preco-AA- napísal:Len dúfam, že ak známu, prípadne oboch, neznásilnia, nepoužiješ to ako "dôkaz" o bezproblémovej situácii v krajine.
ak sa nam nestane nic zle, to bude znamenat, ze on ma pravdu?
preco-AA- napísal:Len dúfam, že ak známu, prípadne oboch, neznásilnia, nepoužiješ to ako "dôkaz" o bezproblémovej situácii v krajine.
nie. tak ako moj bezpecny zivot v UK, alebo sest expedicii do Kosova a Macedonska vobec neznamenaju, ze bludari pisu hluposti-AA- napísal:Ak sa vám nestane nič zlé, nebude to znamenať, že nemá pravdu.
V problémových častiach, väčšinou obývaných obyvateľstvom s podobným odtieňom kože ako v problémových oblastiach na Západe.xH4wK napísal:Na Slovensku sa rocne stane niekolko vrazd a stovky kradezi a znasilneni, podla -AA- je teda Slovensko nebezpecna krajina.
To si rieš s "bludármi".jackb napísal:nie. tak ako moj bezpecny zivot v UK, alebo sest expedicii do Kosova a Macedonska vobec neznamenaju, ze bludari pisu hluposti
ked ti zopakujem, ze som take videl len tam nezili moslimovia, tak tu bude plac a skripanie zubov, ze nenevidim Vychodoeuropanovbeardie napísal:my mozno nie, ale ty by si videl, ze existuju aj zle a vylucene lokality, kde nie je radostou zit
tak skus pre zmenu moslimskejackb napísal:ked ti zopakujem, ze som take videl len tam nezili moslimovia, tak tu bude plac a skripanie zubov, ze nenevidim Vychodoeuropanov