Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Doteraz to stale tak menili ked som reklamoval 4s, 5s tak stale som mal novy kus (teda servisnu jednotku) ...
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro
zdravím, už som zúfalí a neviem si rady
mám starý iphone s ios11 a kúpil som si novší tiez s ios11 a chcem si preniest moje veci zo stareho do noveho (appky, nastavenia, poznamky,...) načo je neikolko moznosti, ale cez icloud sa to nedá, lebo už sa icloud záloha odohráva pár hodín a stále je ledva na začiatku + ked sa pokusam spravit tento prenos cez zalohovanie v itunes, nikdy to nejde, lebo po pripojeni noveho iphonu mi komp vypise "ze zaloha nebola mozná lebo je poskodena alebo nekompatibilna" - googlil som ale nic z toho co je na nete mi zatial nepomohlo
prosim pomozte
mám starý iphone s ios11 a kúpil som si novší tiez s ios11 a chcem si preniest moje veci zo stareho do noveho (appky, nastavenia, poznamky,...) načo je neikolko moznosti, ale cez icloud sa to nedá, lebo už sa icloud záloha odohráva pár hodín a stále je ledva na začiatku + ked sa pokusam spravit tento prenos cez zalohovanie v itunes, nikdy to nejde, lebo po pripojeni noveho iphonu mi komp vypise "ze zaloha nebola mozná lebo je poskodena alebo nekompatibilna" - googlil som ale nic z toho co je na nete mi zatial nepomohlo
prosim pomozte
Ved ale podla mna nemozes zalohu stareho iphonu nahrat na novy, ved to je blbost, sice to je ios11, ale nie je to identicky system, ten je priamo prisposobeny pre dany model telefonu.. Cez icloud si skus zmazat zalohu a spravit ju uplne znova..a potom novy mobil obnocit z icloudu..
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Preco by nemohol ??? Teraz som si obnovoval 6s z se a uplne vphode.
Dokonca mi len napisalo aby som dal telefony k sebe a zakladne nastavenia si preniesol cez nfc ...
data mi potom normalne obnovilo zo zalohy co mam na icloude ...
Skus najprv zalohu co mas na starom telefone z icloudu zmazat a vytvorit novu a tu pouzit pri obnovovani noveho telefonu
Dokonca mi len napisalo aby som dal telefony k sebe a zakladne nastavenia si preniesol cez nfc ...
Skus najprv zalohu co mas na starom telefone z icloudu zmazat a vytvorit novu a tu pouzit pri obnovovani noveho telefonu
uplne bezna vec. tak ako si preniesol kedysi zalohu z 3G na 4s, tak toto leto zo 4s na SE. a to tam bol samozrejme aj rozdiel v vo verzii systemu.
tanetko, vymaz zalohu stareho v iTunes a zopakuj ju. vykusaj potom. kedze rovnake veci sa zalohuju to iste + dalsie veci do iTunes, nemusis robit zalohu cez iCloud.
a Apple pri iOS11 pise, ze to ide aj bez iTunes. ale to nemam vyskusane
https://support.apple.com/sk-sk/HT201269
tanetko, vymaz zalohu stareho v iTunes a zopakuj ju. vykusaj potom. kedze rovnake veci sa zalohuju to iste + dalsie veci do iTunes, nemusis robit zalohu cez iCloud.
a Apple pri iOS11 pise, ze to ide aj bez iTunes. ale to nemam vyskusane
https://support.apple.com/sk-sk/HT201269
-
yoggy
Aj vam sa casto stava, ze na zakmnutej obrazovke pri pocuvani hudbu nejako nepribuda cas hudby? ale stale je to na 0:00, je to dost otravne...
(najakutlanejsi ios) alebo trva strasne dlho kym sa vam podari odomknut cez touch id? ze mam teple prsty a vsetko, ale nejak sa mu nechce odomknut a zobrazit home screen...
Pouzivas iPhone na browsovanie fora? Mas na to nejaku specialnu appku pls alebo ako to prezeras?ob3l1x napísal:Preco by nemohol ??? Teraz som si obnovoval 6s z se a uplne vphode.
thats the joke...
Zdravím, pozerám teraz po iPhone 7 no neviem sa rozhodnúť medzi black a jet black. Máte niekto skúsenosti? Ktorá farba je lepšia? Na ktorej tak nevidno odreniny, otlačky prstov a tak?
Jet Black je magnet na smuhy. Mal som oba. Ak to ale mas v puzdre, tak zober Jet Black, je ich menej a v buducnosti lahsie predas.
