Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa jackb »

harrison314 napísal:Dnes som sa dozvedel, ze vydanie Wolfenstein II: The New Colossus takto pred zupnymi volbami je vlastne propaganda proti LSNS
narodna obec fasisticka by mala podat zalobu na vydavatela za negativnu politicku reklamu!
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

harrison314 napísal:tak skus na to odpovedat, naozaj ma to zaujima.
Ľudia majú asi rôzne dôvody, ale ak narážaš na to, aká je ĽSNS "rovnaká ako ostatní", tak vidia, ako sa dokážu "štandardní" naprieč "ľavo-pravým" spektrom, zjednotiť a spojiť proti ĽSNS. Táto vyhranenosť z vonka, sama o sebe odlišuje ĽSNS od strán, ktorých má značná časť obyvateľstva už dosť.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

-AA- napísal:Ľudia majú asi rôzne dôvody, ale ak narážaš na to, aká je ĽSNS "rovnaká ako ostatní", tak vidia, ako sa dokážu "štandardní" naprieč "ľavo-pravým" spektrom, zjednotiť a spojiť proti ĽSNS. Táto vyhranenosť z vonka, sama o sebe odlišuje ĽSNS od strán, ktorých má značná časť obyvateľstva už dosť.
Jasné, fašoidne a xenofóbne zmýšľajúci Slováci, ktorí nenávidia všetko, čo len trochu iné, menšinové, prípadne spisujú petície aj proti zriadeniu detského domova alebo zariadenia pre týrané ženy s deťmi v ich susedstve, zrazu pôjdu voliť tú ňuňu stranu plnú náckov, lebo všetci tým ňuňu náckom obližujú a Slováci predsa radi bránia slabších a zastanú sa tých, čo im je obližované.
:lol:
Aryan Angel, to už nemáš gule ani na to, aby si povedal, že máš rád Tisa a Hitlera a kedže ich Kotleba tiež miluje, tak mu pôjdeš hodiť v sobotu hlas? Už aj klamať, mlžiť a tárať somariny ste sa naučili ako starí harcovníci z parlamentu...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Poviem ti tajomstvo, ale Kotleba skutočne žiadneho Hitlera nemiluje. Asi to bude ťažké, v tom tvojom jednoduchom myšlienkovom svete, pochopiť.

//autoeditácia príspevku (02 Nov 2017, 15:24)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

-AA- napísal:Ľudia majú asi rôzne dôvody, ale ak narážaš na to, aká je ĽSNS "rovnaká ako ostatní", tak vidia, ako sa dokážu "štandardní" naprieč "ľavo-pravým" spektrom, zjednotiť a spojiť proti ĽSNS. Táto vyhranenosť z vonka, sama o sebe odlišuje ĽSNS od strán, ktorých má značná časť obyvateľstva už dosť.
A preco ju budes volit ty?
To, ze sa na tu stranu hadze spina a nik s nimi nechce nic mat, nie je dovod volit tu stranu. Zlepsia jej politici tvoju ekonimcku situaciu, znizia inflaciu v krajine, budu bojovat proti korupcii a rodinkarstvu, budu schopny riesit zrdavotnictvo, ekonomiku, skolstvo?
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

-AA- napísal:Poviem ti tajomstvo, ale Kotleba skutočne žiadneho Hitlera nemiluje. Asi to bude ťažké, v tom tvojom jednoduchom myšlienkovom svete, pochopiť.
A preco teda ma na sekoch take zvlastne sumy konciace na 88? To je pokial viem skratka pre Heil Hitler. Nahodicka?
Prílohy
1488_upr.jpg
1488_upr.jpg (38.08 KiB) 1057 zobrazení
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

A 14 je pre "slávnych" štrnásť slov.

