Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa -AA- »

-AA- napísal:V súvislosti s tým ma napadá, prečo je teda Lunter podporovaný SMERom, v čom smeráckej kleptokracii vyhovuje viac ako Kotleba?
xH4wK napísal:Proste nackov normalny ludia nechcu
:roll:
xH4wK napísal:Lunter nevyhovuje asi len ludom co si myslia, ze kto poziadal o eurofondy je diabol a taki ludia nie su zdaleka normalni :)
-AA- napísal:z pohľadu SMERu.
Neviem či ide problém s čítaním/chápaním, alebo len vyhýbanie sa.

Pritom ma samotného napadá možná odpoveď - mafiáni a zlodeji zo SMERu sú natoľko "morálni", že z princípu odmietajú "zlého fašistického" Kotlebu. :lol:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Dobge moj AA, mas plno aggumentov, pitvat pgispevky a vybegat si to co sa ti hodi ti ide stale dobge.
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa AllGoneDead »

baldorex napísal: Nie skorumpovaný. To si trochu pletieš strany.
Už od pár desiatok tisíc € z fondov sa dáva všimné, bez toho ich proste nemáš šancu získať. V prípade miliónov € to nie je inak, akurát tam už plávu väčšie ryby a okrem peňazí sa očakáva "vďačnosť", ak vieš čo tým myslím (čo pochybujem).
Pre mňa je to dosť veľký problém. Preto som nadhodil, či tam nemajú lepšieho kandidáta...

A ešte k úžerníkovi. Myslím že nejaká jeho firma mala súdny spor za úžeru, ktorý prehrala....
1. Naznacil si, ze na ziskanie eurofondov je potrebne dat uplatok. Ak mas problem s definiciami slov, tak si ich najdi v slovniku, pretoze uplatok(tvoje vsimne) ide ruka v ruke s korupciou.
2. Mas nejaky realny dokaz, ktory by podporil tvoje slova, alebo ide len o tvoje predstavy? Lebo ak nie, tak tvoj velky problem nemusi byt vobec realny..
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

heker napísal:Dobge moj AA, mas plno aggumentov, pitvat prispevky a vybegat si to co sa ti hodi ti ide stale dobge.
Prílohy
hahaha.png
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

AllGoneDead napísal: 1. Naznacil si, ze na ziskanie eurofondov je potrebne dat uplatok. Ak mas problem s definiciami slov, tak si ich najdi v slovniku, pretoze uplatok(tvoje vsimne) ide ruka v ruke s korupciou.
2. Mas nejaky realny dokaz, ktory by podporil tvoje slova, alebo ide len o tvoje predstavy? Lebo ak nie, tak tvoj velky problem nemusi byt vobec realny..
Skorumpovaný je ten, kto úplatok prijme, nie kto ho dáva.
Mimochodom, úplatok sa dáva pred "obchodom či akciou", nie po.
V prípade eurofondov to nie je tak že xy donesie v igelitke 100 tisíc a že vybavte mi to.
Ten idú percentá z prijatej platby...

2 hm, neviem, chceš to poslať faxom alebo e-mailom?
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa AllGoneDead »

baldorex napísal:Skorumpovaný je ten, kto úplatok prijme, nie kto ho dáva.
Nie, ze by som ti nechcel verit, ale:
synonymicky slovnik napísal:korupcia: pozri úplatkárstvo: prijímanie alebo dávanie úplatkov
baldorex napísal:V prípade eurofondov to nie je tak že xy donesie v igelitke 100 tisíc a že vybavte mi to.
Ten idú percentá z prijatej platby...
Mas osobne skusenosti? Lebo pises akoby to bol tvoj denny chlieb.
baldorex napísal:hm, neviem, chceš to poslať faxom alebo e-mailom?
Je uplne jedno v akej forme poskytnes dokazy.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Do budúcna odkaz pre tych, ktorí včera zostali doma a nešli voliť. Myslíte, že oni dvaja sedeli tiež doma a nevolili :?: :!:
Prílohy
23167631_1979624868983433_617205167658466498_n.png
DieKrupps
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DieKrupps »

ephram :))))) Myslim, ze je najvyssi cas otvorit v parlamente otazku eutanazie. Ved toto sa len trapi..

Inak je prijemne sledovat tu paniku u kotliet. Dnes sa zobudili do nocnej mory. Tak nech im to vydrzi :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Dnes ráno som sa veľmi potešil.. takýto debakel náckov som naozaj nečakal, aj keď som predpokladal, že Kotleba s Uhríkom nevyhrajú.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ja dufam, ze konecne zmiznu tie zelene veci zo zastavok autobusov, aut, triciek. Clovek sa v poslednom case bal otvorit aj nutelu aby sa nanho nevyvalilo plno slov o hrdych slovanoch, narode a ludacky dvojkriz v zelenom.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

normalne dakujem bohu, ze Kotleba nevyhral a je po volbach... za tyzden sa to snad ukludni a v novinach nebude "polovica" clankov o nom...

