Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa -AA- »

eMPiko, hughito, DEVZYO1G, awtt.. hovorím o naozajstných názoroch, nie nejakých číslach, ktoré vám nedajú spávať, ale verte si čomu chcete, aj tak je to jedno.
harrison314 napísal:Aka cenzura? Su azda zatvarani?
Generálna prokuratúra podala na Najvyšší súd návrh na zrušenie ĽSNS. Alebo ani to nepovažuješ za snahu o zneškodnenie strany?
harrison314 napísal:Inac, pre to aby bol clovek hrdy na svoju vlast nemusi volit fasistov, nemusi na namestiach vykrikovat aky je on Slovan a utlacat mnsiny.
Dávaj lepší pozor, jackb tu ukázal ako ĽSNS dáva priestor menšinám v strane.
harrison314 napísal:To s ekonomickym doplatenim som myslel ina, ono to znie super vsetko si vyrabat vlastnymi silami, ale realita je ina. Je to ako zit na samote v lone prirody, vsteko je zelene... ale vetcinu dna stravis len tym aby si mal co jest. Uz ludia v praveku pohopili, ze je dobre sa specilizovat. Tomu co sa nazyva sebestatcnost strtis ponuku tovaru, konkurencny boj, na slovensku potom mozes zabudnut na mobili, elektroniku, zaujimave jedla, moderne lieky a pristroje, vdaka starte konkurenecie bude vsetko ovela drahsie a ludia v konecnom dosledku menej zarobia. Obchod za volny trh je vyhodny pre obe strany.
Sebestačnosťou sa väčšinou myslí základná potravinová sebestačnosť, ktorá tu existovala a v rámci EÚ, nefunguje kvôli štátnym dotáciám čisto na princípoch voľného trhu, ktorý tu vyzdvihuješ.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

-AA- napísal:Generálna prokuratúra podala na Najvyšší súd návrh na zrušenie ĽSNS. Alebo ani to nepovažuješ za snahu o zneškodnenie strany?
Je rozdiel medzi cenzurov a tym, ze je niekto stihany za porusenie zakona. Na cenzuru som reagoval v suvislosti s tym, ze im niektore sukromne firmy zrusili zmluvy.
-AA- napísal:Dávaj lepší pozor, jackb tu ukázal ako ĽSNS dáva priestor menšinám v strane.
Preto hovoria ako budu cistit a optimalizovat? Alebo niktori poslanci a kandidati do zupnych volieb sa vyjadruju o peciach, ktore su pripravene pre zidov, ci posielani do plynu?
-AA- napísal:Sebestačnosťou sa väčšinou myslí základná potravinová sebestačnosť, ktorá tu existovala a v rámci EÚ, nefunguje kvôli štátnym dotáciám čisto na princípoch voľného trhu, ktorý tu vyzdvihuješ.
K tomu som sa vyjadril dostatocne.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

-AA- napísal:eMPiko, hughito, DEVZYO1G, awtt.. hovorím o naozajstných názoroch, nie nejakých číslach, ktoré vám nedajú spávať, ale verte si čomu chcete, aj tak je to jedno.
Aky je jeho skutocny nazor? Ja mu do hlavy nevidim, ale ked sa niekto hlasi ku pozdravu Heil Hitler tak zrejme s Hitlerom sympatizuje. Co je teda v protiklade s tvojimi vyrokmi. Ci mas nejake vyjadrenia od Kotlebu na tuto temu, ktore som prehliadol?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Hlavne, ze su to hrdi slovaci...
Prílohy
22894149_1978182865794300_7621657387750187587_n.png
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Angel, v strane mozno ano, ale propagandu maju zalozenu na nenavisti voci vsetkemu neslovenskemu, ako to vlastne aj predseda povedal v Parlamente.
Preto sa divim co vsetci ti Neslovaci hladaju na kandidatkach.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

harrison314 napísal:Inac naozaj ma zaujima, v com vidia odlisnost volici LSNS oproti inym staranam?
harrison314 napísal:To, ze sa na tu stranu hadze spina a nik s nimi nechce nic mat, nie je dovod volit tu stranu
Táto strana je vládnym estabilišmentom a neomarxistickým liberalným systémom, ktorého ľudia už majú plne zuby a mu nedôverujú, považovaná za fašistickú a tým pádom za zlo, čo znamená, že mu sám dáva punc opozicie.

