Ludia Proti Europskej Etnogenocíde

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Ludia Proti Europskej Etnogenocíde

Príspevok od používateľa jackb »

chcelo by to, aby alternativni pomatenci davali zdroje ku svojim tvrdeniam. lebo ten paskvyl, ktory je uvedeny ako zdroj neodkazuje na ziadnu studiu. jeho autor je "admin". takze sa to mohlo hocikomu prisnit.

keby si tak vedel, ze "tie opice v ciernej Afrike", ktorym sa podari dostat do skol, sa ucia matiku a vsetko ostatne na vyssom leveli ako ich britski rovesnici. ona totiz UK zreformovala osnovy na tolko, ze sa z beznych osnov napriklad vyhodila vacsina geometrie. a tak sa profesorovi lepsie pracuje "s materialom", ktory vdaka pozostatku kolonialneho skolskeho systemu tusi, co je trigonometria, ako s domacimi deckami, ktore si to jednoducho musia dobrat same.

a kedy to malo byt oznacene za videnie mojou "pomatenou lavicackou optikou", tak to vyslo z ust profesora, ktory sa o Indoch vyjadroval ako "o idiotoch, ktori si nevedia pozriet ake farby sa pouzivaju na mapach", na univerzite, ktora ma motto rovnake ako jeden z oddielov druhovojnoveho Wermachtu, a ktora je tak nasiaknuta lavicatvom a pcha sa do zadku roznym nabozenstvam, ze vacsina budov kampuse vola podla svatych a promocie sa zacinaju Otcenasom, ktory predmodlieva protestanstka fararka.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

-AA- napísal:http://www.washingtonexaminer.com/leftist-drexel-professor-dreaming-of-a-white-genocide/article/2610380

Žiadna "genocída sa nedeje" a preto je v hlavách ľavicových pomätencov (ako tento "profesor") v poriadku, písať o tom, že si ju želajú.. Veď len "satyra", aké vtipné..
milujem tieto tvoje random posty... lebo to ze nejaky pomatenec napise nieco na twitter dokazuje cokolvek...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tento konkrétny "prípad" som si teda pozrel a pamätám si, že to bolo klasické vytrhnutie z kontextu, resp. dezinterpretácia.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

aacid napísal:ty ale proste stale nie si pochopit ze medzi clovekom bielej farby a inej farby nie je ziadny realny rozdiel.
Pseudomoralistická otrepaná fráza. Inak sa to "žiadny rozdiel" ani chápať nedá.
aacid napísal:preco by mi teda malo zalezat na buducnosti bielych ludi a nie proste na buducnosti ludi?
Prečo by ti malo záležať len na budúcnosti ľudí, a nie bielych ľudí..? Toto je v podstate obdoba rasizmu, v tom negatívnom zmysle slova.
aacid napísal:toto je proste strasna tupota, vesmir je nekonecne velky, je v nom nekonecne vela galaxii, v tej nasej galaxii su miliardy hviezdnych sustav a cela ludska populacia sa nachadza na jednej planetke obiehajucej okolo jednej z tych hviezd. jeden blby meteorit moze vyhubit celu ludsku populaciu len tak a ty tu riesis "buducnost bielych ludi"...
A prečo vlastne (väčšinou bielym) ľuďom záleží aj na prežití rôznych druhov ohrozených zvierat? Z tvojho pohľadu asi číry nezmysel.. Veď aký je napr. rozdiel medzi nejakými gorilami a inými opicami .. navyše môže meteorit v momente vyhubiť všetko, že.. :roll:

