem, dopátral som sa, je to Ascend od B-Complexa, dík
link Vás kopne na rok 2016, neviem presne ktorý mesiac, mne sa jedná o reprízu z 09.09.2017, 20:30, reportáž z Grape festivalu
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/11751/135255#1229
ďakujem !
//editujem, dopátral som sa, je to Ascend od B-Complexa, dík
link Vás kopne na rok 2016, neviem presne ktorý mesiac, mne sa jedná o reprízu z 09.09.2017, 20:30, reportáž z Grape festivalu
Naposledy upravil/-a Gothar v 11 sep 2017, 19:06, upravené celkom 2 krát.
Dôvod: opraveny link
Dôvod: opraveny link
Ahojte hladam nazov pesnicky, ktora je ako podmas v reklame slovenskej sporitelne, kde sa rodina nastahuje do bytu akoze si ho idu vyskusat na jednu noc
edit: ide o tuto reklamu a podmas v nej:
nasiel som to... ak by este niekoho zaujimali take somariny, tak tu je original
edit: ide o tuto reklamu a podmas v nej:
nasiel som to... ak by este niekoho zaujimali take somariny, tak tu je original
Mne to znie ako z nejakého historického filmu, ale pravdupovediac som to nikdy nepočul. Do toho filmu mi to najviac pasuje.Scorpion90 napísal:Pri nedavnej navsteve Milana som videl hrat chlapca na husliach. Vedel by niekto urcit co konketne hra? Nahral som zial len kratku sekvenciu a chcel by som to pocul cele. Dik
-
javatar
Hardcore addict
Ramaya - vsak ma odpoved hned o prispevok nizsie.
A pre zaujmavost - je to skladba ktora "inspirovala" trend tvorit hity o 4 akordoch
A pre zaujmavost - je to skladba ktora "inspirovala" trend tvorit hity o 4 akordoch
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Vie niekto názov tejto skladby?
redliner
Bistrot Folk - David Lefevre
Bistrot Folk - David Lefevre
hľadám skladbu, ktorá znie v v nočnom bare v Kobre 11 s20e05. názov epizódy je Strach (Angst)
Nevie niekto ako sa vola pesnicka ktora hra hned na zaciatku tohto vlogu na youtube ?
Ahojte,
hladam jednu slovensku pesnicku, bol to nejaky elektronicky zaner, neviem presne aky, ale nieco ako drum and bass mozno. Cim sa ale dala jednoznacne rozpoznat bolo, ze mala ako klip zabery zo stareho slovenskeho filmu Rodna zem (1953). Prikladam link, 1h 35m su zabery, ktore sa objavili aj v danom klipe. Mohlo to vzniknut tak pred 2-4 rokmi.
hladam jednu slovensku pesnicku, bol to nejaky elektronicky zaner, neviem presne aky, ale nieco ako drum and bass mozno. Cim sa ale dala jednoznacne rozpoznat bolo, ze mala ako klip zabery zo stareho slovenskeho filmu Rodna zem (1953). Prikladam link, 1h 35m su zabery, ktore sa objavili aj v danom klipe. Mohlo to vzniknut tak pred 2-4 rokmi.