Inak povedané neviditelná ruka trhu a tzv "ekonomický blahobyt" aj s možnosťou byť zadlžený na celý život ktorý so sebou priniesla EU a západný kapitalistický svet v podobe bezbreheho konzumu a materializmu spôsobujúc morálny a etický rozklad tradičných hodnôt a stupnujúcim sa prílevom nebielych a neeuropských etník a ako bonus denno denne omielanie a pripomínanie novodobého naboženstva holokaustu, zrejme neni to čo by malo robiť ľudí šťastnými.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

velmi lahko sa hovori ze nieco nie je to spravne, tahsie je ukazat co je to spravne a nebodaj este aj vediet ako na to.
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa AllGoneDead »

kali520 napísal:Táto strana je vládnym estabilišmentom a neomarxistickým liberalným systémom, ktorého ľudia už majú plne zuby a mu nedôverujú, považovaná za fašistickú a tým pádom za zlo, čo znamená, že mu sám dáva punc opozicie.
Ak vedenie strany, rovnako ako aj clenov tvoria fasisticke prasce, tak necakaj, ze ich ludia budu povazovat za demokratov, aj ked sa im nejaku cast populacie podari presvedcit.
kali520 napísal:s možnosťou byť zadlžený na celý život
Mat moznost nieco spravit ta nenuti to spravit. Mas vlastne rozhodnutie, ci sa zadlzis alebo nie. Tvoje ideologicke presvedcenie vsak moznosti nedava, len striktne prikazuje co a ako.
kali520 napísal:spôsobujúc morálny a etický rozklad tradičných hodnôt
Ak by sa tvoje milovane moralne tradicne hodnoty nemenili, tak zijeme v stredoveku, co by ti zjavne vyhovovalo.
kali520 napísal: stupnujúcim sa prílevom nebielych a neeuropských etník
Mozes mi prosim ta ukazat ti hordy, ktore sa valia na slovensko?
-AA- napísal:Generálna prokuratúra podala na Najvyšší súd návrh na zrušenie ĽSNS. Alebo ani to nepovažuješ za snahu o zneškodnenie strany?
1. Ak tam je realny dovod na zrusenie strany, tak azda nechces, aby sa to zahralo do stratena, len preco, lebo si myslis ze niekomu "zavadzaju".
2. Ak k zrusenieu neexistuje dovod, tak sa nemas coho bat.
3. Kotleba moze byt rad, ze nejaku stranu vobec ma. Mne osobne sa totiz vidi zvlastne, ak osoba, ktora bola clenom rozpustenej strany(kvoli rozporu s ustavou) sedi v parlamente a hra sa na demokrata.
-AA- napísal:Sebestačnosťou sa väčšinou myslí základná potravinová sebestačnosť, ktorá tu existovala a v rámci EÚ, nefunguje kvôli štátnym dotáciám čisto na princípoch voľného trhu, ktorý tu vyzdvihuješ.
Mas pravdu, podme vsetci na pole kopat krumple a zit rovnako biedne zivoty, ako ziju najvacsi stupenci vodcu.
rebuss napísal:Nič iné som ani nečakal. A neviem čo majú všetci s nejakým Ruskom.
1. pretoze ludia velebiaci kotlebu velebia aj rusko a tamojsieho vodcu
2. pretoze rusko patri medzi svetove velmoci
3. pretoze kotleba bol vysetrovany kvoli podozreniu, ze bol financovany z ruska
rebuss napísal:To nie je jediná slovanská krajina ak ti uniklo niečo z histórie.
Nie, mas pravdu historicky by sme mali spomenut kyjevsku rus...
rebuss napísal:Nie je mýtus, len treba správnych ľudí na správnych miestach.
Nekvalifikovanych pribuznych???
rebuss napísal:Nechajme sa prekvapiť, či sú nerealizovateľné aj pri ich stanutí pri moci, ak to sa toho dožijeme. Ale pri tom ako sa veci vyvíjajú tak vyzerá, že budú mať šancu.
Najskor napis, co spravili doteraz, a co podla teba spravia, ak sa nedajboze dostanu k moci.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Ak by vám zatiaľ nestačilo, tak tu máte ďalšie čítaníčko o ĽSNS.
Úrad BBSK je predátorom medzi slovenskými startupmi ostatných rokov!