DieKrupps, tomu co vie zapnut pocitac a ovlada aspon scitanie (aj ked evidentne netusi co su %) navrhujes eutanaziu? co by si potom prial ludom, ktori nevedia citat ani pisat? a ano, mam na mysli istu skupinu ludi, ktori vo velkom pocte volili...
baldorex
Addict
Addict

AllGoneDead napísal: Nie, ze by som ti nechcel verit, ale:

Mas osobne skusenosti? Lebo pises akoby to bol tvoj denny chlieb.

Je uplne jedno v akej forme poskytnes dokazy.
Mám vážne podozrenie že si Kaliňák.
Ten tiež nevie o korupcii vo vysokej politike. Prezradil si sa.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Na moj prispevok o cerpanii fondov reagovat nebudes baldorex?
DieKrupps
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DieKrupps »

Tiger, pozri, toto individum "Som slovan" je castym tercom vtipov na socialnych sietiach kvoli jeho kolosalnej tuposti. To, ze vie pisat je u neho skor na skodu. V dobe predkotlebovej by ma nikto nepresvedcil, ze to moze mysliet vazne. Inak ta eutanazia bola samozrejme prehnana, ja niesom zly covek a nikomu smrt neprajem. Ale mozno by si sa mohol nad sebou zamysliet, ked potrebujes ospravedlnovat nedostatky jedneho, poukazovanim na nedostatky inych.

//autoeditácia príspevku (05 Nov 2017, 23:28)
test napísal:Na moj prispevok o cerpanii fondov reagovat nebudes baldorex?
Uprimne, neviem co cakas od niekoho, kto si mysli, ze zdrava firma musi mat zisk v ciernych cislach. Skor sa divim, ze z toho kuta kde sa isiel hanbit vyliezol tak skoro.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

baldorex napísal: Už od pár desiatok tisíc € z fondov sa dáva všimné, bez toho ich proste nemáš šancu získať. V prípade miliónov € to nie je inak, akurát tam už plávu väčšie ryby a okrem peňazí sa očakáva "vďačnosť", ak vieš čo tým myslím (čo pochybujem).
Pre mňa je to dosť veľký problém. Preto som nadhodil, či tam nemajú lepšieho kandidáta...
Moja zena kedysi robila s eurofondami takze dobre viem ako to funguje neboj :)
Taktiez viem ze pre mna alebo pre teba by to asi bol problem bez "vsimneho".
Ale viem aj kludne uverit ze firma ktora ma milionove obraty, a zastup pravnikov to dokaze aj bez toho.
Hlavne ked ty nemas absolutne ziadny dokaz o tvojom tvrdeni.
baldorex
Addict
Addict

- pre test

Čo ti mám na to povedať?
Čerpanie eurofondov je fajn a v poriadku v krajine, ktorá nie je prežratá korupciou.
U nás je to vždy o provízii.

Ja by som tiež prijal dotáciu pár miliónov s radosťou. Peniaze bez práce a výhoda pred konkurenciou sú fajn.

Ale v princípe je to hlúposť a krivenie trhu a to je choré. Samozrejme iné je dať dotáciu pre dedinu kde nemajú kanalizáciu.

Lunter konkurenciu nemá, takže tu až taký problém nie je...

Väčší problém je to, že tam tá provízia proste je a niekomu bude musieť byť vďačný.

A k tým firmám čo si uviedol. Minimálne 2/3 z nich si pozri personálne prepojenie a pozadie.
baldorex
Addict
Addict

DieKrupps napísal:
Uprimne, neviem co cakas od niekoho, kto si mysli, ze zdrava firma musi mat zisk v ciernych cislach. Skor sa divim, ze z toho kuta kde sa isiel hanbit vyliezol tak skoro.
Hm krupička, dovolím si sem citovať starší príspevok, prosím ťa neser si tak okato do huby.

baldorex napísal:Ako píšem v inom príspevku, ak by mal aj stratu pol milióna kvôli vlastným investíciám zisku, tak mi to nevadí. To že je firma v strate neznamená že je "chorá".
baldorex
Addict
Addict

awtt napísal: Taktiez viem ze pre mna alebo pre teba by to bol problem bez "vsimneho".

Hlavne ked ty nemas absolutne ziadny dokaz o tvojom tvrdeni.
Čiže v malom všimné je, to si potvrdil. Ale vo väčšom zázračne nie? Dáme to na Kaliňáka? :) Tieto skutky sa nedejú a nevieme o korupcii vo vysokej politike :). Tak nejak? :)
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Ja len vravim ze obvinit niekho bez najmensieho dokazu je viac nez hlupe.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

baldorex, asi si to neuvedomujes, ale na slovensku cerpaju z eurofondov stovky ci mozno aj tisicky firiem. to cerpanie urcite nie je bezproblemove, ale nie je to ani na 100% skorumpovane. pokial nemas cim svoje tvrdenia podlozit, su to z tvojej strany len hystericke vykriky.
Napísať odpoveď