Ako môže dospelý-svojprávny človek tak rozmýšľať, alebo sa pokúšať takto vôbec argumentovať.
aacid napísal:nikdy som nepochopil tento patriotizmus ci rasizmus. preco sa nestarat o buducnost ludstva ale len o buducnost istej skupiny? preco nie si extremista ktoreho zaujima dobro homo sapiens sapiens?
S koncom-úpadkom bielych ľudí a ich kultúry, bude koniec aj týmto "veľkodušným" hlúpostiam. Potom sa ukáže ten "reálny rozdiel", ktorý ale radšej nechceš vidieť/zažiť.
jackb napísal:chcelo by to, aby alternativni pomatenci davali zdroje ku svojim tvrdeniam. lebo ten paskvyl, ktory je uvedeny ako zdroj neodkazuje na ziadnu studiu. jeho autor je "admin". takze sa to mohlo hocikomu prisnit.
Čo tu táraš o štúdii, keď "zdrojom" je jasne pomenovaný ďalší ľavicový šialenec, ktorý ma v tejto dobe výsadu hovoriť si "profesor", čo je samo o sebe absolútna degradácia vyššieho vzdelania.
A math education professor at the University of Illinois says the ability to solve geometry and algebra problems and teaching such subjects perpetuates so-called white privilege.
“School mathematics curricula emphasizing terms like Pythagorean Theorem and pi perpetuate a perception that mathematics was largely developed by Greeks and other Europeans," she says,
“On many levels, mathematics itself operates as whiteness. Who gets credit for doing and developing mathematics, who is capable in mathematics, and who is seen as part of the mathematical community is generally viewed as white,” she writes.
http://www.fox32chicago.com/news/dont-m ... essor-says
aacid napísal:milujem tieto tvoje random posty... lebo to ze nejaky pomatenec napise nieco na twitter dokazuje cokolvek...
Dokazuje to existenciu neomarxistických pomätencov v tzv. akademickom prostredí na Západe.
hughito napísal:Tento konkrétny "prípad" som si teda pozrel a pamätám si, že to bolo klasické vytrhnutie z kontextu, resp. dezinterpretácia.
Kontext je, že zosmiešňoval koncept "bielej genocídy", ktorú nepovažuje za relevantný problém. Samozrejme až po prvotnej kritike, kedy mimochodom dodal "To clarify: when the whites were massacred during the Haitian Revolution, that was a good thing indeed,". Vždy som, ale zvedavý na tvoju interpretáciu a uvedenie do kontextu, ktoré nikdy nedodáš.
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:Čo tu táraš o štúdii, keď "zdrojom" je jasne pomenovaný ďalší ľavicový šialenec, ktorý ma v tejto dobe výsadu hovoriť si "profesor", čo je samo o sebe absolútna degradácia vyššieho vzdelania.
svitori vam rovnako. aj pani uctitelke geometrie, aj tebe a tvojim zabacim druhom
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

stale dookola tie iste otrepane frazy...
no aky je rozdiel medzi nimi? vsetci mame 2 ruky 2 nohy, jednu hlavu a v zilach rovnaku krv (tvojmu krasnemu arijskemu bielemu telu, ked bude potrebovat krv, bude uplne jedno ci ju daroval cernoch alebo cigan, jedine na com mu zalezi je aby bola kompatibilna krvna skupina)...

len zopar tupcov (a je uplne jedno ci su to neonackovia, cierni panteri ci islamsky stat) tu bude dookola riesit ze oni su ti lepsi ako ostatni...
hughito
Redeemer
Redeemer

Aryan Angel:
Kontext je, že zosmiešňoval koncept "bielej genocídy", ktorú nepovažuje za relevantný problém. Samozrejme až po prvotnej kritike, kedy mimochodom dodal "To clarify: when the whites were massacred during the Haitian Revolution, that was a good thing indeed,". Vždy som, ale zvedavý na tvoju interpretáciu a uvedenie do kontextu, ktoré nikdy nedodáš.
Však to je to typické.. môže ísť o kontroverzné tvrdenie, ale stačí si dať heslo Haitian Revolution do wiki a máme tu výsledok:

was a successful anti-slavery and anti-colonial insurrection by self-liberated slaves against French colonial rule in Saint-Domingue, now the sovereign nation of Haiti.

Dokážeš tomu pochopiť? To povstanie bolo proti otroctvu a kolonizácii, a to, že pri ňom boli zabíjaní aj bieli otrokári a predstavitelia kolonizátorského režimu, je očákavateľné (rovnako ako aj to, že tam boli určite aj nevinné biele obete, teda také, čo nepredstavovali otrokársku triedu ani nepatrili k predstaviteľom režimu). V tomto kontexte chápem ten výrok a chápe ho tak každý, kto má rozum. Ty ho buď už naozaj nemáš (doteraz som si myslel, že si proste len demagóg), alebo si ideš stále v tej demagógii.