Poctivá dlhoročná práca šéfky personálneho oddelenia pani Kovaříkovej na rozvoji schopností vlastných zamestnancov dokázala niektorým z nich zabezpečiť doslova raketovú kariéru na pracovnom trhu a ich spoločenské uplatnenie je ako z ríše snov.

Veď posúďte sami.

Marek Kotleba začal na župe ako vrátnik a dnes je z neho odborný referent pre vnútornú prevádzku. Medzitým získal tajomný bakalársky titul a zajtra kandiduje za poslanca BBSK. V roku 2011 stihol byť odsúdený za predaj neonacistických a neofašistických symbolov.

Vrátnikovi pánu Kubaliakovi pribudlo na tele ďalšie tetovanie, na rozdiel od ostatných nepripomínajúce žiadnu symboliku tretej ríše. Tentoraz rozsiahle umelecké dielo - rentgenová snímka masového hrobu. Priebežne absolvuje Vysokú školu života.

Z obyčajného vrátnika Mária Vidáka sa stal prominentný bloger podporujúci ĽSNS, ktorý má takmer 16 tisíc podporovateľov a 15 910 followerov. V zajtrajších voľbách feši kandiduje za poslanca.

Václav Čada sa naučil písať a používať facebook, no zo závažných ideových dôvodov žiaľ v auguste opustil ĽSNS: “Tak KLSNS ja sa neštítym tymto znakom,ako poniektory uvás,alebo sa nevypravat stym,ktory opustil vašu KLSNS porozmyšlajte prečo viacerí odvas odyšli.” Banskobystrický kraj tak prišiel o šancu získať ďalšieho kvalitného poslanca.

Roman Lakomčík sa naučil byť naraz na dvoch rozličných miestach v jednom meste, u lekára aj v práci. Zdá sa to málo za tie roky, ale ide o extrémne náročnú ilúziu. Nacvičoval ju spolu s kolegom, ktorého budem menovať pre správnu gradáciu príbehu až večer - ten pre zmenu dokáže byť naraz aj na vrátnici Úradu BBSK, aj vo vlakovej hliadke niekoľko sto kilometrov od Bystrice a ešte pritom pózovať novinárom. Obdivuhodné!

Peter Bahno tiež začínal ako vrátnik a dostal šancu napriek tomu, že bol 7. októbra 2013 súdom v Žiari nad Hronom právoplatne odsúdený za prečin ublíženia na zdraví, pokus zločinu ublíženia na zdraví, prečin výtržníctva a zločin obmedzovania osobnej slobody vo forme spolupáchateľstva. Dnes je pán Bahno ešte stále v podmienke a stal sa dokonca predsedom krajskej volebnej komisie BBSK pre voľby do VÚC 2017. Dámy a páni, tento muž bude dozerať na riadny a zákonný priebeh volieb, v ktorých je jedným z dvoch favoritov jeho šéf a rozdiel bude možno iba v stovkách hlasov. Bystrickí voliči, spravodlivosť volieb je u vás garantovaná odsúdeným násilníkom v podmienke, ktorý je bezpodmienečne oddaný svojmu vodcovi za šancu, ktorej by sa mu inde nedostalo.

Ešte stále máte chuť ísť v zajtrajší krásny slnečný deň namiesto volieb na chatu?

Podotýkam, že všetci títo muži vedeli o falšovaní výkazov ich dochádzky a celé roky mlčali a podieľali sa na zvýšených ziskoch ktoré z tejto nelegálne činnosti plynuli. Ukazuje sa, že kombinácia právoplatného odsúdenia a miesta vrátnika na župe je doslova zlatou kartou zaisťujúcou miesto na kandidátke ĽSNS.

