Opasok

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Opasok

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Ahojte,
videli ste niekde na slovensku-cz predavat takyto typ opasku? https://ansonbelt.com/
Ja som to este u nas nikde nevidel. Paci sa mi,vyzera to zaujimavo a rad by som si take nieco kupil.
Dik za odpovede
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Opasok

Príspevok od používateľa Soviet »

" FREE SHIPPING on all U.S. orders - We also ship all over the world! " Za vyskusanie nic nedas :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja som kupil pred par rokmi podobny bezdierovy opasok v predajni Ozeta v Kosiciach. Ma plnu pracku, na tej stranke je oznacena ako Classic buckle. To co tam maju ako Traditional buckle som nevidel. System zapinania je rovnaky, takze na to asi nemaju patent. Skus pobehat nejake specializovane obchody a mozno na to narazis.

//edit: Nepoznam tie e-shopy, ale tu je cosi https://www.cool-ceny.sk/panske-opasky- ... inanim-426
http://anela.sk/panske-doplnky-182
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Bezdierkove opasky ako take su k dispozicii uplne bezne, videl som to aj v cinakoch typu co su v dargove... samozrejme, kvalita sa lisi podla prevedenia. Odporucit konkretne neviem, osobne som skor za dierkovanu klasiku.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ja mam taky zapinaci sposob ako uviedol GothaR. Prvykrat som mal velky problem na wc, ledva som ho stihol rozopnut, aby mi neuslo, pretoze som nevedel ako sa rozopne. Dnes na ten sposob nedam dopustit, je to zlomok sekundy, pride mi to o dost praktickejsie ako klasicky na dierky. Kamarat zase preferuje dierkovany a to nosi pravidelne do prace obleky.

Inak kopa opaskov je aj na AliExpresse a daju sa kupit za par eur, od koze, eko koze az po latku. Staci hladat frazy ako belt, leather belt a podobne.
Son-Goku
Darca
Darca

Fabo ale nemas na mysli typ zapinania ako je napr obrazok ze nie?
Henten typ opasku ked si vsimnes ma zvnutornej strany take ,ja neviem ako to opisat,proste vybezky aby ti to drzalo. Nema to v sebe tu podlhovastu vecicku ako je na priklade tej pumy.
soviet ano viem,ale potrebujem to nejako vyskusat ci sa mi to vlastne paci a ci mi to bude sediet,odstrihnut sa to da,ale keby bola moznost kupi u nas ,tak je to lepsie
Prílohy
puma.jpg
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

je to hnusne a je to obycajny opasok, na co to vobec tak vazne riesis..? Kazdemu je aj tak jedno, aky mas opasok, pokial nemas placatku v pracke, inak to nikoho nezaujima...
Son-Goku
Darca
Darca

lebo chcem bezdierkovy,nechcem to nikomu ukazovat.len ma zaujal ten styl zapisania,alebo uchytenia ci ako sa to vola.co je na nom hnusne?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Son-Goku napísal:Fabo ale nemas na mysli typ zapinania ako je napr obrazok ze nie?
Henten typ opasku ked si vsimnes ma zvnutornej strany take ,ja neviem ako to opisat,proste vybezky aby ti to drzalo. Nema to v sebe tu podlhovastu vecicku ako je na priklade tej pumy.
soviet ano viem,ale potrebujem to nejako vyskusat ci sa mi to vlastne paci a ci mi to bude sediet,odstrihnut sa to da,ale keby bola moznost kupi u nas ,tak je to lepsie
No tie cinske za 5 eur hentie zuby fakt nemaju :D pracky som videl na bezdierkovych rozne, aj cele, aj take ako na linku.
Zamknuté