Ja pokojne dodám aj to, že zabíjanie bielych nemeckých nacistov počas druhej svetovej vojny bolo dobré, a čo?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid napísal:stale dookola tie iste otrepane frazy...
To si len zopakoval moje slová o tebe, predpokladám, v opačnom prípade by som chcel vidieť odcitovaný nejaký príklad.
aacid napísal:no aky je rozdiel medzi nimi? vsetci mame 2 ruky 2 nohy, jednu hlavu a v zilach rovnaku krv (tvojmu krasnemu arijskemu bielemu telu, ked bude potrebovat krv, bude uplne jedno ci ju daroval cernoch alebo cigan, jedine na com mu zalezi je aby bola kompatibilna krvna skupina)...
Tieto škôlkárske prirovnania o počte nôh, rúk a hláv nemá cenu ani riešiť. O možných komplikáciách spojených s darcovstvom som už poslal niečo tu, nie je to ale podstatné. To ak sa niekedy budú dať použiť orgány vytvorené v tele prasiat, tiež nebude znamenať, že medzi nimi a ľudmi nie je žiadny "reálny rozdiel".
aacid napísal:len zopar tupcov (a je uplne jedno ci su to neonackovia, cierni panteri ci islamsky stat) tu bude dookola riesit ze oni su ti lepsi ako ostatni...
To tu riešiš ty, ja nepotrebujem vedieť či je moja rasa "lepšia" alebo "horšia" aby som bol proti tomu čo ohrozuje našu budúcnosť.
hughito napísal:Však to je to typické.. môže ísť o kontroverzné tvrdenie, ale stačí si dať heslo Haitian Revolution do wiki a máme tu výsledok:

was a successful anti-slavery and anti-colonial insurrection by self-liberated slaves against French colonial rule in Saint-Domingue, now the sovereign nation of Haiti.
Som rád, že si to vytiahol. Haiti je nádherný príklad toho, čo sa stane keď bielych nahradí niekto iný. Haiti je dnes pustatina, oproti minulosti.

Dobré video k tomu,

(samozrejme nie pre teba, ty nejaké videá nepotrebuješ...)
hughito napísal:Dokážeš tomu pochopiť? To povstanie bolo proti otroctvu a kolonizácii, a to, že pri ňom boli zabíjaní aj bieli otrokári a predstavitelia kolonizátorského režimu, je očákavateľné (rovnako ako aj to, že tam boli určite aj nevinné biele obete, teda také, čo nepredstavovali otrokársku triedu ani nepatrili k predstaviteľom režimu). V tomto kontexte chápem ten výrok a chápe ho tak každý, kto má rozum.
Aj keby, on nepísal o žiadnom zabíjaní otrokárov a kolonizátorov, jediné čo napísal bolo, že si želá bielu genocídu a že keď belosi boli masakrovaní na Haiti, bola to dobrá vec. To ako to chápeš ty je nepodstatné. Z vyjadrenia predstaviteľov univerzity, "While the University recognizes the right of its faculty to freely express their thoughts and opinions in public debate, Professor Ciccariello-Maher's comments are utterly reprehensible, deeply disturbing, and do not in any way reflect the values of the University.", vyplýva, že ani oni nemajú rozum, podľa teba.. :roll:
hughito napísal:Ja pokojne dodám aj to, že zabíjanie bielych nemeckých nacistov počas druhej svetovej vojny bolo dobré, a čo?
Ako som napísal, tvoj súdruh bielych pri jeho vyjadreniach nijak neklasifikoval .. hlavne ale že ideš poučovať o demagógii.

Ďalšia vec je, že tvoji kolegovia, napr. v Drážďanoch, nosia transparentmi s nápismi ako "No tears for Krauts", ďakujúc za útoky zápalnými bombami, ktoré cielene zabili desiatky tisíc civilistov. Aj keď možno aj tých si myslel tými "bielymi nemeckými nacistami".
Prílohy
Antideutsche_rassisten.jpg
Antideutsche_rassisten.jpg (32.77 KiB) 1303 zobrazení
antideutsche_2004_in_dresden.jpg
antideutsche_2004_in_dresden.jpg (33.04 KiB) 1303 zobrazení
cssz16121408.jpg
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

https://altright.com/2017/11/04/its-ok-to-be-white/ IRL trolling operation.
GAME PLAN

put on silly halloween costumes for anonymity

see the posters saying "it's ok to be white" and the media & leftists frothing at the mouth

Tak jednoduché.