Ak to takto pôjde ďalej a voličom sa zajtra nepodarí prekaziť túto neuveriteľnú trajektóriu, budúci Elon Musk vyrastie rovno uprostred Slovenska. No namiesto výroby elektromobilov bude vyraďovať z evidencie Banskobystrickej správy ciest údajne nadbytočné traktory a autá za 1 Euro a namiesto ich formálneho zošrotovania budú za “drobný” úplatok končiť na dvoroch kamarátov a známych ako takmer nekonečná zásobáreň náhradných dielov. Tento startup v Bystrici skúšobne začali testovať len pred pár týždňami a už mu závratne stúpa obrat.

Netrpezlivo čakám, kým pán Uhrík opäť poprie aj túto skutočnosť a povyhráža sa mi právnikmi. Snáď to dozajtra stihne a ja potom zas nájdem na stole neprestrelné dôkazy, že sa opäť "mýlil." Niektorí ľudia sú jednoducho nepoučiteľní.
https://www.facebook.com/radovan.branik ... 1545146821
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

kali520 napísal:Táto strana je vládnym estabilišmentom a neomarxistickým liberalným systémom, ktorého ľudia už majú plne zuby a mu nedôverujú, považovaná za fašistickú a tým pádom za zlo, čo znamená, že mu sám dáva punc opozicie.

Inak povedané neviditelná ruka trhu a tzv "ekonomický blahobyt" aj s možnosťou byť zadlžený na celý život ktorý so sebou priniesla EU a západný kapitalistický svet v podobe bezbreheho konzumu a materializmu spôsobujúc morálny a etický rozklad tradičných hodnôt a stupnujúcim sa prílevom nebielych a neeuropských etník a ako bonus denno denne omielanie a pripomínanie novodobého naboženstva holokaustu, zrejme neni to čo by malo robiť ľudí šťastnými.

Lebo každý z tých 200 000 voličov Kotlebu vie čo je neomarxistický liberalny system, to víš :lol:

K tomu bezbrehému konzumu a materializmu : Voliči ktorej strany organizujú bojkoty nákupných reťazcov, napríklad Lidl a dupocú na fejsbúkových diskusiách ako nebudú až mesiac (!! :lol:) nakupovať v tom reťazci, ale v iných :lol:

Tie tradičné hodnoty sú aké prosím ťa? Tie čo spomínal AryanAngel? Nebuď smiešny :lol:

Ešte si mi stále neodpovedal na to, k akým princípom sa hlásiš ty.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

harrison314 napísal:Preto hovoria ako budu cistit a optimalizovat?
Pokiaľ viem, to bol predseda konkurenčného SHO.
eMPiko napísal:Aky je jeho skutocny nazor? Ja mu do hlavy nevidim, ale ked sa niekto hlasi ku pozdravu Heil Hitler tak zrejme s Hitlerom sympatizuje. Co je teda v protiklade s tvojimi vyrokmi. Ci mas nejake vyjadrenia od Kotlebu na tuto temu, ktore som prehliadol?
Myslím, že si inteligentnejší aby si považoval použitie sumy 1488 za nejaký elaborovaný politický a ideologický manifest. Aby som sa vyjadril rečou dnešného internetu, 1488 bol zaručený "trigger" pre médiá. Už som sa k tomu vyjadril aj tu post2265396.html?#p2265396 Ak ide o samotný postoj Kotlebu, nepovažujem za vhodné opodstatňovať každý jeho krok pred politickými nepriateľmi, moje výroky nevychádzali z verejných informácií.

//autoeditácia príspevku (03 Nov 2017, 16:59)
Prílohy
126.jpg
DEVZYO1G
Addict
Addict

Trápne.