https://en.wikipedia.org/wiki/Fourteen_Words
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

to sú samozrejme anti-LSNS konšpirácie
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Prvý raz to mohli uhrať na náhodu, druhý určite nie. Je to posolstvo svojmu tvrdému jadru + také napínanie bicepsov a možno aj zámerná činnosť, aby sa o nich hovorilo, hoc aj v negatívnom svetle - aj na tom stavajú svoju kampaň.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

-AA- napísal:Poviem ti tajomstvo, ale Kotleba skutočne žiadneho Hitlera nemiluje. Asi to bude ťažké, v tom tvojom jednoduchom myšlienkovom svete, pochopiť.
Tomu isto ani ty sam neveris.
jackb
Redeemer
Redeemer

Kandidáti na poslancov za okres Kežmarok: Pastuszek, Hurčala, Glevaňák, Gurčík a Milan Mazurek
hm... to druhe S v skratke strany je od slova Slovensko. nie Polsko, alebo v inych pripadoch Madarsko, Nemecko ci Rakusko. tu uz nikto nic negarantuje

a slecna studetska Ariana vyhrava aj pre krstne meno a aj pre krasne slovenske, ba az slovanske priezvisko
Prílohy
Kandidatka-VUC-2017-KE-5.jpg
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Glevanaka zhodou okolnosti poznam. hokejbalovy brankar, reprezentant Slovenska, okrem toho manazuje a trenuje extraligovy klub Kezmarku. to, ze kandiduje prave za LSNS ma vobec neprekvapuje.
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

harrison314 napísal:Inac naozaj ma zaujima, v com vidia odlisnost volici LSNS oproti inym staranam?
Vidia v nej jednotu, zbytky slovanskej hrdosti, ktoré ešte v niektorých ľuďoch stále žijú a obraz národnej suverenity, sebestačnosť. Či sa im to podarí naplniť je už vec druhá.
harrison314 napísal:To, ze sa na tu stranu hadze spina a nik s nimi nechce nic mat, nie je dovod volit tu stranu. Zlepsia jej politici tvoju ekonimcku situaciu, znizia inflaciu v krajine, budu bojovat proti korupcii a rodinkarstvu, budu schopny riesit zrdavotnictvo, ekonomiku, skolstvo?
To ze sa na stranu hádže špina, cenzúra a iné praktiky na "zneškodnenie" pod plášťom demokracie je o tolko viac jej dať hlas.
jackb napísal: hm... to druhe S v skratke strany je od slova Slovensko. nie Polsko, alebo v inych pripadoch Madarsko, Nemecko ci Rakusko. tu uz nikto nic negarantuje

a slecna studetska Ariana vyhrava aj pre krstne meno a aj pre krasne slovenske, ba az slovanske priezvisko
Háh. Na usmiatie, tak akurát.

Za ľudí hovoria hlavne ich činy, charakter a vôľa (aj istá obeta) pomôcť národu a ľudom ako celku.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

rebuss napísal:Vidia v nej jednotu, zbytky slovanskej hrdosti, ktoré ešte v niektorých ľuďoch stále žijú a obraz národnej suverenity, sebestačnosť. Či sa im to podarí naplniť je už vec druhá.
To si ma rozomsial, narodna hrdost ? Slovanskej, preco nie slovenskej? Chcete sa nechat anktovat ruskom?
Suverenita azda nemame?
Sebestacnost je mytus, a pokus o nu by sme ekonimcky doplatili.
Tie cile co mali vo volebnom programe su bud neralizovatelne alebo demagogia.
rebuss napísal:To ze sa na stranu hádže špina, cenzúra a iné praktiky na "zneškodnenie" pod plášťom demokracie je o tolko viac jej dať hlas.
Aka cenzura? Su azda zatvarani? Ja by som povedal, ze je to skor podnet k staremu znamemu doveruj ale preveruj.
rebuss napísal:Za ľudí hovoria hlavne ich činy, charakter a vôľa (aj istá obeta) pomôcť národu a ľudom ako celku.
LSNS nam ukazuje svoje ciny... preto sa cudujem, ze ju este niekto moze volit.