-
nejakymarko
Addict
Pani co vravite na Apple Watch 3 42mm? Oplatia sa za tu cenu?
Ako darcek pre priatelku
Ako darcek pre priatelku
celkovo si myslim, ze hodinky, ktore treba nabijat kazdy den su zbytocne. Vyuzije ich vobec?
Nad Apple Watch ja osobne uvažujem od prvej generácie a stále som si ich nekúpil, tiež v nich nevidím veľký zmysel a to som zarytý Apple fanúšik. Vidím v nich zmysel iba ako z pohľadu študenta - dali by sa na nich prezerať fotky skrípt
Ale inak ako tu už bolo spomenuté - len ďalší gadget, ktorý treba denne nabíjať a v skutočnosti (aspoň mne) ani nejako extra "nezlepší" každodenné fungovanie.
Ja som kupoval teraz priateľke na vianoce tiež tie hodinky, ale len tie menšie, sa mi viac hodia na ženskú ruku, či sa oplatia za tú sumu je zvláštna otázka, ty musíš vedieť či ich bude používať a či akceptuješ tu cenu...
Ja som jej ich bral hlavne kvôli notifikáciam, nakoľko viem že keď má v kabelke telefón alebo v praci stíšený, tak si veľa krát nevšimne, že jej niekto volá, píše...
To že sa musia nabijat každý deň by som nebral tak tragicky, sám používam Gear S3 hodinky od Samsungu, ktore vydržia 2-3 dni na baterku v pohode, ale aj tak keď prídem domov tak si ich dávam dole z ruky a odkladam ich do kolísky, tým že tam netreba nic zapájať a neviem čo v tom nevidim problém či ich položím do nabíjačky alebo niekam inam...
Ja som jej ich bral hlavne kvôli notifikáciam, nakoľko viem že keď má v kabelke telefón alebo v praci stíšený, tak si veľa krát nevšimne, že jej niekto volá, píše...
To že sa musia nabijat každý deň by som nebral tak tragicky, sám používam Gear S3 hodinky od Samsungu, ktore vydržia 2-3 dni na baterku v pohode, ale aj tak keď prídem domov tak si ich dávam dole z ruky a odkladam ich do kolísky, tým že tam netreba nic zapájať a neviem čo v tom nevidim problém či ich položím do nabíjačky alebo niekam inam...
-
nejakymarko
Addict
Nakoniec som ich nezobral, pockam kym cena pojde trochu dole, 400 mi prislo po pravde celkom dost, ked som to porovnal prave so spominanymi gear s3
Chcel som ich brat jednak pre to, ze sa jej pacia a tiez preto, ze momentalne pouzivat mi band2 a celkom si to pochvaluje, hlavne kvoli krokomeru, ze ma prehlad ci a ako sa hybe a apple watch som chcel hlavne kvboli health appkam + samozrejme je to dizajnovka
Chcel som ich brat jednak pre to, ze sa jej pacia a tiez preto, ze momentalne pouzivat mi band2 a celkom si to pochvaluje, hlavne kvoli krokomeru, ze ma prehlad ci a ako sa hybe a apple watch som chcel hlavne kvboli health appkam + samozrejme je to dizajnovka
No pri apple produktoch pojde cena dole len ked predstavia novu generaciu, a to sa vacsinou uz zasa oplati priplatit za tie novsie potom 
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Včera som aktualizoval na iOS 11 a neviem tam nájsť vymazanie notifikácií z úvodnej lišty. Keď potiahnete zhora nadol a máte tam všetky správy z messengera a podobne, dá sa to nejako zmazať všetko? Zatiaľ to viem iba po jednom a je to dosť otravné.
ked kliknes na X zmeni sa na vycistit vsetko
-
DanielDevil
Addict
-
xH4wK
No mozem sa mylit, ale predpokladam, ze ked tam je len jedna notifikacia tak logicky to nebude ukazovat tlacidlo vycistit vsetko ?
http://www.redmondpie.com/ios-11-clear- ... -it-works/
http://www.redmondpie.com/ios-11-clear- ... -it-works/
-
DanielDevil
Addict
Toto je dôvod:
If you have relatively new notifications, you will notice that you can see them right here and can only interact with them on individual basis. You won’t see any “X” button on the right-hand side for dismissing them all in one go. For one reason or another, Apple has chosen to only show this on older notifications.
Toto celkom pokazili

If you have relatively new notifications, you will notice that you can see them right here and can only interact with them on individual basis. You won’t see any “X” button on the right-hand side for dismissing them all in one go. For one reason or another, Apple has chosen to only show this on older notifications.
Toto celkom pokazili