Už sa s tými fejk článkami, hoaxami a photoshopmi kroť prosím ťa :lol:
Prílohy
14e.png
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

AllGoneDead napísal:Ak vedenie strany, rovnako ako aj clenov tvoria fasisticke prasce, tak necakaj, ze ich ludia budu povazovat za demokratov, aj ked sa im nejaku cast populacie podari presvedcit.
Ak ty a tebe podobný budete mlatiť prazdnu slamu rečami o fašistických prascach a orodovať tento "kapitalisticko demokraticky" system, tak sa nečuduj, že ich ludia budu voliť.
Mat moznost nieco spravit ta nenuti to spravit. Mas vlastne rozhodnutie, ci sa zadlzis alebo nie. Tvoje ideologicke presvedcenie vsak moznosti nedava, len striktne prikazuje co a ako.
Prázdna fráza ktorá je odtrhnutá od reality každodenného života a nijak týmto ľuďom nepomáha a ani nevysvetluje prečo byť spokoný s terajšim stavom.
Ak by sa tvoje milovane moralne tradicne hodnoty nemenili, tak zijeme v stredoveku, co by ti zjavne vyhovovalo.
Ak by si ty videl rozdiel medzi tradiciou a tradicionalizmom tak nenapíšeš takúto blbosť...
Mozes mi prosim ta ukazat ti hordy, ktore sa valia na slovensko?
Celé to je myslené v celoeuropskom merítku pod patronátom EU ktorej sme členom a v otázkach migracie nejde len o Slovensko.
DEVZYO1G napísal:Lebo každý z tých 200 000 voličov Kotlebu vie čo je neomarxistický liberalny system, to víš
Možno nie, istotne sa ale stretli s podobnými názormi ako máš ty a to zrejme stačilo
Tie tradičné hodnoty sú aké prosím ťa? Tie čo spomínal AryanAngel? Nebuď smiešny
Je logické, že niekomu ako ty to nič nehovorí.
DEVZYO1G
Addict
Addict

-AA- napísal:Pokiaľ viem, to bol predseda konkurenčného SHO.

Myslím, že si inteligentnejší aby si považoval použitie sumy 1488 za nejaký elaborovaný politický a ideologický manifest. Aby som sa vyjadril rečou dnešného internetu, 1488 bol zaručený "trigger" pre médiá. Už som sa k tomu vyjadril aj tu post2265396.html?#p2265396 Ak ide o samotný postoj Kotlebu, nepovažujem za vhodné opodstatňovať každý jeho krok pred politickými nepriateľmi, moje výroky nevychádzali z verejných informácií.

//autoeditácia príspevku (03 Nov 2017, 16:59)
Nepríde ti prinajmenšom divné že práve toto číslo sa rozhodla použiť práve strana na ktorej kandidátke sú neonacistickí hulváti, používa(la) aj inú nacistickú symboliku a je považovaná verejnosťou za extrémistickú stranu?
Ja si naopak myslím že ide presne o elaborovaný politický a ideologický manifest, cielený presne pre neonacistické jadro strany. Predpokladám že aj na teba, a to očividne úspešne, keď máš potrebu tak usilovne obhajovať vodcove názory.

Ľudia volia ĽSNS lebo im brnká na ich xenofóbne a rasistické struny, presne tak ako potrebujú.

//autoeditácia príspevku (03 Nov 2017, 17:21)
DEVZYO1G napísal:
Ešte si mi stále neodpovedal na to, k akým princípom sa hlásiš ty.
Veď sa nehanbi. Či by to bolo na paragraf?
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