Inac, pre to aby bol clovek hrdy na svoju vlast nemusi volit fasistov, nemusi na namestiach vykrikovat aky je on Slovan a utlacat mnsiny. Co tak dokazat tu hrdost tym, ze spravi nieco pre krajinu, pomoze upratat lesy, zveladi park, prispeje neziskovke, bude bojovat proti korupcii alebo podpori vedu, ci vytvori pracovne miesta?
jackb
Redeemer
Redeemer

rebuss napísal:Za ľudí hovoria hlavne ich činy, charakter a vôľa (aj istá obeta) pomôcť národu a ľudom ako celku.
napadanie ludi na koncertoch, v baroch alebo len tak na ulici je super pomoc ludom ako celku. to su ciny dnesnych kandidatov a ich volicov z minulosti.

vola pomoct. len musi byt aj vola pomoc prijat. lebo ked je pacient DNR tak sa mozu zachranari aj potrhat. a mnohe regiony su DNR co sa tyka ich rozvoja.
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

harrison314 napísal:To si ma rozomsial, narodna hrdost ? Slovanskej, preco nie slovenskej
Nič iné som ani nečakal. A neviem čo majú všetci s nejakým Ruskom. To nie je jediná slovanská krajina ak ti uniklo niečo z histórie.
harrison314 napísal:Suverenita azda nemame?
A máme? :D
harrison314 napísal:Sebestacnost je mytus, a pokus o nu by sme ekonimcky doplatili.
Nie je mýtus, len treba správnych ľudí na správnych miestach.

Mimochodom, tým koncom vety si si nepriamo odpovedal na tu suverenitu.. ehm :smt015
harrison314 napísal:Tie cile co mali vo volebnom programe su bud neralizovatelne alebo demagogia.
Nechajme sa prekvapiť, či sú nerealizovateľné aj pri ich stanutí pri moci, ak to sa toho dožijeme. Ale pri tom ako sa veci vyvíjajú tak vyzerá, že budú mať šancu.
harrison314 napísal:Aka cenzura? Su azda zatvarani? Ja by som povedal, ze je to skor podnet k staremu znamemu doveruj ale preveruj.
Takže z preveri im na poslednú chvíľu rušia objednávky? :lol: To potom lepšie uveriteľna konina je, že majú nezrovnalosti v manažovani.
harrison314 napísal:LSNS nam ukazuje svoje ciny...
Čo? Dary v pekných cenách? :lol:
harrison314 napísal:Inac, pre to aby bol clovek hrdy na svoju vlast nemusi volit fasistov, nemusi na namestiach vykrikovat aky je on Slovan a utlacat mnsiny. Co tak dokazat tu hrdost tym, ze spravi nieco pre krajinu, pomoze upratat lesy, zveladi park, prispeje neziskovke, bude bojovat proti korupcii alebo podpori vedu, ci vytvori pracovne miesta?
Ano ano to sme už počuli. Nemusi toto a nemusi tamto. Vlastne nemusi byť ani hrdý. Zvláštne, že takéto morálne poúčania o hrdosti prichádzajú práve od ľudí s najnižším možným vzťahom ku národu, a automaticky k akejkoľvek snahe o jeho pozdvihnutie atp.
jackb napísal: napadanie ludi na koncertoch, v baroch alebo len tak na ulici je super pomoc ludom ako celku. to su ciny dnesnych kandidatov a ich volicov z minulosti.
Študentka Ariana niekoho bije po baroch?? :lol:
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

rebuss mozes mi vysvetlit naco ti je vlastne ta vysnivana suverenita? Alebo co to vlastne znamena? Otvorit znovu hranice?
Neviem ako ty, ale ja si este pametam ako sme cakali na polskych hraniciach cele hodiny, a to mi vobec nechyba.
Ja som z vychodneho Slovenska, bol si ty niekedy na Ukrajine? Uz len ta hranica tam je hotove peklo, ak nedas ukrajincovi 1 euro do pasu, mas o zabavu postarane :)
Prides do mesta a vidis aka je tam bieda, ludia v Humennom si ziju oproti nim v blahobyte, no hlavne ze maju suverenitu vsak?
(aj ked o tej sa da dost pochybovat podla toho ako Putin rano zobudi)