:lol:
Prílohy
DNhIaVeXkAAXh9o.jpg
DNn5OHlUQAAAqqY.jpg
DNn5OHlUQAAAqqY.jpg (44.73 KiB) 1253 zobrazení
hughito
Redeemer
Redeemer

Ale ale, som rád, že som ťa dohnal k tomu, že si si nakakal do ústočiek.

Tak zrazu sú ti dobrí aj tí predstavitelia univerzity.. veď tí to celé riadia ne? Semenište neomarxistov? Mali si svojho kolegu a jeho vzývanie na genocídu bielych podržať, nie? Či ako to je? Židia? :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Tvoje ilúzie a lži, ktoré sa vôbec nedotýkajú podstaty veci.

Je straw man jediné na čo sa zmôžeš? https://en.wikipedia.org/wiki/Reductio_ ... n_argument
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja som sa zmohol hore na dôkladnú odpoveď a jasne som ukázal, že ide len o tvoje klasické zahmlievanie a konštruovanie nezmyslov + vyššia poukaz na tvoju nekonzistentnosť. Viac dodávať netreba, táraj si pokojne ďalej.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito napísal:Ja som sa zmohol hore na dôkladnú odpoveď a jasne som ukázal, že ide len o tvoje klasické zahmlievanie a konštruovanie nezmyslov + vyššia poukaz na tvoju nekonzistentnosť.
Dôkladná odpoveď? To myslíš to kľúčové "chápe ho tak každý, kto má rozum" ?

Na rozdiel od teba vždy uvítam príklady môjho "zahmlievania" a "konštruovania".

Dám ti jeden príklad, moja údajná "nekonzistentnosť" ohľadom univerzít je tebou vykonštruovaná na základe zámerne absolútneho a lživo pripisovaného tvrdenia "tí to celé riadia".
hughito napísal:Viac dodávať netreba
:smt006
jackb
Redeemer
Redeemer

tak dnes, Europan, ktory pachal etnogenocidu na inych Europanoch, gen. maj. Ratko Mladič dostal dozivotie.
http://www.balkaninsight.com/en/article ... 11-21-2017
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ďalšia bude Merkelová? :P

Tvoj príklad je ukážkou lokálneho konfliktu, kde dochádza k vzájomným útokom a zabíjaniu. Charakteristika etnogenocídy Európanov ako celku, je iná. Dôsledok politických krokov a demografických zmien.
jackb
Redeemer
Redeemer

ved ale vieme, ze paralelne s Bosnou boli v inej casti Jugy politicke kroky na dosiahnutie demografickych zmien. ked presli do rovnako nasielnej casti ako v Bosne, bolo zakrocene
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Takmer polovica mladých v prieskume povedala, že chcú ochranu bielej rasy

Mladí na Slovensku, to sú dva nezmieriteľné tábory. Zhruba polovica z opýtaných vo výskume Inštitútu pre verejné otázky hovorí, že im je blízky patriotizmus, chcú chrániť kresťanstvo pred islamom, a najmä – je im blízka ochrana „bielej rasy“.

„Znepokojujúce je najmä zistenie, že ,ochrana bielej rasy' je názorový prúd blízky až 45 percentám mladých ľudí,“ hovorí analytik IVO a autor štúdie Marián Velšic.

https://dennikn.sk/954465/takmer-polovi ... elej-rasy/
K opačnému, teda liberálnemu smerovaniu, pre ktoré sú typické napríklad liberálna demokracia, prehlbovanie európskej integrácie, multikulturalizmus či podpora kultúrnej rozmanitosti, má podľa prieskumu bližšie oveľa menej z nich, od 30 do 40 percent opýtaných.
jackb
Redeemer
Redeemer

ano, v mladom veku sa celkom lahko veri na rozne spiknutia z Protokolov a "videa, ake tu este neboli"
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

od 18 do 39 rokov
Pokiaľ viem, platí to skôr opačne, len v opačnom garde - viera v tzv. ľavicové ideály.

Mimochodom o tomto prieskume IVO som sa dozvedel z vysielania InfoVojny, ktorú z (mojej) skúsenosti počúvajú najmä ročníky 40+.

//autoeditácia príspevku (29 Nov 2017, 18:14)
A aby som nezabudol, Protokoly sú len chabý slamený panák ako reakcia k citovanému..
Napísať odpoveď