-AA- napísal:Myslím, že si inteligentnejší aby si považoval použitie sumy 1488 za nejaký elaborovaný politický a ideologický manifest. Aby som sa vyjadril rečou dnešného internetu, 1488 bol zaručený "trigger" pre médiá. Už som sa k tomu vyjadril aj tu post2265396.html?#p2265396 Ak ide o samotný postoj Kotlebu, nepovažujem za vhodné opodstatňovať každý jeho krok pred politickými nepriateľmi, moje výroky nevychádzali z verejných informácií.
Cize on neo-nazi symboliku pouziva ironicky? Takze on je vlastne hipster. Inak sa mi velmi paci, ze tato strana, co udajne chrani take hodnoty ako je sila a odvaha sa musi skryvat za ciselka a naznaky a ked su s nimi konfrontovani tak sa tvaria ze je to len nahoda a nic to vlastne neznamena. Nie je to skor priznakom zbabelosti? Mam taky pocit ze takymto taktikam sa priucili od Zidov :psssst:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kali520 napísal:Inak povedané neviditelná ruka trhu a tzv "ekonomický blahobyt" aj s možnosťou byť zadlžený na celý život ktorý so sebou priniesla EU a západný kapitalistický svet v podobe bezbreheho konzumu a materializmu spôsobujúc morálny a etický rozklad tradičných hodnôt a stupnujúcim sa prílevom nebielych a neeuropských etník a ako bonus denno denne omielanie a pripomínanie novodobého naboženstva holokaustu, zrejme neni to čo by malo robiť ľudí šťastnými.
nebyt toho eurosupermacizmu, tak by si som si myslel, ze je citacia clena strany Vzdro - strana prace
nie. jadro strany vratane jej predsedu su clenovia Slovenskej pospolitosti - Ludovej strany, ktora bola uznana fasistickou a preto bola rozpustesna. sam predseda sa nechal nazyvat jej vodcom a pozoval v uniforme Hlikovej gardy zodpovednej o.i. aj za vrazdenie deti a starcov, vypalovanie ich obydli a popravovanie nepohodlnych osob vo vapenkach
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja stale cakam kedy sa raz niekomu podari odfotit kotlebu bez tricka, zisti sa ze ma na hrudi hakovy kriz a tu bude AA vypisovat ze to vlastne neni tak ze on by bol rasista, ze to je nahoda, kotleba je vlastne budhista.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

eMPiko napísal:Nie je to skor priznakom zbabelosti?
Len ak chceš byť trestne stíhaný a odsúdený za neverbálne prejavy.
eMPiko napísal:Mam taky pocit ze takymto taktikam sa priucili od Zidov
:lol:
jackb napísal:Slovenskej pospolitosti - Ludovej strany, ktora bola uznana fasistickou a preto bola rozpustesna
Za presadzovanie stavovského systému v programe.

Z dobovej tlače,
Štátu by mali podľa Kotletu vládnuť odborníci, a nie politicky dosadené figúrky. V stavovskom systéme by slovenská národná rada mala byť zostavená z ľudí, ktorí budú zastupovať jednotlivé stavy, tzv. profesijné komory, priblížil Kotleba. Stavovský systém má podľa neho výhodu oproti dnešnej parlamentnej demokracii v tom, že umožňuje zástupcu v parlamente nielen zvoliť, ale aj odvolať.
Rozpustenie Slovenskej pospolitosti-Národnej strany bude mať podľa Kotlebu ešte dohru na Ústavnom súde SR. Osobne je pre neho hrdosťou byť stíhaný, keď ho stíha "komunistická justícia" za jeho názor. "Štúr bol stíhaný, Hlinka bol stíhaný, Tiso bol stíhaný, môžem byť iba hrdý na to, že som stíhaný takými komunistami," poznamenal.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ze vas to este bavi. Podla toho co citam, tak tu stale bude niekyo bezhlavo obhajovat LSNS ako daku spasu na politickej scene. Mam pocit, ze aj tu na fore ma par ludi nasranych v hlave, ze -AA- alias Aryan Angel alias masterrr? Svoje nackovske a fasisticke nazory tu prezentujes uz roky, ci v teme o LSNS, o ciganoch, o white music, o skinheadoch a tak dalej.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

DEVZYO1G napísal:Trápne.

Už sa s tými fejk článkami, hoaxami a photoshopmi kroť prosím ťa
Ty si znova niečo nepochopil, že.. :roll:
heker napísal:Ze vas to este bavi. Podla toho co citam, tak tu stale bude niekyo bezhlavo obhajovat LSNS ako daku spasu na politickej scene. Mam pocit, ze aj tu na fore ma par ludi nasranych v hlave, ze -AA- alias Aryan Angel alias masterrr? Svoje nackovske a fasisticke nazory tu prezentujes uz roky, ci v teme o LSNS, o ciganoch, o white music, o skinheadoch a tak dalej.
A niekto bezhlavo napadať, že detektív heker..

//autoeditácia príspevku (03 Nov 2017, 17:48)
DEVZYO1G napísal:Ešte si mi stále neodpovedal na to, k akým princípom sa hlásiš ty.
K národným a sociálnym.
Napísať odpoveď