Ci sa ti to paci alebo nie, to ze sme v EU je jedno velke stastie.
jackb
Redeemer
Redeemer

rebuss, ale ku tomu, ze volici kotlieb vedia len nariekat, ale sami odmietaju prijat ponukanu zmenu nezareagujes? to je v kontexte dolezitejsie, ako to, ci Ariana skrabe iny studentkam na utorkovych diskotekach oci, alebo nie :)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

rebuss napísal:Nič iné som ani nečakal. A neviem čo majú všetci s nejakým Ruskom. To nie je jediná slovanská krajina ak ti uniklo niečo z histórie.
Preco spominas Slovanov a nie Slovensko?
rebuss napísal:Nie je mýtus, len treba správnych ľudí na správnych miestach.
To s ekonomickym doplatenim som myslel ina, ono to znie super vsetko si vyrabat vlastnymi silami, ale realita je ina. Je to ako zit na samote v lone prirody, vsteko je zelene... ale vetcinu dna stravis len tym aby si mal co jest. Uz ludia v praveku pohopili, ze je dobre sa specilizovat. Tomu co sa nazyva sebestatcnost strtis ponuku tovaru, konkurencny boj, na slovensku potom mozes zabudnut na mobili, elektroniku, zaujimave jedla, moderne lieky a pristroje, vdaka starte konkurenecie bude vsetko ovela drahsie a ludia v konecnom dosledku menej zarobia. Obchod za volny trh je vyhodny pre obe strany.
Je to pekne vysvtelne vo videu .
rebuss napísal:Nechajme sa prekvapiť, či sú nerealizovateľné aj pri ich stanutí pri moci, ak to sa toho dožijeme. Ale pri tom ako sa veci vyvíjajú tak vyzerá, že budú mať šancu.
Az na to, ze svoj program nesplnili ani v banskobystrickom kraji.
rebuss napísal:Takže z preveri im na poslednú chvíľu rušia objednávky? To potom lepšie uveriteľna konina je, že majú nezrovnalosti v manažovani.
To nie je cenzura, napadlo ta ze mozno Slovaci nechcu vodcu? Okrem toho existuju zmluvne podmienky, ak ich druha strana nedodrzala mozu sa sudit.
rebuss napísal:Ano ano to sme už počuli. Nemusi toto a nemusi tamto. Vlastne nemusi byť ani hrdý. Zvláštne, že takéto morálne poúčania o hrdosti prichádzajú práve od ľudí s najnižším možným vzťahom ku národu, a automaticky k akejkoľvek snahe o jeho pozdvihnutie atp.
Ako vies, aky mam vztah k narodu a Slovensku? Ako vies, ze som pre Slovensko nic nespravil?
Vztah k narodu sa nyvajadruje zelenym trickom, alebo priemernym poctom slov "narod" ci "hrdy Slovak" vo vete.
Tak mi povedz, ako LSNS povzdvihla tuto krajinu?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

stale tu nikto z ko*ot neodpovedal na zakladnu otazku:

Zlepsia jej politici tvoju ekonimcku situaciu, znizia inflaciu v krajine, budu bojovat proti korupcii a rodinkarstvu, budu schopny riesit zrdavotnictvo, ekonomiku, skolstvo?

rebuss - spravnych ludi na spravnych miestach a budeme sebestacny? ty si sa uz nacisto pomiatol :D nedokazete si v tej hlavicke ani len predstavit co by sa stalo, keby sa zahranicne firmy zbalili. statisice ludi by boli do par rokov nezamestnanych a co potom? sli by sme vsetci robit na druzstvo?
Napísať odpoveď